2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Eskiden onlar bize hep mama vermiş çünkü o yüzden nolcakki diyorlar annem de hem sen dinlenirsin sütün birikir diyor halbuki süt öyle artmıyor işte bi şey söyleyince de siz çok biliyorsunuz :)
Evet evet :)) bir de oyle diyorlar.. biz hic cocuk buyutmedik sanki vs...

Bebek kucuk, yeni bir duzen olusuyor, asilmasi gereken bir suru sey oluyor. Bircogumuzun psikolojisi alt ust olmustur. Sizde en kisa surede atlatirsiniz insallah. Bebegin memeyi benimsemesi icin ben mamayi meme ucuna damlattirmistim. memeden geliyor diye agzina almaya, derken emmeye alisti.

Merhaba kızlar uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum hergün, yarın öğlen zorunlu sezeryana alinacagim bebeğin kilosu ve benim fiziksel durumumdan dolayi. Spinal Anestezi ile yapılacak Allah dogumunu bekleyenlere kolay dogumlar nasip etsin, yeni annelere de sağlıklı sıhhatli günler ve kolaylıklar versin, bir süre forumu okuyamam galiba . Bütün iyi dileklerim sizinle

Çok teşekkür ederim haklısınız ama bazılarımız daha zor anlatıyor bu dönemi sanırım. Doktorum bana geçmişinde rahatsızlık yaşayanların daha ağır geçirdiğini söyledi.

Mama fikri mantıklı birde öyle deneyeyim.

Kızlar suyum geldi dua edin bana
İnşallah kolayca olmuştur doğumun allah yardımcın olsun.

Sahi siz bayadır görünmüyordunuz demek sizde hala beklemedesiniz inşallah kolay bir doğum yaparsınız. Allah yardımcınız olsun saglikla dünyaya gelsin bebiş. Anlaşılan sizinkide tombik şimdiden maşallah.

Sevgili ocak anneleri yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 5 yıl boyunca vajinusmustum.tedavimi başarıyla sonuçlandırdıktan 3 ay kadar sonra hamile kaldım.her ne kadar iyileşsemde normal doğuma cesaretim yok.kısmet olursa sezeryan olucam ama ondandan korkuyorum cesarete ihtiyacım var.nasıl bi süreçten geçtiniz???

Ben fazla bastirmadan sadece kenarda birikenleri aldiriyorum. O da gunde 1 defa falan. Iceriye kaka vs girmesin diye kontrol ediyorum o kadar.
Kız bebek daha bir hassasiyet istiyor,bende dokunmuyorum pek kaka gelmediği sürece ama içi hep beyaz beyaz. Silmelimiyim diyede düşünüyorum

kilosu normal doguma elverisli kuzum ama kanala giremediyse doktorun daha saglikli yorum yapar tabi. nst suyu vs iyiyse bekle bencede..

bizim gecen hafta kontrolumuz iyiydi ama bu hafta suyu epey azalmis plesanta kireclenmis nst normal cikti. 2 gun daha muhlet verdi kendi sancim gelmesi icin.. cuma günü sabahtan yatisimi yapacak. suni sanci ile dogurturum dedi. açıklık vs olmazsa sezeryana cevirecegiz.. daha fazla da bekleyemeyiz suyu az dedi.
benimki dogum kanalinda ama kafa geriye dogruymus. once el ile onu düzeltecek sonra suni sanci baslicaz.

Selam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)
gozunuz aydin. Allah hayirli, saglikli, mutlu omur versin kuzucuga

Selam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)

Merhaba hayrlısı uğurlu olsun bebeginiz.. Bir kaç sorum olacak malum yol üstündeyim.. Suyunuz gelince hemen hastaneye mi gttnz? Gidince kaç cm açıklık vardı? Dikkat etmemiz kolay doğum için önerileriniz varmı? Sancı mı zor ıkınmak mı? Son olarak kesik cok acıyor mu?

kızlar çok üzgünüm bebeğimin sağ kasığında fıtık çıktı tek çözüm ameliyat.ne yapcam bilmiyorum.sizin çevrenizde yaşayan var mı yada kendisi yaşayan

kızlar çok üzgünüm bebeğimin sağ kasığında fıtık çıktı tek çözüm ameliyat.ne yapcam bilmiyorum.sizin çevrenizde yaşayan var mı yada kendisi yaşayan
Cok gecmis olsun Asli,hicbir bilgim yok malesef. Allah dermansiz dert vermesin söylemesi kolay elbet ama yıpratma kendini.

Benım sıyum geldınde az az akıyordu yapıs yapıstı ıt camasırım ve gunluk pedım hemen usgumu destım bekledım az az akıyordu
Cunku sonra ardan zaman grctı hemen hemn yarım saat sonra bırazdaha hıc durmadan bacaklrımdan akmaya basladı hastaneye asa yukarı 45 dk sonra fln gıttım nst bagladılar ben ozle gıtım ıcın oleydı devlete nasıl bılemem sonra nstyken gene akmaya basladı baya bor sonra yatısımı yaptılar aksam 18:00 gıbı syum geldı 18:30 cıvarı hastameye gıtok yatısım 7 gıbı yapıldı cunku hala karnıda su vardı 2 kılo kadr su cıktı 11 :12 gece coxum dogdu ama benım hıc sancım yokru erken suyım bosladı herkes aynı olcak dıe bor kaıde yok tabıkı ve gıtımde baktılar 3 cm acılmam vardı ılk gıtımde ama sancım yoktu 20:30 kadr kenı sancım cektım az az gelıyorsu susyum tamamanen bosladı ıcı. Kuru dogum yapmayayım dıye sunı sancı verıldı 20 :30 da acılmam 6 cm flandı sunı sancıdan sonra saat 10:30 8 do sanırım 11 de amalıyateneye aldılar acılmam 10 cm olmustu zaten 12 dakıka sonra dogum yaptım yanı benım boyle oldu

Hadi gözünüz aydın süreç uzun olmuş sanki ama hayırlısıyla kurtulmuşsunuz bebege de maşallah evet pekte dobiş doğmamış. Ben hep bizimkine de diyorum tombul diyorlarda birde sıska bişi olmasın diye.

Bak onu diyecektim suyu azalmaya başlamış dedi bizimkide hareket etmediğini filan hissedersen hemen ara beni dedi oda beni gerdi. Bizimkide bana kalsa cumartesi suniyle başlar olmazsa sezeryanla alırız dedi. Biz kararsızız diye en fazla pazartesiyi bekleyelim dedi. Aksi gibi birde bu hafta sonu acikögretim sınavlarımız var eşiminde benimde girebilecek miyiz bilmiyorum ama bakalım bebek karar verecek galiba. Nedense bende pek pazartesiyi istemedim cumartesi sınav olmasa o gün olsun derdim herhalde. Perşembe ve Cuma nst ile bakıp açılma vs olmazsa beklemeyeceğiz sanırım. 2-3cm açılsa bekleriz geleceğini biliriz en azından diyor ama kanala bile girmemiş açılmada pek yok çok az.
Doktorumuzun benle aynı bir hastası vardı ama onun 2 cm açılması vardı öyle bir hafta bekledi iki gün önce normal doğum yapmış oda. Bakalım nasipte ne varsa artık hayırlısı.

Kızlar goz çapaklanması için ne yaptınız
Sol gözü bebegimin capaklaniyor yapis yapis gözler i yapışıyor resmen. Kaynamış su ile sildim anne sütü vs hala aynı
Ben Dr götürdüm masaj yap dedi iki göz çukuruna hafif masaj yapıyorum

Kızlar 5 günlük olduk bugün sağlık ocağına topuk kanı için gittik monovit verdi başlayan varmı sanki kızımda 1 Aydan sonra başlamıştım gibi hatırlıyorum sizler başladınızmı ve hangisini kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…