Evet evet :)) bir de oyle diyorlar.. biz hic cocuk buyutmedik sanki vs...Eskiden onlar bize hep mama vermiş çünkü o yüzden nolcakki diyorlar annem de hem sen dinlenirsin sütün birikir diyor halbuki süt öyle artmıyor işte bi şey söyleyince de siz çok biliyorsunuz :)
Kızlar merhaba bizde 1 haftalik olduk bugün. Hala memeyi almiyo sağıp veriyorum nasıl alışacak bilmiyorum genelde geceleri mama veriyorum doymuyo agliyo çok fena.
Ayrıca ruh halim çok berbat önceden de antidepresan kullanıyordum birden birakinca ve lohusaliktan depresyona girdim hergün ağlıyordum. Mecbur doktorum ilaca başlattı.
Sütten geçer dedi gece ilacı iç bebege mama ver sabah ilk sütünü sağ dök sonra gündüz verebilirsin süt bebeğine birşey olmaz dedi ama yine de korkuyorum ben. Lütfen bizim için dua edin. Ben duzeliyim bebeğimin bana ihtiyacı var. Memeyi de alsa benden mutlusu olmayacak.
Çok teşekkür ederim haklısınız ama bazılarımız daha zor anlatıyor bu dönemi sanırım. Doktorum bana geçmişinde rahatsızlık yaşayanların daha ağır geçirdiğini söyledi.Bebek kucuk, yeni bir duzen olusuyor, asilmasi gereken bir suru sey oluyor. Bircogumuzun psikolojisi alt ust olmustur. Sizde en kisa surede atlatirsiniz insallah. Bebegin memeyi benimsemesi icin ben mamayi meme ucuna damlattirmistim. memeden geliyor diye agzina almaya, derken emmeye alisti.
İnşallah kolayca olmuştur doğumun allah yardımcın olsun.Kızlar suyum geldi dua edin bana
Sahi siz bayadır görünmüyordunuz demek sizde hala beklemedesiniz inşallah kolay bir doğum yaparsınız. Allah yardımcınız olsun saglikla dünyaya gelsin bebiş. Anlaşılan sizinkide tombik şimdiden maşallah.Merhaba kızlar uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum hergün, yarın öğlen zorunlu sezeryana alinacagim bebeğin kilosu ve benim fiziksel durumumdan dolayi. Spinal Anestezi ile yapılacak Allah dogumunu bekleyenlere kolay dogumlar nasip etsin, yeni annelere de sağlıklı sıhhatli günler ve kolaylıklar versin, bir süre forumu okuyamam galiba . Bütün iyi dileklerim sizinle
Ayva oldu ıcın yok bebegede faydalı sonucta yıkama ayvanın jelı kımyasal yok emerken daha cabuk alıo tatlı oldu ıcınSagol canim yaptim dun aksam bu aksam surerim artik. Yikamaya falan gerek varmi ki acaba
Kız bebek daha bir hassasiyet istiyor,bende dokunmuyorum pek kaka gelmediği sürece ama içi hep beyaz beyaz. Silmelimiyim diyede düşünüyorumBen fazla bastirmadan sadece kenarda birikenleri aldiriyorum. O da gunde 1 defa falan. Iceriye kaka vs girmesin diye kontrol ediyorum o kadar.
kilosu normal doguma elverisli kuzum ama kanala giremediyse doktorun daha saglikli yorum yapar tabi. nst suyu vs iyiyse bekle bencede..Denas14__ canım ne yaptın doktora gittin mi kontrole bi bizimkiler kaldı inatla doğmayan Biz gittik kontrole sancı filan çıkmadı valla kafam karıştı iyice. Doktor ihtimalleri saydı yorumunu yaptı kararı bize bıraktı. Bebek hala kanala girmemiş pozisyonu ii ama hala yukarıda görünüyormuş. İri bir bebek belkide ondan kanala giremiyor dedi 3900-4 kilo civarı çıktı ultrasonda hata payı filanda versekte en az 3800 doğar bu bebek dedi normal doğumda baya yırtılma olabilir dedi. Açılma var mı diye baktı çok çok az parmak ucu kadar bi açılma var dedi 2 -3 cm açılma olsa bekleyelim normal doğar bu bebek diyeceğim ama oda yok dedi 2 günde bir nst ye sokalım takip edelim olmazsa pazartesi bi şekilde doğacak artık ya normal ya sezeryan hangisi olursa artık. Hayırlısı bakalım beklemeye devam.
gozunuz aydin. Allah hayirli, saglikli, mutlu omur versin kuzucugaSelam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)
Selam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)
Cok gecmis olsun Asli,hicbir bilgim yok malesef. Allah dermansiz dert vermesin söylemesi kolay elbet ama yıpratma kendini.kızlar çok üzgünüm bebeğimin sağ kasığında fıtık çıktı tek çözüm ameliyat.ne yapcam bilmiyorum.sizin çevrenizde yaşayan var mı yada kendisi yaşayan
Benım sıyum geldınde az az akıyordu yapıs yapıstı ıt camasırım ve gunluk pedım hemen usgumu destım bekledım az az akıyorduMerhaba hayrlısı uğurlu olsun bebeginiz.. Bir kaç sorum olacak malum yol üstündeyim.. Suyunuz gelince hemen hastaneye mi gttnz? Gidince kaç cm açıklık vardı? Dikkat etmemiz kolay doğum için önerileriniz varmı? Sancı mı zor ıkınmak mı? Son olarak kesik cok acıyor mu?
Hadi gözünüz aydın süreç uzun olmuş sanki ama hayırlısıyla kurtulmuşsunuz bebege de maşallah evet pekte dobiş doğmamış. Ben hep bizimkine de diyorum tombul diyorlarda birde sıska bişi olmasın diye.Selam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)
kilosu normal doguma elverisli kuzum ama kanala giremediyse doktorun daha saglikli yorum yapar tabi. nst suyu vs iyiyse bekle bencede..
bizim gecen hafta kontrolumuz iyiydi ama bu hafta suyu epey azalmis plesanta kireclenmis nst normal cikti. 2 gun daha muhlet verdi kendi sancim gelmesi icin.. cuma günü sabahtan yatisimi yapacak. suni sanci ile dogurturum dedi. açıklık vs olmazsa sezeryana cevirecegiz.. daha fazla da bekleyemeyiz suyu az dedi.
benimki dogum kanalinda ama kafa geriye dogruymus. once el ile onu düzeltecek sonra suni sanci baslicaz.
Ben Dr götürdüm masaj yap dedi iki göz çukuruna hafif masaj yapıyorumKızlar goz çapaklanması için ne yaptınız
Sol gözü bebegimin capaklaniyor yapis yapis gözler i yapışıyor resmen. Kaynamış su ile sildim anne sütü vs hala aynı
Cok gecmis olsun hicbir bilgim yok umarim kolaylikla atlatirsiniz.kızlar çok üzgünüm bebeğimin sağ kasığında fıtık çıktı tek çözüm ameliyat.ne yapcam bilmiyorum.sizin çevrenizde yaşayan var mı yada kendisi yaşayan
Gozunaydin saglikla buyut evladini :)Selam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?