2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar 5 günlük olduk bugün sağlık ocağına topuk kanı için gittik monovit verdi başlayan varmı sanki kızımda 1 Aydan sonra başlamıştım gibi hatırlıyorum sizler başladınızmı ve hangisini kullanıyorsunuz

Tesekkur ederim :) benim nişanla su Beraber geldi hemen gittik hastaneye. Hastanem 45dk uzaklıktaydı vardığımda 2cm acılmam vardı. Yani hepsinin zorlukları var ben suyu bitti diye suni sancı almak zorunda kaldım o zorladı. Yoksa kendi sancılarımda gülüp fotoğraf cekilmiştik :) kesikler daha uyusuk durumda o yüzden bişi diyemiycem. Ama şuna inanıyorum ki bi ay olmadan iyi ki normal olmus diycem :) sütüm geldi hemen mesela :)

gozunuz aydin. Allah hayirli, saglikli, mutlu omur versin kuzucuga

Gozunaydin saglikla buyut evladini :)

Tesekkur ederim :))

Su gelince hemen gitmek mi gerek evde çeksek biraz

anladim hayirlisi olsun insallah. yani miadını doldurduklari icin su azalmasi normal. doktorun bekleyebiliriz dediyse oyle sikintida değildir. bide düzenli nst bakacakmis o cok iyi, birsey olsa hemen müdahale eder. nst de nabiz direk degisiyormus çünkü..

kanalin yukarıda olmasini cok kafana takma.

kizimda o gun muayenedeydim ooo bebeğimiz rahat kanala girmemis henuz vakti var dedi. gece sancilandim ertesi oglen dogdu bir anda isiga dogru da koşabiliyorlar.

pazartesiye kadar sans tani bakalim. doktorunda sakinca gormemis pazartesi duruma gore doğumu baslatirsiniz artik.

Eger korkuyosan genel anestezi ol canim. Ozelde olcaksan sondayi ameliyathanede takmalarini soyle ben sondayi ameliyathanede taktirdim. Vajinismus degildim ama alttan muayne falan beni hep korkutur. Genel anestezide tek sonda takildigini hissediceksin zaten sonra uyucaksin. Uyandiginda hersey bitmis bebegin yaninda olmus olcak. Tabiuyandikdan sonra biraz agrin olcak ama onuda agri kesiciyle hafifleticekler. Korkulacak hoc bisey yok inan. Rabbim kolay dogumlar nasip etsin
Ayva oldu ıcın yok bebegede faydalı sonucta yıkama ayvanın jelı kımyasal yok emerken daha cabuk alıo tatlı oldu ıcın
cok sagol canim aksam surdum sabaha bayaga hafifledi acisi. Gozlerimi kismis bebegin ağzına almasini beklerken onun emme sesiyle sasirdim hatta agzina alms da hissetmemisim :)

Selam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)
Gecmis olaun canim hayirli olsun bebegin
kızlar çok üzgünüm bebeğimin sağ kasığında fıtık çıktı tek çözüm ameliyat.ne yapcam bilmiyorum.sizin çevrenizde yaşayan var mı yada kendisi yaşayan
Gecmis olsun canim.
benim bildigim 15 gunluk olunca baslaniyo o damlaya

Benım ayva jelım bıttı buguayva alıp bıda yapcm acınn gıtıne sevıbdm benm cocuk mememı almıo henuz koruyucuyaalıo oa vakumdı ıcın yra oluo krem fyda etmıo bu jiel ıı gelıo

Benım ayva jelım bıttı buguayva alıp bıda yapcm acınn gıtıne sevıbdm benm cocuk mememı almıo henuz koruyucuyaalıo oa vakumdı ıcın yra oluo krem fyda etmıo bu jiel ıı gelıo
Bende kac gundur lansinoh suruyodum ama ayva cekirdegi kadar etkili gelmedi bana cok sagol. Insallah senin bebisde memeyi alir kisa zamanda

15 gunlukken basladik biz.

Selam kızlar. Akşam suyum geldi yazmıştımm. Bugun 2gibi normal doğum yaptım. 3050 gr bebişim doktor dombili diodu ole çıkmadı :) Dikişlerim var daha hissetmiyorum bakalım yarın neler olucak :)
Güle güle büyütün insallah

Ilk bebeginizmi? Gule gule buyutun insallah. Hayirli olsun

Bende kac gundur lansinoh suruyodum ama ayva cekirdegi kadar etkili gelmedi bana cok sagol. Insallah senin bebisde memeyi alir kisa zamanda
Ims tatlım bende ılk basta lansinoh kulanyordum hala arada suryorum koruyucuyla versım ıcın daha cok yara olyor cunku ama ayva en etkılsı hem coxuk daha cabuk alıo benım memeuxum buyuk benım coxun azı kucık

Gozun aydin canim saglikli gazsiz bol sutlu gunler dilerim

kızlar çok üzgünüm bebeğimin sağ kasığında fıtık çıktı tek çözüm ameliyat.ne yapcam bilmiyorum.sizin çevrenizde yaşayan var mı yada kendisi yaşayan
Canim oncelikle cok gecmis olsun ,korkma benim 4 yaşındaki oglumda 35 gunlukken farkettim çok ağlıyordu zaten Dr ameliyat dedi bebiş büyümeden yapalım dedi hissetmez bile dedi .çok uzulmustum karar veremedim ama yapacak bişi yoktu tam bebegim 50 Günlukken fıtık ameliyatı oldu sabah 8 de oldu o minicik bedende ameliyat elbisesi giydirdiler çok üzüldüm ağladım ama hiç korktuğum gibi olmadı öğle vakti taburcu olduk eve geldik fitil verdi Dr ateslenmesin diye ağrısı olmasın diye ama çok şükür fitil kullanmadım bile o kadar rahatladıki yavrum ameliyattan sonra ne ateslendi ne ağladı sakin bi bebek oldu yavrum ondan sonra tek sıkıntısı fitikmis oyuzden catlarcasina aglarmis kuzucugum şimdi temkinliyim sürekli bebegimin kasigina bakıyorum erken yakalayim varsa diye .sende korkma bebiş ameliyattan sonra rahatlicak öyle düşün ağrısı gidecek

Bebekler geldi sayfa sakinleşti önceden okumaya yetişemezdim şimdi birileri yazsın diye bekliyorum

Bebişler gelince bir sakinleşti burası. Kuzuşlarla ilgilenmekten fırsat bulamıyoruz pek. Ozaman hemen bir soru sorayım belki gelir birileri her emzirmeden sonra gaz çıkartıyomusunuz. Ben çıkartmadan da yatırıyorum bazen. Memede uyuduğu için gaz çıkarmaya çalışınca uyanıyor tekrar emiyor. Direk yatağa koyuyorum bende bazen. Siz her seferinde çıkarıyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…