2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende ağlamadığna göre sorun yok diyorum ama sonrada diyorum içinde birikip patlak vermesin sonra. Gerçi uyandığında çıkartıyoruz. Bide bizimki alttan çıkartıyor genelde. Üstten az
Yine bir geceye dogru yol aliyoruz Allah sonumuzu hayra cikarsin:) misil misil uyuyalim insallah:)
esra hanım sizin eski konulardan ulaşmak istedi. size kızınızla ilgili beslenme problemi yaşamıssınız benim şuan oğlumdan çektiğim herşeyin aynısını cekmişsiniz uyanıkken mama içmeme ağzında geveleme uyuyorken eğer uyanacak gibi oluyorsa tekrar biberonu redddetme gibi oğlum şuan 4 aylık reflüsü var sürekli ağzına doğru geliyor bişeyler ve kusmadığı zamanlarda hıçkırığa dönüşüyor bu size soracagım soru şu kızınız dişlerini ne zaman cıkardı bize götürdüğümüz yüzlerce doktordan birtanesi erken diş cıkarma belirtisi olabilir dedi

Öncelikle yeni doğum yapan annelerimiz, bebekleriniz hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah...

Kizlar bu arada bir sorum olacak sütüm var ama bebek doymuyor.. 2dir bebelac gold mama veriyorum geceleri çocuk kesintisiz uyuyor baygın gibi. Doyduğun dan mi yoksa mamada mi bir anormallik var bilemedim...

Sizde durumlar nedir

bence doyuyordur bebeğiniz ah benimki de bi içse artık 1 aydır günde 6 -8 saat 60 cc sütle duruyor gitmediğim doktor kalmadı ilgilenmiyorlar

Biz mama vermedik hiç sutumde gayet cok agzindan tasiyo geceleri de 2 saate bir uyaniyo .. tüm gece uyuması biraz garip sarılık falan olmasın dikkat et

Kızlar oğlumun çok gazı var ne yapabilirim bide siz gün içerisinde altını açık birakiyo musunuz ? Ben rahat edemiyorum 7\24 bezde durmasına gönlüm razı olmuyo gün içinde aciyom

Mama sindirmi uzun sürdüğü daha tok tuttuğu için uzun uyuması çok normal canım

Biz mama vermedik hiç sutumde gayet cok agzindan tasiyo geceleri de 2 saate bir uyaniyo .. tüm gece uyuması biraz garip sarılık falan olmasın dikkat et

MaşaAllah sütüne canım nazar değmesin, süte bile nazar değer derler...Sarılık vardı acile gittik kan vs verdik
Biraz yüksek cikti 4 gün once düzeldi ama 2 dir mama verdikten sonra sürekli uyuyor, mama verince bir uyuşukluk oluyor . bugün inşaAllah doktora gideceğiz ama sizlerede sormak istedim fikir olması bakımından.

Canım nasılsın
kızlar çok üzgünüm bebeğimin sağ kasığında fıtık çıktı tek çözüm ameliyat.ne yapcam bilmiyorum.sizin çevrenizde yaşayan var mı yada kendisi yaşayan
Aslıcım çok geçmiş olsun inş. sıkıntısız atlatırsınız.

Mama sindirmi uzun sürdüğü daha tok tuttuğu için uzun uyuması çok normal canım
Çok sağol canım benim .uyandı şimdi benim küçük adamım:)) fildir fıldır bakıyor dediğin gibiymiş. İçim rahatladı ...
Bakalım doktor ne diyecek enteresan yorumlar yapiyorlar ya genelde:)

S sevyeter Can'ım sana bişey sorucam.oğlum bu gece çok huysuzlandı.karın bölgesinden sürekli gaz sesine benzer sesler geldi.elimi fıtığının üstüne koyduğumda orada gaz hareketleri hissettim bunlar normal mi?sende yaşamışsın belki bana yardımcı olabilirsin

Normal doğum yapan arkadaşlar dikişlerin iz kaçıncı günde düştü. . Bugün 11. Gün beklemedeyim hala

pek yanasmiyorlar canim, aglayinca kaciyorlar :))
bana yalakalik yapmaya basladilar, bebekler yanimda degilken gelio surtunup sevgi istiyolar :))

Kızlar bişey sorcam size benim bebegimin 1 hafta önce göbeği düştü ve dustükten 2 gün sonra hafif kan gelmeye başladı zibınına bulaşmş ve kurumuş şekilde buluyorum hep napcmida bilemedim çoğu kişi normal diyo ama bu kadar uzun süre knaması nrmal mi yksa Dr gtrymmi npym bi fikir verin

Bizimkide dustukten 2 gun sonra kanadi ama devami gelmedi. Devam ediyorsa dr a görünmesinde fayda var kalemi var onunla yakıyorlar gobegi korkulacak birsey degil ihmal etmeyin.

Ben de mama veriyorum ama emzirdikten sonra susmadiysa veriyorum . Mama yediginde daha uzun uyuyor dogrudur. Anne sutu de veriyorum mama da veriyorum once cok taktikmistim niye sadece anne sutuyle doymuyor diye ama cok istahli ml 30 40 dk emse bile uykuya dalmiyir ustine mama iciyor sonra memede uyuyor . Herkesin cocugu farkli . Hoc vermeyen karsi olanlar da var .ben karsi degilim bi cok arkadasima da sordum . Mama +meme ile besleyip 1.5 yildir emzirenler var . Sen biraktirmazsan birakmaz dediler . Sadece anne sutu vericem diye ac uyutamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…