2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar merhaba. Siz her emzirmeden sonra gazini cikarmaya calisiyor musunuz? Dune kadar cikarmak icin ugrasiyordum fakat dün genel kontrol icin oglumu dr a götürdüm 15 güne kadar gaz olmaz dedigi icin artik uzerinde durmuyorum. Emziriyorum uyuyor gaz cikarim derken yine uyaniyordu ve hersey tekrar başa dönuyordu

Aynen canım ben kızımı hiç emziremedim böyle toplasan günde 20cc geliyordu. Çok ağladım günlerce uyumadım sağacam diye dikişli yaralar yaptım çocuğumda mecburen mamayla büyüdü. Sağlıksız olacak çok hasta olacak dediler. Her kafadan bir ses çıktı. Kızım şu anda 8 yaşında Allaha şükürler olsun 8 yılda toplasan 4 şişe antibiyotik kullanmamışımdır.
Bunda şükür sütüm geliyor ama yetmiyor yavruma yine başladı çevrem şunun çok sütü varsı hiç mama vermedi. Mamayı bırak sürekli emzir gelir. Ama artık takmıyorum. Bazen lohusalık etkiliyor ama kendimi bile dinlemiyorum. Dediğin gibi çocuğumu aç şekilde uyutmaya kalkmam.

Aynı gün doğum yapmışız canım benim oglumda 20 ocakta doğdu lansinoh kullanıyorum bende silmene gerek yok çok faydasını gördüm ben hiç çatlama olmadı henüz

yok canım memede uyuduğu için direk yatırıyorum bu seferde gazdan uyuyamıyor gazı çıkarınca da sonra yine emmek istiyor..gazını çıkarayım desem yine uyanıyor emmeden yatmıyor her türlüsü sıkıntı napsam bilmiyorum..

kızlar bu 40 olayını ben pek bilmiyorum ama annem yalnız kalmaman lazım diyor..bende evde kendi düzeni oturtmak istiyorum artık..sizler tek kalıyor musunuz bebeğinizle?

kızlar bu 40 olayını ben pek bilmiyorum ama annem yalnız kalmaman lazım diyor..bende evde kendi düzeni oturtmak istiyorum artık..sizler tek kalıyor musunuz bebeğinizle?
Val benada ole.dıyolr kayınvadem aksam kalıo gunduz tekım aksam.kalmasıda benım ısıme gelıo ben uyorsam o bakıo coxua nobetlese kayın vadem anem gıbıdr neyse gunduz uyorum bıle bısy olmuo dua et bol bol cocunun basına esını bı kazanı fln koy sende esın bıseyını gıy yanızken ben ole yaoyorum

Sirf anne sutuyle besleyenleri de goruyoruyorum onlarda hasta oluyor . Mama alan bebekler extra vutamin almis oluyor anne sutu ile de bagisikligi gucleniyor. Bide mama verdigimi duyanlar sasiriyor sutun yetmiyor mu demiyor mu deli oluyorum . Herkesin memesi cesme sanki. Ac ac aglata aglata uyutuyorlar ışte. Sirf anbe sutu verdim demek ixin

Canım geç tedavi olursa fıtık bozulması olabilecegini söylemişti Dr ,ozaman allah korusun çok kötü sonuçlar olabileceğini anlattı Dr. bizde hemen kabul ettik ameliyatı. Sağ kasiginda fındık tan büyüktü boyutu canım testisleri zaten su fıtığı ndan dolayı şişti baya kasık fıtığı yla alakali değildi testisteki şişlik .ameliyat çok kolay geçiyor korkma Canım .yumurtaları inmismi canım testise

Canım geç tedavi olursa fıtık bozulması olabilecegini söylemişti Dr ,ozaman allah korusun çok kötü sonuçlar olabileceğini anlattı Dr. bizde hemen kabul ettik ameliyatı. Sağ kasiginda fındık tan büyüktü boyutu canım testisleri zaten su fıtığı ndan dolayı şişti baya kasık fıtığı yla alakali değildi testisteki şişlik .ameliyat çok kolay geçiyor korkma Canım .yumurtaları inmismi canım testise

bugün 10 günlük olduk..25. güne kadar kalcak zaten..sonrasını hallederim gibi düşünüyorum..gündüz senin dediğin gibi yaparım gecede eşim olcak zaten..Allahın izniyle bir şey olmaz..

Ben bazen çıkarıyorum bazen çıkarmıyorum. Uyuma durumuna bağlı

Canım fıtık demek zaten bagirsagin kasigin arasına girip sikismasiymis hatirladigim kadarıyla 4 sene bitti Dr dediğini hatırladığım kadarıyla anlatıyorum sana .benm oğlum 40 gün catlarcasina ağlıyordu özellikle geceleri .ya ağladığı için fıtık oldu yada gaz dan dolayı oldu. sonuçta ameliyat tan sonra oda bende rahatladık şükür ki .ben farketmedim gaz hareketi gibi canım

Kızlar bende bebeğimi emziriyorum. Birkaç kez mama verdim sadece. Ama sütüm yetiyormu bilemiyorum. Hala kiloda artıya geçemedik. 15 günlüguz. Salı kontrole gidip tartılcaz bakalım. Bebeğimde sarılık yok. Emince hemen uyuyor. 2 2,5 saatte bir ben uyandırıyorum. Kendiliğinden nadiren kalkıyor. Sabaha karşı uyandığında memeden inmiyor saatlerce uyumuyor. Bugün mesela sabah 7.30 da kalktı akşam 17.30da uyudu. Hep meme istedi inmedi memeden. 30 CC de mama verdim yine uyumadı. Uyuduktan sonra sağdım ilk defa bugün 2 memeden 30 CC anca çıktı. Günde 3 4 kez kakada yapıyor. Her bezi çişlide ama ben çıkamadım bu işin içinden çocuğum açmı doyuyormu anlayamıyorum Doktor mama verme dediği içinde vermiyorum. Çocuğum anne sütüyle
doysun büyüsünde çok istiyorum.

evet biliyorum bende kaşık fıtığı ameliyatı oldum.ama bu bebeklerin ki yumurtalıkların kanalının anne karnında kapanmamasından kaynaklı oluyormuş yani ağlamakla alakası yokmuş.normalde benim oğlan öyle huzursuz bi Bebek değil dün gece huzursuzlanınca bi panik yaptım doktora sordum oda gazı sıkışmıştır dedi.çok korkuyorum bağırsak boğulmasından bir an önce yaptırsaydım ameliyatı hayırlısıyla

Senin çoçuğunu senden daha çok düşünüyormuş gibi konuşanlara kulak asma bence
Sadece anne sütü vermeye çalışanlara da mama ver yetmez doymaz diyen oluyor
yani biz ne yapsak tam tersini söyleyen muhakkak çıkacak

Doğurmayan kaldımı burda kızlar ???
Olmaz mı. Bir iki kişi daha vardı. İnsaAllah biz de sağlıkla bir avazda ağrısız acısız doğumla kucagimiza alalım.
Herkesin mesajını okudukça öyle imreniyorum ki. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın inşaAllah.

Canım benim bebeğim de seninki kadarken böyle günleri olmuştu açıkcası ben de çok endişelenmiştim bu çocuk neden uyumadı diye sabah 5buçukta kalkıp akşam 4 te uyumuştu bi ara ve gözler fıldır fıldır bakıyordu. Aç olmasıyla alakası Yok yani daha çok minikler bi günleri digerini tutmuyor bazen uykuyla bazen uykusuz bi süre sonra düzene girer merak etme. Kaka ve çiş yapıyormuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…