Endise etme bak sen soyluyorsun sut geliyor demekki ihtiyaci o kadar memeyi birakinca sirtini sivazla odada bir tutla tekrar vermeye calis yoruluyordur emme refleksi zayifsa ondanda olabilir stres yapma evrene olumlu msj gonder sutun var ve kuzucugun doyuyor. Gogsunu de ara ara sag 30 40 ne cikarsa gogusleri ne kadar bosaltirsan o kadar sut uretimi olacak.
Saol canım ya valla içimi rahatlatıyorsun biraz aç kalırsa kan şekeri düşer oda uyku yapar vs diyorlar ya oyusden endişeleniyorum. Neyse salı günü kontrolde belli olur herşey.
Hiç belli olmuyor canım güne filan bakmıyor. Doktorum zamanında gelir diye bekleme 31ocaktan once gelmeyebilir,ilk çocuklar geç doğar dedi. Hayırlısı.
Bize de emzirmeli günler nasip olsun.
esra hanım sizin eski konulardan ulaşmak istedi. size kızınızla ilgili beslenme problemi yaşamıssınız benim şuan oğlumdan çektiğim herşeyin aynısını cekmişsiniz uyanıkken mama içmeme ağzında geveleme uyuyorken eğer uyanacak gibi oluyorsa tekrar biberonu redddetme gibi oğlum şuan 4 aylık reflüsü var sürekli ağzına doğru geliyor bişeyler ve kusmadığı zamanlarda hıçkırığa dönüşüyor bu size soracagım soru şu kızınız dişlerini ne zaman cıkardı bize götürdüğümüz yüzlerce doktordan birtanesi erken diş cıkarma belirtisi olabilir dedi
Merhabalar,
Umarim bir an once duzelir oğlunuzun durumu.
Kizim 7.ayina girmek uzereyken cikardi ilk disini. Bizimkinin disle alakasi yoktu. Ama reflu durumu ortak evet kizimin da reflusu vardim
Can'ım ben kullanıyorum fiyatı 30 tl.evet süt artırıcı etkisi var ama iyi beslenip bol bol su içmedikten sonra hiç birşey süt yapmıyor humana sadece takviye oluyor
Oğlum hastalandi
Evdeki herkes grip,ya bizden bulaştı ya da usuttu bilmiyorum.
Burnu cok tikali zor nefes aliyor, balgami da var. Insan inanamıyor bu minicik bedenin nasil bu kadar balgami sumugu olur diye ama var malesef.
Neyseki cigerleri temizmis, serum fizyolojikle aciyoruz su an sadece.
Can'ım ben kullanıyorum fiyatı 30 tl.evet süt artırıcı etkisi var ama iyi beslenip bol bol su içmedikten sonra hiç birşey süt yapmıyor humana sadece takviye oluyor
Merhabalar,
Kizim 7.ayina girmek uzereyken cikardi ilk disini. Bizimkinin disle alakasi yoktu. Ama reflu durumu ortak evet kizimin da reflusu vardim[/QUOTE
Merhabalar,
Kizim 7.ayina girmek uzereyken cikardi ilk disini. Bizimkinin disle alakasi yoktu. Ama reflu durumu ortak evet kizimin da reflusu vardim
Uyuduğu zamanda uyandıramıyorum. Zorla uyandırdım yine verdim memeyi 5 10 dakika yavaş yavaş ya çekti ya çekmedi uyudu yine. 1 saat daha bekleyin tekrar uyandırayım bari ne yapım. Karnı doyduğundan emin olsam uyuyup uyanması hiç sıkıntı değil cnm
Sarılık çıkmamış ama sen yine de uyandırmaya devam et
öyle aynen bazen 2 dk emip hemen dalıyor benimki de..uyurken aklına meme geliyor heralde sonra hah tamam buradaymış diyip geri yatıyor
30 TL'ye almıştım ben içiyorum hatta bitmek üzere ama açıkçası çok faydası olduğunu düşünmüyorum onun yerine doğal kurutulmuş bitki çaylarının daha çok faydasını gördüm
Oğlum hastalandi
Burnu cok tikali zor nefes aliyor, balgami da var. Insan inanamıyor bu minicik bedenin nasil bu kadar balgami sumugu olur diye ama var malesef.
Geçmiş olsun Esra
Benim de aynı şekilde herkes hasta olunca etkilendi sanırım Ankara da zaten buz gibi
Balgamlı kustu dün bi de burnundan dediğin gibi kocaman insan gibi sümüğü çıktı :)))
Hem çok acıkmıştı deli gibi emmek istiyor bi yandan burnu tıkalı nefes alamıyor emerken yutlunamıyordu çıkartınca rahatladı çok şükür ya aman onlara bi şey olmasın
Ben hala alt değiştirirken ıslatılmış pamuk kullanıyorum o kadar çok almışım ki bitirene kadar 3 aylık olur heralde :)))
Ondan mı bilmiyorum ama pişik sorunumuz olmadı çok şükür inş olmaz ya ben ne desem hemen tersi çıkıyor gerçi
Ben ipeğin pamugunu kullaniyorum 60 tane var icinde 4 tlye aliyorum ve kakasini bile yapsa 2 tanesi yetiyor temizlemeye. Icinde şu var mi bu varmi diye dusunmuyorum bile icim rahat pisik sorunumuz olmadi. Bende unibaby yenidogan almistim 3 paket ama acmadim bile bu sayede.
Oğlum hastalandi
Oğlum hastalandi
Can'ım benim oğlumda dün fena halde grip ti.doktorumuz sık sık burnunu aç aşağıya inmesin dedi.bende sık sık serum fizyolojik sıkıp otribebe ile çektim bugün rahatladı baya.sakın ihmal etme bizim de babamız ve ablamız gripti onlardan geçti.malesef kış bebekleri zor oluyor
Can'ım en güzeli temizlik Pamuk'ları var onlardan alıp kaynamış suyla ıslat istersen yüzünü bile silebilirsin ben ondan kullanıyorum 2-3 günde bir ıslatıyorum kutusunda.çok rahat oluyor hemde yumuşacık