2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tek göğsüm ole benimde lansinoh ve tahin yağı sürüp kalkanla kapatıyorum. Birax iyi geldi bana canım. İnşallah sanada gelir

Canım cok geçmiş olsun inşallah hemen toplar bebeğin

Tek göğsüm ole benimde lansinoh ve tahin yağı sürüp kalkanla kapatıyorum. Birax iyi geldi bana canım. İnşallah sanada gelir
Kızlar benimde göğüs ucum ilk 4 gün fenaydi çığlık atarak emzirdim , sonra eczacı bi krem verdi snail extract cream diye bişey. doktorum da eczacı ile konuştu o da onay verdi kullanmama bana çok iyi geliyor. kozmetik amaçlı üretilmiş birsey ilaç değil ama bana iyi geldi. emzirdim tente sonra onu sürüyorum biraz yakıyor, sonra gogsum o kremi çekince ardından lansinoh ya da fito cream sürüyorum. gunden güne daha iyi gibi, birde gogsunuzu ilk zamanlar çok sütle doldurmayin. Ben emzirmeden sonra ikisini de sagma makinesiyle bosaltiyorum. sagma makinesi göğüs ucunuza acı veriyorsa silikon meme ucu takip öyle sağın bana bu yöntem çok iyi geldi. Allah hepimize acil şifa versin.

Çok Doğru söylüyorsun canım benim bende baktım aynada hala aynı. Gerçi e kere kullandım doktor dedi korsenı sıkı bağla ama 40 ini geçince gel egzersiz vereceğim o hareketlerle eritirsin toparlarsın dedi :)
Öyle dedi de işte ben takıntı yaptım çünkü 90 yaşındaki neneler gibi göbeğim:))

Kızlar bebeğimin tek gözü çok fena capaklaniyor siliyorum arkasından tekrar aynı. Doktora götürmeme gerek var mı ne yapmalıyım.
Bizdede aynı sorun var doktora goturdum normal mis. Sütümle sildim kaynamış ılık suyla çayla vs fayda etmedi doktora anlattım masaj yapmalısın göz pınarlarına ancak o zaman geçer dedi. Bebe yağıyla veya göz jeliyle dedi jel yazdı ama almadım yetişkinler ve çocuklar içinmiş gerek yok kimyasala, zeytin yağını azıcık parmağına sürüp yapabilirsin. Şuan çok çok azaldı bizim capagimiz. Önceden örümcek ağı gibiydi yavrum gözünü açamıyordu şuan çok çok iyiyiz hamd olsun.

Benimde oyle yara yok ama artik emisi guclendigi icin eziyor memeyi bende cekinerek veriyorum birde tahinin yagini sursene emzirme sonrasi beni rahatlatiyor ne bileyim belki faydayi ondan gorursun

Eskisi gibi sürekli yazamasam da :) okuyorum yazılanları , ne zamandır söyleyeceğim sana unutuyorum- bebeğim doğmadan önce yazını okumuştum canım. Tahin yağını yine sen yazmıştın, ekranın görüntüsünü kaydetmiştim unutmayayım diye ve şansım dan annem daha önce başka birşey için ayırmış yağı , bana nasip oldu senin sayende acım çok azaldı Allah Razı olsun.

Benim 6 gün oldu daha ama aynen hop hop oynuo göbek gecer gecer biaz toplayıp egzersiz yapınca gitcek inşallah

benim bebeğin göbiş 10. günde düştü..doktor kış olduğu için 10. günden erken düşmez demişti zaten..korse işi ise benim doktorda 8. gün gittiğimizde takabilirsin demişti..ama korse çok zorlar diye biz sardık o bile yaramda ağrı yaptı.belki sebebi korse değildir tam bilmiyorum o günlerde yaramı zorlamıştım biraz..bugün 14. günümüz ilk kez korse taktım..şimdilik bir sıkıntı yok gibi..ama o sarkan göbek hala duruyor ne zaman düzelir bilmiyorum..

Ufacik bir faydam dokunduysa ne mutlu bana neyin kime fayda edecegi belli olmuyor ben lansinoh almama ragmen isime yaramadi bunda buldum care şükür. O yuzden her gordugume kullan diyorum :)

benimde aynı canım ne yapsam fayda etmedi..kalkan aldım en son biraz hafifledi acılar ama hala devam ediyor daha ne kadar devam etcek bilmiyorum..

Kizlar sessiz sessiz takip ediyorum sizi yazmayafirsatim olmuyo bazen. Cok yorgunum. Oglum bi yandan bebek bi yandan gun icinde oturamiyorum bile. Oglan bebegi kiskanmaya basladi emzirirken birak diyip cekiyo bebegi. Annem buyuginu alip gidiyo bazen ozamanda vicdanim rahat etmiyo napcam bilmiyorum. Insallah kisa zamanda atlatiriz bugunleri.

Gobekden bahsetmissiniz. Gobegin toparlanmasi 6 ayi buluyo kizlar. Ben 10 gun once dogum yaptim daha bugun korse taktim. Oglumsada aynisini yapmistim. Korse ise yariyomu bilmiyorum ama eger normaldede gobeginiz varsa sezeryan gobegi biraz daha zor toparlaniyo. Bi kac ay snra hafif egzersizlerle insallah toparlariz hepimiz

Bide bebekler dogdu 40 da cikinca korunma isi var. Nasil korunmayi dusunuyosunuz ben spiral dusunuyorum ama taktirmakdan korkuyorum

Ben killaniyorum 3 gundur. Cok buyuk bir fark olmasa da birazcik ise yariyor. Bebegim agliyor zaten damladan degil de gazdan diye dusunuyorum

Gecmis olsun. Acil sifalae dilerim. Gececek hepsi.

Bende spiral dusunuyorum igne yada ilaclar emzirirken mantikli gelmiyor vucuda hormon yüklemeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…