Keçi sütü mama iki markada var. Golden Goat ve Töpfer. İkisi de iyi ürünlerdir.Kızlar gece mama veriyorum ben hipp almıştım o dokunuyo olabilir mi. Keçi sütünden mama var demiştiniz onu mu denesem bi de
ben günde 3 kere 8 damla veriyorum nazar değmesin bebegimin gaz sancasi fazla olmuyoŞuan kullaniyo musunuz canım o ilacı. Bilmiyorum forumda 40 indan küçük bebeklerde daha kötü yaptı yazmışlar da ondan korktum. Kaç damla veriyorsun ne sıklıkla
Teşekkür ederim, sizin de bebeğinizi Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inş.Merhaba..
Güle güle büyütün bebeğinizi..
Güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz. Ben de 4 günlük anneyim ama en zorlandığım kısım bebeğin gazını çıkartmak.
Var mı bunun kolay bir yöntemi ?
Birşey daha soracağım canım acaba mamayi yanlış mı yapıyorum ben. Kaynamış su ile hazır soğuk suyu karıştırıp ilitiyorum mamayi öyle hazırlıyorum. Çünkü acıkınca ortalığı yıkıyor oğlum kaynamış suyun ilimasini bekleyemiyoruz. Nasıl yapmalıyım.Tekrar içireceğin zaman bi kaba sıcak su koy, içine de biberonla mamayı oturt hemen ılınır zaten. Sonra içirebilirsin. Mamayı kesinlikle direk ateş üzerinde ısıtma cnm bozulur.
Peki değiştirmeli miyim sizce mamayi canım. Hipp kullanıyorum şuanKeçi sütü mama iki markada var. Golden Goat ve Töpfer. İkisi de iyi ürünlerdir.
İnternetten alacaksan dikkat et geçmiş tarihli ya da son kullanma tarihi yakın ürün gönderebilirler. Mutlaka satıcıdan son kullanma tarihini teyid edersin.
Golden Goat e-bebekte falan satılıyor ürüne ulaşması daha kolay. Töpfer maalesef her eczanede bulunmuyor. Temini daha zor bi mama ama bulabilirsen ilk önceliğin bu mama olabilir.
Mama sadece kaynamış ve ılınmış suyla yapılır cnm. Koyduğun soğuk su daha önce hiç kaynamamış bir su ise kesinlikle koymaman lazım.Birşey daha soracağım canım acaba mamayi yanlış mı yapıyorum ben. Kaynamış su ile hazır soğuk suyu karıştırıp ilitiyorum mamayi öyle hazırlıyorum. Çünkü acıkınca ortalığı yıkıyor oğlum kaynamış suyun ilimasini bekleyemiyoruz. Nasıl yapmalıyım.
Hipp te iyi bir mamadır aslında İsveç markası diye hatırlıyorum. Ama istersen yine de bi mama değişikliği yapıp sorunun mamadan mı kaynaklı olduğuna bi bakabilirsin. Değişen birşey olmazsa sorun mama değil demektir. İlla ki iki kutuyu da bitirecektir bebiş ziyan olma durumu olmaz.Peki değiştirmeli miyim sizce mamayi canım. Hipp kullanıyorum şuan
Kızlar yaptığım mamayi ne kadar sürede tüketmesi gerekiyor. Bazen hepsini içemiyo hemen bozulur mu.
Mama soğur ama ısıtmali mi
Canım kaynamamış suyu karıştırma bence. Ben kaynattığım suyu cam şişeye doldurdum. Mama için ondan cezveye alıyorum cok az ısıtıp biberonda üzerine mama ekleyip çalkalıyorum. Mama iki saat kullanılabilir. Sonra atman lazım arkasında öyle yazıyor. Oda sıcaklığında cok soğumaz ama soğursa sıcak suya oturt biberonu hemen ısınır :)Birşey daha soracağım canım acaba mamayi yanlış mı yapıyorum ben. Kaynamış su ile hazır soğuk suyu karıştırıp ilitiyorum mamayi öyle hazırlıyorum. Çünkü acıkınca ortalığı yıkıyor oğlum kaynamış suyun ilimasini bekleyemiyoruz. Nasıl yapmalıyım.
40 derece suya mamayı koyup çalkala. Sonra biraz daha soğumasını bekle. Bileğine mamayı damlat ılıksa tamamdır içirebilirsin. Temassız ateş ölçerin varsa eğer onların su sıcaklığı oda sıcaklığı falan da ölçme özelliği var. Suyu onunla ölçebilirsin.Ayrıca eşim yapıyor bazen mamayi. Mamayı koyunca su soğuyor diyor. Sıcaklığı nasıl olmalı. Bi su termometresi mi alsam öyle ayarlasam
Tamam cnm bkym internetten teşekkür ederimEczanede pahalı olabilir belki n11.com gibi sitelerde kargosu bedava olan daha uygun fiyatlarda var. İnternete de bi bak istersen.
1 su bardağı sıcak suya 2 tatlı kaşığı çaydan koyuyorsun. Sanırım günde 3 kez falan için yazıyor üstünde. Ben 1 bardak sabah 1 bardakta akşam içiyorum.
Boza içiyorum cnm bu dediklerinide duymuştum ama denemedim hiç olmazsa bnlarıda deniyimCanim boza ictinmi bozanin cok faydasini gordum humananim cayinida iciyorum. Birde bebegim gazli bir bebek rezene hem gazina iyi geliyor hemde sut yapiyor rezene kimyon cayida alabilirsin. Tabiki en önemlisi bol su tuket sutun cogalir insallah.
Kızımda almamıştım sonralardan almıştım faydasını gördüm şimdi doğum yapmadan önce aldımki eve gelir gelmez başladım içmeye bence faydası var ve çevremdekiler de memnunFaydasını gördün mü cnm baya süt yaptı mı bn çok kararsız kaldm alıp almamakla
Gece hiç uyumadık. Karnı gurulduyordu sürekli. Ağladı durdu. Maflor vermişti doktor onu kullandım fayda etmedi. Nöbetçi eczaneden gaz için ilaç almaya gittim adam sab simplex diye bi ilac verdi foruma baktım küçük bebeklerde daha çok ağlama gaz falan yapmış. Kullanan var mı bu ilacı vermekten korktum.
benimkide oyleydi yumusackti toparladı sonradan smdi eski hali gibi korsede kullanmadim :)Kızlar gobeginiz ne durumda doğum yapalı 13 gün oldu- göbeğim hala var ve sallanıyor çok yumuşak sönmüs balon gibi :) korse kullanıyorum 7. Günümde doktor dedi daha ben sormadan sımsıkı korse bağla geçer dedi 3 kere falan kullandım korseyide, ama göbeğim düzelecek gibi hicccc durmuyor sizde durumlar nedir :)
ben kullanıyorum Can'ım memnunum.hiç birşey bebeklerde ki gazı tam olarak gidermez zaten.bizide rahatlattıGece hiç uyumadık. Karnı gurulduyordu sürekli. Ağladı durdu. Maflor vermişti doktor onu kullandım fayda etmedi. Nöbetçi eczaneden gaz için ilaç almaya gittim adam sab simplex diye bi ilac verdi foruma baktım küçük bebeklerde daha çok ağlama gaz falan yapmış. Kullanan var mı bu ilacı vermekten korktum.
piyasa da ki en iyi mamalardan biridir tecrübelerime göre ayrıca çocuk doktorumuzda hipp öneriyor doktorumuza çok güveniyorum.hipp combiotic tavsiye ederim gaz sorunu çok olmuyorKızlar gece mama veriyorum ben hipp almıştım o dokunuyo olabilir mi. Keçi sütünden mama var demiştiniz onu mu denesem bi de
Aslı ameliyatınız ne zaman canımpiyasa da ki en iyi mamalardan biridir tecrübelerime göre ayrıca çocuk doktorumuzda hipp öneriyor doktorumuza çok güveniyorum.hipp combiotic tavsiye ederim gaz sorunu çok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?