2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar arrık herkes doğurdu sanırım ama bişey sorucam suni sancıyla doğum yapan varmıı

Al bendende o kadar , gobegim çok kötü görünüyor çünkü..
Bu arada benim minnaginda göbeği 10. Günde düştü biraz akıntımız var gibi ama inşaAllah düzelir

Kızlar bebeğimin tek gözü çok fena capaklaniyor siliyorum arkasından tekrar aynı. Doktora götürmeme gerek var mı ne yapmalıyım.

Enfeksiyon olabilir. Once tek gozden baslayip sonra digerine geciyor. Doktorumuz tobrased goz damlasi verdi. Ikinci gun iyilesme fark ediliyor. Diget bir ihtimal, Gozyasi kanali tikali olabilir. Buyudukce iyilesiyor. Gecmis olsun canim.

Ilk dogumumda 15 gunde toparlanmisti gobegim. Bunda korktum toparlanmayacak diye ama cok sukur 40 imdayim. Iyi gorunuyor :)

Kızlar yazamadım bayadır herkes iyidir umarım bizde de memeden ayrılmama problemi var biraz ben de bişey sorayım banyoyu ben oturma odasında yaptırıyorum sıcaklık 28lere kadar çıkıyo odada siz nasıl yaptırıyosunuz fazla mı sıcak acaba

Ben de oturma odasinda yaptiriyorum canim. 24 derecede.

Ufacik bir faydam dokunduysa ne mutlu bana neyin kime fayda edecegi belli olmuyor ben lansinoh almama ragmen isime yaramadi bunda buldum care şükür. O yuzden her gordugume kullan diyorum :)

Gerçekten çok faydan dokundu Allah Razı olsun ... Ve her kullanmamda bunu bütün samimiyetimle söylüyorum çok dua ediyorum sana

Kızlar bebek bezi ne kullaniyosunuz ? komili bebe almıştım ben pişik yaptı (
Prima primium care kullanıyorum memnunumm

Kızlar arrık herkes doğurdu sanırım ama bişey sorucam suni sancıyla doğum yapan varmıı
Benimde suyum geldi sancım az olunca suni verdiler canım. Ama kendi sancım da baslamıstı az az. Senin sancı başlasın diye mi vericekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…