Canım bütün dualarım sizinle. Rabbim şifasını vericek inş. Ameliyat sonrası çok rahat ediyormuş bebişler, senin bebişin de bütün sıkıntılarından kurtulacak inş.
Çok çabuk büyüyorlar diyorlardı da benim bebeğim sanki hiç büyümezmiş gibi geliyordu
ilk giydiği tulumların artık içine girmiyor ayaklar sıkıştırıyor :)
benim bebeğin göbiş 10. günde düştü..doktor kış olduğu için 10. günden erken düşmez demişti zaten..korse işi ise benim doktorda 8. gün gittiğimizde takabilirsin demişti..ama korse çok zorlar diye biz sardık o bile yaramda ağrı yaptı.belki sebebi korse değildir tam bilmiyorum o günlerde yaramı zorlamıştım biraz..bugün 14. günümüz ilk kez korse taktım..şimdilik bir sıkıntı yok gibi..ama o sarkan göbek hala duruyor ne zaman düzelir bilmiyorum..
Al bendende o kadar , gobegim çok kötü görünüyor çünkü..
Bu arada benim minnaginda göbeği 10. Günde düştü biraz akıntımız var gibi ama inşaAllah düzelir
Enfeksiyon olabilir. Once tek gozden baslayip sonra digerine geciyor. Doktorumuz tobrased goz damlasi verdi. Ikinci gun iyilesme fark ediliyor. Diget bir ihtimal, Gozyasi kanali tikali olabilir. Buyudukce iyilesiyor. Gecmis olsun canim.
Kızlar gobeginiz ne durumda doğum yapalı 13 gün oldu- göbeğim hala var ve sallanıyor çok yumuşak sönmüs balon gibi :) korse kullanıyorum 7. Günümde doktor dedi daha ben sormadan sımsıkı korse bağla geçer dedi 3 kere falan kullandım korseyide, ama göbeğim düzelecek gibi hicccc durmuyor sizde durumlar nedir :)
Canım bütün dualarım sizinle. Rabbim şifasını vericek inş. Ameliyat sonrası çok rahat ediyormuş bebişler, senin bebişin de bütün sıkıntılarından kurtulacak inş.
Kızlar yazamadım bayadır herkes iyidir umarım bizde de memeden ayrılmama problemi var biraz ben de bişey sorayım banyoyu ben oturma odasında yaptırıyorum sıcaklık 28lere kadar çıkıyo odada siz nasıl yaptırıyosunuz fazla mı sıcak acaba
Kızlar yazamadım bayadır herkes iyidir umarım bizde de memeden ayrılmama problemi var biraz ben de bişey sorayım banyoyu ben oturma odasında yaptırıyorum sıcaklık 28lere kadar çıkıyo odada siz nasıl yaptırıyosunuz fazla mı sıcak acaba
Ufacik bir faydam dokunduysa ne mutlu bana neyin kime fayda edecegi belli olmuyor ben lansinoh almama ragmen isime yaramadi bunda buldum care şükür. O yuzden her gordugume kullan diyorum :)