2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kizlar
Gogus uclarim feci sekilde acimaya basladi dogumdan once lansinoh kullanmaya baalamistim suan fayda etmiyir her emzirmeden sonra krem suruyorum . Ayva cekirdegi de kaynatım o da fayda etmedi surunce yakti hatta . Gorunurde yara yok ama bebis agzina alip sıkinca gozumden yas geliyir neredeyse

Aslı ameliyatınız ne zaman canım
Can'ım çocuk doktoru muayene etti kesin fıtık dedi yarın veya salı günü çocuk cerrahına muayene olucaz.bu hafta içi ameliyat olacak inşallah.hayırlısıyla bi atlatsaydık sağlıkla.doğumundan beri talihsizlikler peş peşe geldi.sünneti kanadı ateşi çıktı şimdide fıtık çıktı. Allah dermansız dert vermesin diyorum artık

Cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin kuzucuguna.

40 gunluk olduk benim goguslerim hala yara. Aglayarak emziriyorum ve hicbirsey fayda etmiyor Denemedigim ilac, bitki, yag vs. Kalmadi pes ettim artik.

Benimde oyle yara yok ama artik emisi guclendigi icin eziyor memeyi bende cekinerek veriyorum birde tahinin yagini sursene emzirme sonrasi beni rahatlatiyor ne bileyim belki faydayi ondan gorursun

Cok gecmis olsun bununla kalir insallah Rabbim yardimciniz olsun

Amin canım inş. çok kolay atlatacak kuzun... haberdar et bizleri

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşur kuzun inş merak etmee

Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim acil şifalar versin

Aslı çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda bebeğine şifa versin inş canım.

Kızımda almamıştım sonralardan almıştım faydasını gördüm şimdi doğum yapmadan önce aldımki eve gelir gelmez başladım içmeye bence faydası var ve çevremdekiler de memnun
Eşim alcak bugün inş akşama kullanmaya başlarm bnde faydasını görürüm umarım cnm çok saol

Ayrıca eşim yapıyor bazen mamayi. Mamayı koyunca su soğuyor diyor. Sıcaklığı nasıl olmalı. Bi su termometresi mi alsam öyle ayarlasam
Canım mamayı hazırladın tahmini bi sıcaklıkta. sonra bileğine damlat soğuksa sıcak su dolu kaseye, sıcaksa soğuk su dolu kaseye oturt biberonu. Ilık oluca tamam ki bu 10sn falan sürüyo :) bi iki yapıştan sonra zaten ilk yapışta sıcaklığın nasıl olduğunu anlarsınız

Canım doktora sordum korsenin zaten gevsek kaslara yararı olmaz dedi. Sen bol hareket et dedi. Kendini zorlamadan Yere yat bi ayak kaldır indir, diğerini kaldır indir,ikisimi kaldır indir dedi. İnernette de baktım kasları sıkılastırmadan korse coknetkili olmuomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…