2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sagol Derincim.
Aramayi dusunuyorum evet sogukta bos yere cikarmamak lazim.
Hepatit asisi diye biliyorum. Rota 2 ya da 3.ayda yapılıyordu sanki yanlis mi hatirliyorum acaba :/

ateşi olmadığı sürece 1. ay aşısı yapılıyor sorun olmuyor
Sagol Aslicim. Erteletmek istemiyorum ben de umarim sıkınti olmaz.
Bu arada size de cok geçmiş olsun, okudum ama yazmaya firsat bulamadım, oglum cok huysuz bugünlerde. Hastaliktan mi gazdan mi anlayamiyorum.
Ameliyat oldu mu oğlun? Allah sifa versin insallah cok kolay bir sekilde atlatir kuzucuk.

benimde aynı canım ne yapsam fayda etmedi..kalkan aldım en son biraz hafifledi acılar ama hala devam ediyor daha ne kadar devam etcek bilmiyorum..
Benim de felaket. Hala ve hala aglayarak emziriyorum.
Son umidim e vitamini kapsulunde. Dunden beri sürüyorum insallah fayda eder.
Oglum ne zaman aglasa stresten tuvaletim falan geliyor. Resmen emzirmeyi ertelemeye calisiyorum.
Surekli dua ediyorum bir an once gecsin diye. Insallah hepimiz sifa buluruz en kisa zamanda.

Kızlar, annesine yapışık bebekler için kesinlikle wrap slingi tavsiye ediyorum. Benim bebeğim sürekli emmek istiyor, memede uyuyor, bıraktığım gibi de uyanıyordu. Hiç bir iş yapamıyordum, 12 saati bi koltukta geçirdiğimi biliyorum düşünün. Artık son çare wrap slingi denemeye karar verdim, bugün elime ulaştı. Hemen denedim ve şoklardayım şuan. Bebeği yerleştirir yerleştirmez mayıştı ve uzun süredir mışıl mışıl uyuyor şu an. Gazını da çok güzel çıkardı, ben o kadar uğraşmama rağmen bu kadar güzel çıkaramıyordum. Yavrum sanki kırk yıldır uykusuz kalmış gibi derin uyuyor (maşallah)

herkesin ayni olmaz bnm ilk doğumdu 12 surdu 10 saati dayanilir adet sancisinin biraz siddetlisi son iki saat şiddetli sanci oldu ama o dogdugu an hepsi unutuluyo
Anladık canım günüme daha vae bakalım ama yarın neler olucak

yarın saat 12 de esracım ameliyatımız dua edin bize korkuyorum

Wrap slingi ne cnm ilk defa duyuyorum bn

Canim bi de krauterhof snail extract gel ile fito krem i dene bana çok iyi geliyor. Bir de ben her emzirmeden sonra iki göğsümü de bosaltiyorum sağanak daha çabuk iyileşiyor. Allah şifalar versin çok zor bi durum inşallah hepimiz tez zamanda iyilesiriz

Sabah 6 dan beri sancim var. Bu gun dogarsa ocak annesi olacagim. Gece 12den sonra dogarsa subat annesi olacagim. 3cm acilmam olmus. Kismetse normal dogum olacak. Bana dua edin lutfen. Sag salim cikayim su dogumdan.
Dualrımız seninlee inşallah kolay bir doğum olur

İnşallah çabuk iyileşir canım

Oh maşallah size :)

deneyimli ocak anneleri birkaç gündür bel ağrısı şancı oluyordu bugün belim kopacakmış gibi ağrıyor ve vajinanın iki parmak kadar üstünde adet sancısı hissediyorum kızımın orda hareket ettiğini de fark ettim normalde de kıpır kıpır gece gündüz durmayan bir bebek olduğu için kasılma mi onun hareketi mi ayıramıyorum ayağa kalkınca bile ağrıyor bacak aramda aşırı baskı var ve karnımın indiğini söylüyor esim herkes beyaz tişört olan geçen hafta kırmızı bugünün doğum mu olucak yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20170122-164136.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20170131-222828.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 62

gozun aydin cok guzel bir haber :) ben de bugun baba sling aldim. pratik ve cok farkli sekillerde kullanilir yorumlari cezbetti. Evde denedim boynu cok fazla govdesine buzusuyor. rahatsiz gibi geldi bana. bir takisimda uykuluydu hemen uyudu. tuvaletini yapti gazini cikardi. ikinci denememde pek basarili olamadim sanirim. Birdetek omuzdan baglamali oldugu icin bebegim suan cok hafif olmasina ragmen cabuk yordu. wrap slingi nerden hangi markadan aldin? takilisi pratik mi?

Son düzenleme:
[QUOTE="asli2434, post: 49942121, member: 765645"kizlar günaydın bizşuan yoldayız ameliyata gidiyoruz saat 12. de.dua edin bize nolur[/QUOTE]

asli2434 Allah yardimciniz olsun canim. Rabbim sifa versin. Sorunsuz, cabucak atlatin insallah.

Banyo yaparken oda isisinin 28 derece suyunda 37 38 derece olmasi gerektigini okudum.28 29 yapmamiza ragmen hizlica giydirirken bile isteyebiliyor. Normal oda sicskliginin da 23 25 derece.

Bize doktorumuz bu sekilde öneriyor :) Kizimda da ayni sekilde yaptim. 28 derece cok fazla bir sicaklik. Merak ettim internetten de baktim simdi 22 - 24 derece normal diyor. Cocuklar nasil alisirsa oyle gider rabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…