2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım ben de hala gögüs ucu acılarıyla uğrasıyorum. Pompa ile sağmak çok acı veriyor ve daha çok yara oluyor sanki. Sen hangi marka pompa kullanıyorsun?Doktorum her emzirmeden sonra göğsünü sağarak boşalt dedi ama acıdan yapamıyorum. Günde bir kez zar zor sağmaya çalışıyorum. Ondada sağarken gögüs ucuma önce silikon gögüs ucu takıp sonra sağıyorum.

Canim ben medela mini kullanıyorum bende senin gibi silikon göğüs ucu ile sagiyorum. Her sagmadan ve emzirmeden sonra önce snail extract gel sürüyorum memelerini açık vaziyette o jeli göğüs ucum emene kadar bekletiyorum, sonra fito krem sürüp bi sürede onun emilmesini bekliyorum. bana bu yöntem iyi geliyor tabiki hala acıyor ama daha dayanilir seviyede. Günün yarıdan fazlasında göğsüm açık geziyorum. Kapatacam zaman üstüne göğüs Pedi koyuyorum onun üstüne de muslin bez sariyorum. İnşallah tez zamanda kurtulursun.

Canım ben avent elektrikli almıştım. Çok memnunum önce masaj yapıyo. Sonra 3kademede cekiyo. 3te acırsa hemen 2ye düşüyorum acısı geciyor

Kızlar Nasılsıniz bebiş ler nasıl ..2 çocuk 1 bebek le zaman acayip hizli geciyor ,hala iyileşemedim ben bu arada ,acayip iltihap geliyor 1 haftadır orkid kullaniyorum iltihapdan dolayi çünki çok fazla geliyor,adet oluyor gibi iltihap geliyor düşünün ilaç kullanıyorum inşallah geçer ilaçlarla.

Kızlar Nasılsıniz bebiş ler nasıl ..2 çocuk 1 bebek le zaman acayip hizli geciyor ,hala iyileşemedim ben bu arada ,acayip iltihap geliyor 1 haftadır orkid kullaniyorum iltihapdan dolayi çünki çok fazla geliyor,adet oluyor gibi iltihap geliyor düşünün ilaç kullanıyorum inşallah geçer ilaçlarla.

Kızlar 15 günlük olduk hala memeyi almıyor. Geceleri mama veriyorum gündüz sütümü sağıp veriyorum çok üzülüyorum buna. Lütfen bizim için dua edin emsin artık.

Bide biberonlar mama vermekten içi yağlı yağlı sıcak suda bekletiyorum düzelmiyo emzik kısmı hafif sarardı. Değiştirsem mi.

Canim Allah yardimciniz olsun.
Insallah hiçbir zorluk olmadan atlatacaksiniz.
Oglum gece boyu uyumadi, hep dua ettim minigine.
Allah razı olsun saat 13.10 da aldılar şuan ameliyathanenin önünde bekliyorum.ömrüm de ilk defa duvarları yumruklayasım var çok gerginim

Kaynatmayı denesen canım biberonu?
İnşallah emer canım sen her gün deniyorsun degil mi ? Benim arkadaşımın Bebeği bir aylıkken birakmıştı emmeyi 2 aylıkken tekrar başladı hala da emiyor 7 aylık oldu.

Benim tek Bebekle inanılmaz dolu geçiyor
Çok evde durmayan biriydim çok çabuk sıkılır sürekli gezerdim. şimdi genelde evdeyim arada çıkıyorum ama hiç sıkılacak vaktim olmuyor :))
Geçmiş olsun inş hemen geçer iltihap
Benim 42 gün oldu hala az az lekeler geliyor normal mi acaba ?

Çok sağ ol canım inşallah hepimiz kurtuluruz bu acılardan. Bahsettiğin jel ve kremi eczaneden mi aldın? Bende garmastan ve lansinoh krem var pek fayda görmedim. Tahin yağı denedim o da çok etki etmedi.

Canım silikon gögüs ucu takıp emzirmeyi denedin mi? Ben ilk günler hep o şekilde emzirdim. Zamanla meme ucu o ucun seklini alıyor. Sonrasında o ucu takmana gerek kalmayabilir.
Bu arada benim bebeğim bugün 18 günlük oldu. Daha bir iki gündür fazla uğraşmadan memeyi tutuyor. Öncesinde dakikalarca memeyi tutmaya çalışıyor tutamıyordu. İnşallah zamanla daha da iyi olacak.

Allah razı olsun saat 13.10 da aldılar şuan ameliyathanenin önünde bekliyorum.ömrüm de ilk defa duvarları yumruklayasım var çok gerginim
Kizim da 9 aylikken ufak bir operasyon gecirmisti. O kapida beklemek cok zor gercekten cikana kadar aglamistim ben de.
Belki simdiye bitmistir bile ameliyat, sen metanetli ol. Musait olunca bizi de haberdar et.

Duydum ki mem ucundaki çatlaklardan oturu tum memeye enfeksiyon yayilip mastit olabiliyormus.
Ben enzirdikten sonra bazen titriyorum, usume geliyor. Acaba oyle bir sey mi oluyor diye korkuyorum.
E vitamini kapsulu sürüyorum iki gündür surekli. Yarina kadar devam edecegim duzelme olmazsa yarin bir cerraha gorunecegim artik.
Isin parasinda pulunda degilim ama artik esimden de çekinir oldum. Ne duysam aldırdım,doktorlarin önerdikleri de hep parayla alinan ilaclardi.
Su meme yaralarina harcadığım parayla cocularima neler neler alirdim. Bari fayda görsem icim yanmayacak. Evde elimi attığım yerden 35-40 liralik kremler çıkıyor. Sinirlerim bozuldu iyiden iyiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…