2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar hamilelikte göbekte çene altında filan tüylenme olan oldu mu? Benim tüylerde artış olmuştu. Hamilelikte pek takılmıyordum ama şu an lohusa kafasından sanırım çok gözüme batmaya başladı. Bu tüylerin doğum sonrası 3-6 ay içinde döküleceği yazıyor ama sizce gercekten dökülür mü yoksa ağda yapsam mı? Bir de tüyleri alırsanız dökülmez diyenler var. Doğru mu acaba fikri olan var mı?
Her aynaya baktığımda çok kafaya takmaya başladım. 3-6 Ay dökülmesini bekleyebilir miyim bilmiyorum. Ne yapsam sizce?

Birşey olur diye kaynatmadim canım ya denesem mi acaba. Biberonlar avent.
İnşallah alır canım benim oğlumda. Çok inatçı memeyi verince sinirleniyo felaket agliyo susturamiyorum. Çekmeyi denese aslında süt gelecek ama inat ediyo. Emmedigi için sanırım sütümde azaldı.

Canım bence de bir cerraha görünmen faydalı olabilir. Kremler ya da altenatif yöntemler işe yaramayabiliyor bazen. Bu titreme olayı bende yok. Allah korusun dediğin gibi bir durum olmadan çözüm bulmak en iyisi. Allah yardımcın olsun.

Silikon uçla da denedim canım süt doluyo ucu çekmiyo ya da birden boğazına akiyo agliyo o sirada zaten o zamanda sinirleniyo. Sizin de öyle oluyo muydu. Çekmediği için heryer süt oluyo bide.
Günde kaç kez kıyafet değiştiriyorum hem oğlumu hem kendimi.

Allah razı olsun saat 13.10 da aldılar şuan ameliyathanenin önünde bekliyorum.ömrüm de ilk defa duvarları yumruklayasım var çok gerginim

Canım allahın izniyle hiç bir sorun olmadan kurtulacak oğluşun. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama yine de gerilme bu kadar sütün etkilenmesin.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bizde böyle bir sorun olmuyordu. Genelde silikon yüzüne değdiği için o bölgeleri kızartıyordu ya da kayıyordu bazen. Ama dediğin gibi bir sorun yaşamadık. Acaba bebeğinin gücü mü yetmiyor. Akıl vermek gibi düşünme ama bence pes etme canım her fırsatta memeyi vermeye calış. Büyüdükçe çenesi güclenip emmeye başlayabilir.

Hepsiburada'dan aldım ben canım, markası Neko Wrap Sling. Bu bütün vücuda sarıldığı için beni yormadı, bebeğim de bazen rahat ediyo içinde bazen durmak istemiyor. Yakında alışır diye düşünüyorum, başlarda olabiliyormuş böyle :) takılışı biraz karışık gelebilir ama bi kez kavrayınca çok kolay. Ben almadan önce bi kaç kere takılışının videosunu izlemiştim faydası oldu

Çok sağ ol canım inşallah hepimiz kurtuluruz bu acılardan. Bahsettiğin jel ve kremi eczaneden mi aldın? Bende garmastan ve lansinoh krem var pek fayda görmedim. Tahin yağı denedim o da çok etki etmedi.
Evet canim eczaneden aldım ama belki internette de vardır. Doktor ile eczacı konuştu garmastan dan daha iyi dediler bugün 6 gün olacak kullanmaya başlayalı çok şükür baya hafiflidi ağrısı , emzirirken ilk 1 dakika hissediyorum sonra daha rahat emziriyorum, hatta en son 30 dk önce emzirdim acısı baya hafifti, inşallah şifa bulursun onun acısını çeken bilir, dua ederim senin için. Rabbim şifalar versin.

kızlar bebeğimin altını ve üzerini değiştirirken çok sorun yaşıyorum..aşırı ağlıyor..kaldırıp sakinleşire sakinleştire altını değiştirebiliyorum..bide bu işlemi 2 kişi zor yapıyoruz..o kdar zorluyor yani bizi..bu sorunu yaşayan ve buna çözüm bulan var mı içinizde? gözüm çok korktu 2. bebek fikrini şuan tamamen kafamdan çıkarmış durumdayım..

Bugun 1 aylik olduk asimizi olduk. 6.5cm uzamisiz. Kilo yazmiyorum kiyaslama olmasin her bebek farkli sonucta ama gelisimimiz cok iyi sukur. Simdiden 2.ay asilarini dusunuyorum kara kara 3 asi birden olacakmis bakalim nasil olacak.

masallah kuzuya.. buyumeye basladilar cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…