Kızlar Nasılsıniz bebiş ler nasıl ..2 çocuk 1 bebek le zaman acayip hizli geciyor ,hala iyileşemedim ben bu arada ,acayip iltihap geliyor 1 haftadır orkid kullaniyorum iltihapdan dolayi çünki çok fazla geliyor,adet oluyor gibi iltihap geliyor düşünün ilaç kullanıyorum inşallah geçer ilaçlarla.
kızlar bebeğimin altını ve üzerini değiştirirken çok sorun yaşıyorum..aşırı ağlıyor..kaldırıp sakinleşire sakinleştire altını değiştirebiliyorum..bide bu işlemi 2 kişi zor yapıyoruz..o kdar zorluyor yani bizi..bu sorunu yaşayan ve buna çözüm bulan var mı içinizde? gözüm çok korktu 2. bebek fikrini şuan tamamen kafamdan çıkarmış durumdayım..
Hay allah oyle olunca da zor olur. Benimki de karni acsa durmuyor. Bi de aksamlari delleniyor o donemler zor oluyor. Ben sac kurutma makinesi calistiriyorum yaparken. Biraz sakinlestiriyor. Bilmem sen de ise yarar mi
Cnm birsye sorcam emzirdikten sonra sen iki gogsumudemi pompa bile çekiyorsun ve bu islemi her emzirmeden sonra mi yapiyorsun
Snaki ben makime ile cektikten sonra o gun hep bos gibi duryo gouglserim
Gunduz birini emzirip birini sagiyorum her emzirmeden sonra. Gece ikisinide sagiyorum cunku uyku araligimiz uzuyor. Gunduz ikisinide sagdigim oluyor 5dk sonra bile uyansa makinaya gelmeyen sutu doyana kadar çekiyor yani sagdim gogsumde sut kalmaz korkusu yasama. Bos gibi geliyor ama emin ol bos degil memeler :) bos meme dolu meme aslinda daha verimli sut uretiyor.
Evet canim eczaneden aldım ama belki internette de vardır. Doktor ile eczacı konuştu garmastan dan daha iyi dediler bugün 6 gün olacak kullanmaya başlayalı çok şükür baya hafiflidi ağrısı , emzirirken ilk 1 dakika hissediyorum sonra daha rahat emziriyorum, hatta en son 30 dk önce emzirdim acısı baya hafifti, inşallah şifa bulursun onun acısını çeken bilir, dua ederim senin için. Rabbim şifalar versin.
Kızlar evde sutyen takıyo musunuz. Yani takmak mi gerekli takmamak mi. Bide benim bebeğim hala emmedigi için sagıyorum Manuel pompa ile. Bi göğsüm felaket agriyo. Neden olabilir. Elektrikli alıp tam çekim saglasam ağrısı gider mi.
kızlar bebeğimin altını ve üzerini değiştirirken çok sorun yaşıyorum..aşırı ağlıyor..kaldırıp sakinleşire sakinleştire altını değiştirebiliyorum..bide bu işlemi 2 kişi zor yapıyoruz..o kdar zorluyor yani bizi..bu sorunu yaşayan ve buna çözüm bulan var mı içinizde? gözüm çok korktu 2. bebek fikrini şuan tamamen kafamdan çıkarmış durumdayım..
Aynı durum bendede var annemlerdeyim annem değiştiriyor altını o kadar çok agliyorki cesaret edemiyorum kendim degistirmeye...
Çözüm olarak suanlik buldugumuz uyurken altını değiştiriyoruz daha az ağlamış oluyor uyku halinde olduğu icin fazla ağlamıyor.
17 günlü guz şuan. 40 çıkınca evime gideceğim ve nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum şimdiden kara kara düşünmeye başladım acikcasi
Kızlar evde sutyen takıyo musunuz. Yani takmak mi gerekli takmamak mi. Bide benim bebeğim hala emmedigi için sagıyorum Manuel pompa ile. Bi göğsüm felaket agriyo. Neden olabilir. Elektrikli alıp tam çekim saglasam ağrısı gider mi.
Evet emzirme sutyeni takiyorum. Akan sutler hem uzerime bulasmiyor hemde gogus kalkaninda toplaniyor. Gogsun tam hosalmiyordur. Sicak dus alip ovala oyle sagmayi dene elektrikli olunca agri olmuyor diye birsey yok 3 gun once 2 gun benimde sol gogsum agridi dus alip sicak masajla sagim yaparak cozdum sukur. Ama imkan varsa elektrikli pompayida kesinlikle tavsiye ederim manueller cok hoyratca cekiyor yara ve aciya sebep oluyor.
Aynı durum bendede var annemlerdeyim annem değiştiriyor altını o kadar çok agliyorki cesaret edemiyorum kendim degistirmeye...
Çözüm olarak suanlik buldugumuz uyurken altını değiştiriyoruz daha az ağlamış oluyor uyku halinde olduğu icin fazla ağlamıyor.
17 günlü guz şuan. 40 çıkınca evime gideceğim ve nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum şimdiden kara kara düşünmeye başladım acikcasi
evet canım bende uyurken ya da emzirdikten hemen sonra değiştirmeyi denedim daha sakin duruyor..bu sorun sade benim bebeğimde mi var diye düşünmeye başlamıştım..demek ki bazı bebekler altının değiştirilmesini sevmiyor..annelerimiz sadece bir süreliğine yanımızdalar kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmeliyiz..Allah hepimize kolaylıklar versin..
Hay allah oyle olunca da zor olur. Benimki de karni acsa durmuyor. Bi de aksamlari delleniyor o donemler zor oluyor. Ben sac kurutma makinesi calistiriyorum yaparken. Biraz sakinlestiriyor. Bilmem sen de ise yarar mi
Birşey olur diye kaynatmadim canım ya denesem mi acaba. Biberonlar avent.
İnşallah alır canım benim oğlumda. Çok inatçı memeyi verince sinirleniyo felaket agliyo susturamiyorum. Çekmeyi denese aslında süt gelecek ama inat ediyo. Emmedigi için sanırım sütümde azaldı.
Benimki de öyle canım, 14 günlüğüz yeni yeni alışmaya başladı altının değiştirilmesine. Hele o ıslak mendil ya da pamuk poposuna soğuk soğuk değince çıldırıyordu. Ben emzirdikten sonra değişiyorum altını, o yüzden sakin oluyor genelde.
Emzige alıştırmaya korkuyorum acıkcasi, emziği unutturmakta çok zor. Belirli bir süre sonra dişlerin yapısını da bozuyormuş diye duydum korkudan alıştıramıyorum bile
Benimki de öyle canım, 14 günlüğüz yeni yeni alışmaya başladı altının değiştirilmesine. Hele o ıslak mendil ya da pamuk poposuna soğuk soğuk değince çıldırıyordu. Ben emzirdikten sonra değişiyorum altını, o yüzden sakin oluyor genelde.
Emdikten sonra uyuyormu canım bebeğin
Benimki uyuyor direk , yani emip sakinlesmiyor uyuyor. Mecburen uyurken degistiriyorum o zaman sakın oluyor. Ama normal uyandığında çok ağlıyor alt degistirirken
Emzige alıştırmaya korkuyorum acıkcasi, emziği unutturmakta çok zor. Belirli bir süre sonra dişlerin yapısını da bozuyormuş diye duydum korkudan alıştıramıyorum bile
Emziksizde coook zor ya ben yalnizim ya meme istiyor ya omuzda durmak butun gun bu modda ne kadar dayanir bunyem bilemiyorum 5dk ya tutuyor ya tutmuyor emzigi alissin diye dua ediyorum :) kimse okula agzinda emzigiyle gitmemiştir herhalde birakmasi icinde bir yol bulurum zamani gelince napim:)
Emdikten sonra uyuyormu canım bebeğin
Benimki uyuyor direk , yani emip sakinlesmiyor uyuyor. Mecburen uyurken degistiriyorum o zaman sakın oluyor. Ama normal uyandığında çok ağlıyor alt degistirirken
Evet uyuyor ama benimkinin emdikten sonraki uykusu en fazla 10 dk ve uyanınca da emmek istiyor yine, bahsetmiştim bana yapışık bi bebeğim var diye. Böyle bir kısır döngü içindeyiz gün boyu o yüzden altını değişirken uyanır endişesi taşımıyorum zaten uyanıyo diye. Yarı baygın gibi oluyor altını değişirken, o ayılana kadar da bitirmiş oluyorum alt değişme işini :)