2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Mrb kizlar
26 gunluk olduk 3 gundurher bezinde kaka var kucuk miktarda neredeyse yarim saat arayla bez degistiriyorum bu zamana kadar gunde 3 4 defa kaka yapiyordu . Ben de yediklerime dikkat ettim portakal mandalina baharatli cikolata yemiyorum . Ishal oldugunu dusunup nöbetçi dr a goturduk kaka tahlili temiz ciktu ama sık kaka yapma devam ediyor. Yarin dr umuza da gidecegiz . Neden boyle oldu anlamadim

Kızlar benim minik davşan, kakasini çişini yapiyor altını açınca bir daha yapiyor. 21 gunluguz hep böyle 1 saatte beklesin 5 saatte 10dk da 30 dk.da 5dk.da yok açılınca altı birdaha yapıyor. Altı açılınca daha mi rahat ediyor anlamadım. Bana bir garip geldi günün ne zamani olursa olsun kaç gündür deniyorum hep böyle. Var mi bir tavsiyeniz ( :

Bizimkinin de aşağı yukari herbezinde bir damlada olsa Var kakası. Yeni bebekte çok oluyor diye ben hep normal baktım. Benide bilgilendir canim dr.dan gelince

Rabbim acil şifalar versin
Bu sıkıntıları hiç görmemiş gibi olun inşaAllah Canım benim

Ben ilk soothie aldim agzina buyuk geldi ağır bir emzik sanki cenesini yoruyor . suan avent in kiraz uclu emzigini aldim cok hafif hemen sevdi tavsiye ederim

Bizimkinin de aşağı yukari herbezinde bir damlada olsa Var kakası. Yeni bebekte çok oluyor diye ben hep normal baktım. Benide bilgilendir canim dr.dan gelince

Ben de interneyten biraz arastirdim altin sarisi renkte ise anne sutu alan bebekte normal diyor ama cok sık kaka yapmaktan pisik oldu . Bir de bazi yerlerde alerji de sebep olabiliyir yaziyo . Yumurta ve sut alerjisi olabiliyor yaziyo insallah oyle birsey degildir .

Super anne diyorum ben sizlere. Allah guc versin ne diyelim. Ama gozum korkmadi degil. Bir tanecik ufaklik bizi leylaya cevirdi ki annemin destegine ragmen. Bu arada ogluosun iyidir insallah

aventin soothie kucucuk suratli kuzuma buyuk ve agir geldi sanki. ucunu cok begenmistim belki biraz guclenince emer diye umuyorum. inst ettim kaliteli olsun vs diye ama din care 5 liralik bi damakli emzk almis annem. onu da tutmadi :)) hickirik tutunca emzik iyi oluyor ya da oyalamak gerekince. insallah alistirabilirim

Rabbimin masum melekleri onlar. insallah tum surecler iyi gececek yavrun rahatlayacak. Bir sure sonra agucuklari unutturacak sana tedirginlikleri

Ben ilk soothie aldim agzina buyuk geldi ağır bir emzik sanki cenesini yoruyor . suan avent in kiraz uclu emzigini aldim cok hafif hemen sevdi tavsiye ederim
İhtiyaç olursa diye Dr.Brown's un biberonunu almıştım. Onun emzik kısmı da kiraz uçlu. Mama vermiyorum ama biberonun emzik kısmını tutar mı diye denedim maalesef onu da tutmuyor. Tavsiyen için yine de sağol cnm. İnş bizde tutacağı bi emzik buluruz.

Senin bebiş şiddetli gaz çıkarıyor ve her gaz çıkarışında kaka da geliyor olabilir mi acaba? Benim kızım da gazını çıkartırken azıcık kakası da geliyor. Altın sarısı kaka ise korkma bence.
Aşağıda bi link gönderiyorum, fotoğraflarla yenidoğanın kaka çeşitlerini vermişler. Ordaki ishal tipte kakaya bi bak istersen senin bebeğinin kakası ile aynı mı?

http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/

Super anne diyorum ben sizlere. Allah guc versin ne diyelim. Ama gozum korkmadi degil. Bir tanecik ufaklik bizi leylaya cevirdi ki annemin destegine ragmen. Bu arada ogluosun iyidir insallah
Allah güç veriyor sanki bide eskisi gibi temizlik yapamıyorsun bi yerlerden fire veriyorsun evi daha az temizliyorsun iki günlük yemek yapıyorsun yada hafta da 1-2 dışardan yemek söylüyorsun öyle bir düzen tutturuluyor valla.raz büyüsün bebişlerimiz rahatlıycaz inşallah.oğlum iyi Can'ım çok şükür Allah'ıma

Can'ım hıçkırık tutunca en iyisi emzirmek karnı tok olsa bile az emzir hemen geçiyor

derincim ya ben şu kaka tiplerine bir bakayım dedim midem bulandıııııııııı

arkadaslar biz dun 40 gunluk olduk. Fakat bir uyku duzenimiz yok. Henuz cok erken diye dusunmustum ama bakiyorum bebeklerinin belli rutinlerinden bahsedenler var. Aksam olunca iyice aciyor gozleri esniyor esniyor iki dakika daliyor sonra pat diye aciyor gozleri. cok irkiliyor hapsirdim oyle bir korkuyla aglayarak uyandi ki.. supurge sesi, sallamak vs kar etmiyor. memede dalinca uyuyor besige koyunca uyaniyor. var mi onerileriniz ?

Can'ım hıçkırık tutunca en iyisi emzirmek karnı tok olsa bile az emzir hemen geçiyor

evet basta hep oyle yaptim ama simdi tekrar emzirmeye korktum. her emzirmeden sonra kusuyor ve gaz cikaracagi zaman gibi zorlanarak kusuyor bazen. Doktorumuzda 2 saatten sık emzirme dedi. yine de azcik emzirme seklinde birsey olmaz sanirim :)

Benimkininde her bezinde kaka var 2-3 saatte bez degistiriyorum ara ara cok ses geldiginde bakiyorum bezine gazla beraber cok az miktarda kaka gelmis olabiliyor onu goruyor olabilirmisin bu cok normal

evet basta hep oyle yaptim ama simdi tekrar emzirmeye korktum. her emzirmeden sonra kusuyor ve gaz cikaracagi zaman gibi zorlanarak kusuyor bazen. Doktorumuzda 2 saatten sık emzirme dedi. yine de azcik emzirme seklinde birsey olmaz sanirim :)
Aslı'ya katılıyorum canım. Bize de bebek hemşiremiz, hıçkırık bebek emerken hava yuttuğu için gaz oluyor ve çözümü de hıçkırık durana kadar emzirmek demişti. Tabi emzirirken hava yutmamasına dikkat ederek..
Kusuyorsa fazla emdiği sütleri çıkartıyordur tabi ama hıçkırık için sadece durana kadar emzireceksin, kusma yapmaz diye düşünüyorum.

Evet sana tavsiyem var :) altini acinca yeni bezi hemen yerlestirme ziyan oluyor bez cikinca kiclari rahatliyor saliveriyorlar kakayi sidigi hepsi ayni demekki benimkide o modda o yuzden altini acinca biraz bekliyorum yapsin diye yoksa diger beze yapiyor mecburen o bezide degisyorum kiyamayip hatuna ziyan oluyor bu sefer

Alttan gaz cikarttiginda dikkat et bezini kontrol et hemen benimki gaz cikarttiginda cok azda olsa kakada saliyor normal diye dusunuyorum ki normal zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…