2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Beklesin isi neymis ki bekletmissinde iyi yapmissin. Bizde ctesi edirneden istanbula geldik 2.5 saatlik yola emerek ciktik varana kadar uyudu kuzucugum eve girincr emdi tekrar simdi donus yolundayiz ve uyuyor yine huysuzluk edip uzmedi bizi sukur.

Beklesin isi neymis ki bekletmissinde iyi yapmissin. Bizde ctesi edirneden istanbula geldik 2.5 saatlik yola emerek ciktik varana kadar uyudu kuzucugum eve girincr emdi tekrar simdi donus yolundayiz ve uyuyor yine huysuzluk edip uzmedi bizi sukur.
Bi de her katta emzirme odası var zaten eğer çok zor durumdaysa bi başkasını deneyebilirdi söyledik halbuki gitmedi inat etti kendi bilir napayım :)
Bebekler arabayı seviyor bence ya bizimki de evden çıkarken huysuzluk yapsa bile araba hareket edince rahatlayıp bi süre sonra uyuyor :)

Aptamil mama veriyorum memnunum

Bn son anima kdr yedim cnm herseyi sadece doğumuma bikaç gün kala hafif ellerim şişti okdr tabi insandan insana değişebilir bu durum

Evet yaaa hareket olsun yeterki arabadan inip dukkana girdim geldimki ne göreyim esim arabanin yaninda arabayi salliyor napiyosun dedim puseti salladim agladi arabayi salliyorum işe yaradi diyor laz olan o mi benmi cozemiyorum bazen :)))

Bende aldım aynısından ama benimki solomambaby markası.
Ben yenidoğan aparatını almadım o yüzden kullanmak için üç aylık olmasını bekliyorum. Görümcem kullanıyo çok memnun.

Evet yaaa hareket olsun yeterki arabadan inip dukkana girdim geldimki ne göreyim esim arabanin yaninda arabayi salliyor napiyosun dedim puseti salladim agladi arabayi salliyorum işe yaradi diyor laz olan o mi benmi cozemiyorum bazen :)))

Ay bu babaların çözümleri gülmekten öldürür ya :)) ama bizimki de kırmızı ışıkta durunca bile hemen ıhlamaya başlıyor adam haklı :)))

Kızlar bebekleri memede cebellesenler acaba meme reddi yasiyor olabilir misiniz ? Korkutmak istemem ama eger öyleyse biberon ve emzigi cikartmaniz lazim hayatinizdan memeyi duzgun tutana kadar yazmadan gecemedim oyle olabilecegini dusununce.

Bende aldım aynısından ama benimki solomambaby markası.
Ben yenidoğan aparatını almadım o yüzden kullanmak için üç aylık olmasını bekliyorum. Görümcem kullanıyo çok memnun.
Çok tesekkur ederim.
Bebekler cok ufak olunca emin olamadim.
Siparis verecegim sanirim bugun
Cocuklarla çalışan bir fizik tedavi uzmani arkadasim da kullanılabilir oldugunu soyledi.
Cok zorlaniyorum hep kucak hep kucak.

Kızlar bebekleri memede cebellesenler acaba meme reddi yasiyor olabilir misiniz ? Korkutmak istemem ama eger öyleyse biberon ve emzigi cikartmaniz lazim hayatinizdan memeyi duzgun tutana kadar yazmadan gecemedim oyle olabilecegini dusununce.
Aklima geliyor benim de ama benim oglum biberonu da emzigi de istemiyor zaten.
Ne istiyor bilmiyorum yani:)
Meme reddi genelde 3.ay civari oluyuor diye biliyorum ama oyleyse de yapacak bir sey yok.
Emdiği kadariyla idare edecek sipa :)
Bugun saglik ocagina goturup 1 haftalik kilo takibi yaptiracagim.
Kilo aliminda sorun yoksa en azindan kafam rahat ugrasirim. Azcik azcik ama daha sık emiyor, bakalim ne durumda kilosu.
Kilo alimi azsa da ne yaparim bilemiyorum cunku biberon gibi bir alternatifimiz de yok ona da ayni tepkileri veriyor.

Meme reddi daha erken donemdede baslayabiliyormus canim. Biberon konusunda sunu deneyimledim benim kizimda biberon almiyor soylemistim zaten dun esimle disari ciktik emzirip ciktim doneriz hemen diye huysuzlaninca kiz kardesim dolaptaki sagdigim sutu vermis icmis hic itirazsiz biberonla. Sabah biberonla ben vereyim dedim almadi yine ogurme modunda takildi gogsumu verdim aldi. Annemde kaynanamda kokunu aldigi icin sen varken biberonu almiyordur dedi ne derece dogrudur bilmiyorum

Bence kesinlikle öyle canım bebekler çok zeki kokumuzdan anlıyorlar
Ben de anneme bırakıp dışarıdaki işlerimi halledip geleyim diyorum koştur koştur aklım kala kala gidiyorum. bi geliyorum her şey yolunda ya hala uyuyor oluyor yada biberonla içmiş oluyor sütünü hatta annem bi damlasını bile çıkartmadı dışarı diyor :)
Bi de ben hep annesi çalışan bebeklerin daha garip kaldıklarını düşünüyorum bakıcıdaysa özellikle..anneye çok nazlanan huysuzlanan Bebek annesi evden çıkınca tamamen değişiyor çok uslu mülayim bi şey oluyor
Onun gibi bi şey bu da bence meme varken biberon da neymiş :)

Parmaklarinda oynatacaklar bizi desene :) su akıl kalma olayinda nirvanaya ulastim dun gece. Anneme verdim emzirip. Gazini cikartip uyutsun diye ama tedirgin oldum uyur bebegi bogarmi kusarda farketmezmi bisey olmur diye 4 kere gidip kapi araligindan baktim esimle yatakta annemin uyutup gelip yatagina yatirmasini uyumadan bekledik ama burada amac bizim uyuyup dinlenmemizdi guya :) ve bu kadin 4 cocuk 3 torun buyutmus anne olunca böyle oluyor sanirim anana bile guvenmiyorsun mevzu evladinsa:)

Canım kundak yapıp emzirmeyi denedin mi belki elleri kolları sabit kalırsa daha rahat eder

Ah canım onu ben de yapıyorum anneme çok güveniyorum aslında çok güzel ilgileniyor biliyorum ama yine de ana yüreği dedikleri buymuş demekki artık bize rahat yok şekerim :)
Beden rahat olsa kafa rahat olmuyor o daha beter bence :) gezerken yemek yerken bile ha şimdi uyanır diyerek tetikte bekliyoruz :)

Bak sen şu bilmise:)
Eşim veriyor ama ondan da istemiyor Barış.
Yani hic istememek degil ama ayni memeye yaptığı gibi. 10 cc kadar iciyor sonra debelenmeye basliyor. Ara verip denersek bi 20 cc daha iciyor mesela. Ama kavga gürültü halinde.
Meme konusunds baskiciyim ben kazanacagim insallah :)

Canım kundak yapıp emzirmeyi denedin mi belki elleri kolları sabit kalırsa daha rahat eder
Evet Ayselcim yapiyorum. Bazen basarili oluyor bazen ise yaramıyor.
Gun icinde degisiklik gosteriyor bu tavirlari. Bir baslayinca 5-6 saat yapiyor sonra normal emiyor.
Ama hic sekmeyen bir seyi fark ettim.
Sabah emmesi illaki böyle oluyor.
Gecen haftaya kadar gece mutlaka kaka yapiyordu. Bu hafta yapmiyor ve sabaha karni agriyor sanirim. Kesinlikle emziremiyorum. Bugun fark edip masaj yaptim gaz cikardi ve az da olsa emdi. 1 saat sonra kaka yapti ondan sonra normal emdi. Bizim sorunumuz gazla alakali cok buyuk ihtimalle.

Benim k
benim kızımda 2 yaşında oğlun bebişe zarar veriyormu kızım Bebek geldiğinden beri herkese vurmaya başladı bebeğede yüzünü sıkıştırıyor atmaca gibi atlıyor seninki ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…