- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Beklesin isi neymis ki bekletmissinde iyi yapmissin. Bizde ctesi edirneden istanbula geldik 2.5 saatlik yola emerek ciktik varana kadar uyudu kuzucugum eve girincr emdi tekrar simdi donus yolundayiz ve uyuyor yine huysuzluk edip uzmedi bizi sukur.Kızlar haftasonu ilk uzun soluklu gezmemizi yaptık biz oğluşla
Bebek arabasında Evdekinden daha rahat uyudu diyebilirim :)
3 kez emzirdim tabi hatta birini tam ayakkabı alırken istediği için sağolsun oradaki görevli adamlar alışmış sanırım bebekli gezmeci kadınlara :) hemen kabini ayarladılar bana :)
Zaten emzirme odaları çok güzel artık çok rahat
Yalnız 2. Emzirmede bebeğim biraz uzun emmek istedi tek kişilik yer vardı emzirme odasında o yüzden bizden sonra gelen bi kadın beklemek zorunda kaldı resmen bizi taciz etti sürekli açıp ne zaman biter diyip durdu halbuki onun Bebeği büyümüştü ve hiç ağlamadan bekliyordu ben de benimki küçük olduğu için uzun emiyor bıraktırırsam da ağlar malesef dedim uzun dediğim de en fazla 20 dakika sürmüştür
Anne olmuş bebeğini büyütmüş ama başından geçenleri çok çabuk unutmuş.. bir annenin başka bir anneye bunu yapması çok üzücü bi durum.
Bi de her katta emzirme odası var zaten eğer çok zor durumdaysa bi başkasını deneyebilirdi söyledik halbuki gitmedi inat etti kendi bilir napayım :)Beklesin isi neymis ki bekletmissinde iyi yapmissin. Bizde ctesi edirneden istanbula geldik 2.5 saatlik yola emerek ciktik varana kadar uyudu kuzucugum eve girincr emdi tekrar simdi donus yolundayiz ve uyuyor yine huysuzluk edip uzmedi bizi sukur.
Aptamil mama veriyorum memnunumKızlar bebeğim de karin agrisi var. Doktora götürdük ilaç verdi bide prebiyetik kullanıyoruz dün geceden beri ama ne zaman nasıl geçer acaba. Süt emmedigi için sütüm çok yok. Sağıp veriyorum ve hipp mama veriyorum. Mama mi değiştirsem acaba ne alsam bi akıl verin bana. Sürekli agliyo yavrum napcagimi şaşırdım.
Bn son anima kdr yedim cnm herseyi sadece doğumuma bikaç gün kala hafif ellerim şişti okdr tabi insandan insana değişebilir bu durumselam ocak anneleri sizin cevaplariniz beni hem cok rahatlatiyor hem yakin tecrubeleriniz oldugu icin daha doğru oluyor.
Şimdi size sorum şu
son aylarda tuzlu yiyecek ve hamurdan yok denecek kadar uzak durdunuz mu?
33. haftaya girdim tuzlu ve hamurlu yiyeceklere devam ediyorum cunku birakirsam yapamam. şişlik olmadan hamileligimi bu şekilde devam ettirebilir miyim?
Evet yaaa hareket olsun yeterki arabadan inip dukkana girdim geldimki ne göreyim esim arabanin yaninda arabayi salliyor napiyosun dedim puseti salladim agladi arabayi salliyorum işe yaradi diyor laz olan o mi benmi cozemiyorum bazen :)))Bi de her katta emzirme odası var zaten eğer çok zor durumdaysa bi başkasını deneyebilirdi söyledik halbuki gitmedi inat etti kendi bilir napayım :)
Bebekler arabayı seviyor bence ya bizimki de evden çıkarken huysuzluk yapsa bile araba hareket edince rahatlayıp bi süre sonra uyuyor :)
Arkadaslar momcomfort baby almayi dusunuyorum oğlum icin.
Hep kucak istiyor hicbir isimi yapamıyorum, bir de kizim var malum,yemek vs sorun oluyor.
Aranizda alan, kullanan , duyan bilen var mi?
Guvenli oldugu net, araştırdım,ama bir türlü bilemiyorum 45 günlük bir bebek icin ne kadar uygun?
Slingler daha kullanisli ilk dönem icin sanirim ama once siling sonra kanguru alamam, bir de tarz olarak sevmiyorum onlari.
Bilgisi olan yorum yaparsa cok sevinirim.
Evet yaaa hareket olsun yeterki arabadan inip dukkana girdim geldimki ne göreyim esim arabanin yaninda arabayi salliyor napiyosun dedim puseti salladim agladi arabayi salliyorum işe yaradi diyor laz olan o mi benmi cozemiyorum bazen :)))
Evet demekki bizimki tek degilmis illa hoplayip ziplayacaklar :)
Ay bu babaların çözümleri gülmekten öldürür ya :)) ama bizimki de kırmızı ışıkta durunca bile hemen ıhlamaya başlıyor adam haklı :)))
Çok tesekkur ederim.Bende aldım aynısından ama benimki solomambaby markası.
Ben yenidoğan aparatını almadım o yüzden kullanmak için üç aylık olmasını bekliyorum. Görümcem kullanıyo çok memnun.
Aklima geliyor benim de ama benim oglum biberonu da emzigi de istemiyor zaten.Kızlar bebekleri memede cebellesenler acaba meme reddi yasiyor olabilir misiniz ? Korkutmak istemem ama eger öyleyse biberon ve emzigi cikartmaniz lazim hayatinizdan memeyi duzgun tutana kadar yazmadan gecemedim oyle olabilecegini dusununce.
Meme reddi daha erken donemdede baslayabiliyormus canim. Biberon konusunda sunu deneyimledim benim kizimda biberon almiyor soylemistim zaten dun esimle disari ciktik emzirip ciktim doneriz hemen diye huysuzlaninca kiz kardesim dolaptaki sagdigim sutu vermis icmis hic itirazsiz biberonla. Sabah biberonla ben vereyim dedim almadi yine ogurme modunda takildi gogsumu verdim aldi. Annemde kaynanamda kokunu aldigi icin sen varken biberonu almiyordur dedi ne derece dogrudur bilmiyorumAklima geliyor benim de ama benim oglum biberonu da emzigi de istemiyor zaten.
Ne istiyor bilmiyorum yani:)
Meme reddi genelde 3.ay civari oluyuor diye biliyorum ama oyleyse de yapacak bir sey yok.
Emdiği kadariyla idare edecek sipa :)
Bugun saglik ocagina goturup 1 haftalik kilo takibi yaptiracagim.
Kilo aliminda sorun yoksa en azindan kafam rahat ugrasirim. Azcik azcik ama daha sık emiyor, bakalim ne durumda kilosu.
Kilo alimi azsa da ne yaparim bilemiyorum cunku biberon gibi bir alternatifimiz de yok ona da ayni tepkileri veriyor.
Bence kesinlikle öyle canım bebekler çok zeki kokumuzdan anlıyorlarMeme reddi daha erken donemdede baslayabiliyormus canim. Biberon konusunda sunu deneyimledim benim kizimda biberon almiyor soylemistim zaten dun esimle disari ciktik emzirip ciktim doneriz hemen diye huysuzlaninca kiz kardesim dolaptaki sagdigim sutu vermis icmis hic itirazsiz biberonla. Sabah biberonla ben vereyim dedim almadi yine ogurme modunda takildi gogsumu verdim aldi. Annemde kaynanamda kokunu aldigi icin sen varken biberonu almiyordur dedi ne derece dogrudur bilmiyorum
Parmaklarinda oynatacaklar bizi desene :) su akıl kalma olayinda nirvanaya ulastim dun gece. Anneme verdim emzirip. Gazini cikartip uyutsun diye ama tedirgin oldum uyur bebegi bogarmi kusarda farketmezmi bisey olmur diye 4 kere gidip kapi araligindan baktim esimle yatakta annemin uyutup gelip yatagina yatirmasini uyumadan bekledik ama burada amac bizim uyuyup dinlenmemizdi guya :) ve bu kadin 4 cocuk 3 torun buyutmus anne olunca böyle oluyor sanirim anana bile guvenmiyorsun mevzu evladinsa:)Bence kesinlikle öyle canım bebekler çok zeki kokumuzdan anlıyorlar
Ben de anneme bırakıp dışarıdaki işlerimi halledip geleyim diyorum koştur koştur aklım kala kala gidiyorum. bi geliyorum her şey yolunda ya hala uyuyor oluyor yada biberonla içmiş oluyor sütünü hatta annem bi damlasını bile çıkartmadı dışarı diyor :)
Bi de ben hep annesi çalışan bebeklerin daha garip kaldıklarını düşünüyorum bakıcıdaysa özellikle..anneye çok nazlanan huysuzlanan Bebek annesi evden çıkınca tamamen değişiyor çok uslu mülayim bi şey oluyor
Onun gibi bi şey bu da bence meme varken biberon da neymiş :)
Canım kundak yapıp emzirmeyi denedin mi belki elleri kolları sabit kalırsa daha rahat ederAklima geliyor benim de ama benim oglum biberonu da emzigi de istemiyor zaten.
Ne istiyor bilmiyorum yani:)
Meme reddi genelde 3.ay civari oluyuor diye biliyorum ama oyleyse de yapacak bir sey yok.
Emdiği kadariyla idare edecek sipa :)
Bugun saglik ocagina goturup 1 haftalik kilo takibi yaptiracagim.
Kilo aliminda sorun yoksa en azindan kafam rahat ugrasirim. Azcik azcik ama daha sık emiyor, bakalim ne durumda kilosu.
Kilo alimi azsa da ne yaparim bilemiyorum cunku biberon gibi bir alternatifimiz de yok ona da ayni tepkileri veriyor.
Ah canım onu ben de yapıyorum anneme çok güveniyorum aslında çok güzel ilgileniyor biliyorum ama yine de ana yüreği dedikleri buymuş demekki artık bize rahat yok şekerim :)Parmaklarinda oynatacaklar bizi desene :) su akıl kalma olayinda nirvanaya ulastim dun gece. Anneme verdim emzirip. Gazini cikartip uyutsun diye ama tedirgin oldum uyur bebegi bogarmi kusarda farketmezmi bisey olmur diye 4 kere gidip kapi araligindan baktim esimle yatakta annemin uyutup gelip yatagina yatirmasini uyumadan bekledik ama burada amac bizim uyuyup dinlenmemizdi guya :) ve bu kadin 4 cocuk 3 torun buyutmus anne olunca böyle oluyor sanirim anana bile guvenmiyorsun mevzu evladinsa:)
Bak sen şu bilmise:)Meme reddi daha erken donemdede baslayabiliyormus canim. Biberon konusunda sunu deneyimledim benim kizimda biberon almiyor soylemistim zaten dun esimle disari ciktik emzirip ciktim doneriz hemen diye huysuzlaninca kiz kardesim dolaptaki sagdigim sutu vermis icmis hic itirazsiz biberonla. Sabah biberonla ben vereyim dedim almadi yine ogurme modunda takildi gogsumu verdim aldi. Annemde kaynanamda kokunu aldigi icin sen varken biberonu almiyordur dedi ne derece dogrudur bilmiyorum
Evet Ayselcim yapiyorum. Bazen basarili oluyor bazen ise yaramıyor.Canım kundak yapıp emzirmeyi denedin mi belki elleri kolları sabit kalırsa daha rahat eder
benim kızımda 2 yaşında oğlun bebişe zarar veriyormu kızım Bebek geldiğinden beri herkese vurmaya başladı bebeğede yüzünü sıkıştırıyor atmaca gibi atlıyor seninki ne durumdaBeeenn
2 yasinda bi oglum daha var cok yoruluyorum.
Yemek temizlik cocuklarla ilgilenme derken bazi gunler hic oturmadigim oluyo
Oglum bebegi kiskandigindan mi yoksa 2 yas sendromumu bilmiyorum ama bana yapisik bi hale geldi. Onceden komsularda dururdu oynardi cocuklarla simdi bensiz 5 dkk durmuyo. Oyleki bazen odada oyun oynarken benim arkasinda olduğumu gormuyo anniiiii diye hemen sesleniyo yada ben baska odadaysam orda oldugimdan emin olmak icin arada gelip bakiyo. Bebegi emzirirken ya mama ya su mutlaka bisey istiyo. Yada hic bise bulamazsa yastik alip geliyo beni ayaginda salla diyo. Halimi bi gorsen bazen bebegi emzirirken onu ayagimda salliyorum. Yemekleri annem yapiyo gelip yada evinde yapip getiriyo temizlikde yapabildgm kadar yapiyorum.
Bu aksam esim bise lazimmi diye aradiginda bitane deli gomlegi al bna dedim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?