2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bezi çoğunlukla dolu dolu çiş oluyor. Bazen az az oluyor. Hiç çiş olmadığı yok denilecek kadar az ama kilo alımı az malesefki cnm

selam ocak anneleri.
Bana mantar enfeksiyonu olup normal doğum yapan birisinin tavsiyesine ihtiyacım var .
Aranızda mantar enfeksiyonuyla normal doğum yapan var mi?
lütfen yardımcı olun

2-3 saatte bir emiyor olsa bende her emmesinin ardindan sagarim ama malesef oyle bir duzeni yok aklina vurdugu anda memeyi agzinda istiyor :)
Bizimki de gündüz öyle işte canım sık emmek istiyor
ben şimdiye kadar stok yapmadım hiç çıkarken sağıyordum yetiyordu
ama annemlere geldim burda biraz evrak işleri vs olcak sürekli koşturcam dışarda
biriktirsem iyi olacak nasıl sağsam diye düşünüyordum sık emdiği için yeniden isterse diye
Sağol canım ben de öyle deneyeyim :)

Muhakkak stok yapin yarin ne olur belli olmaz. Inan sagim sonrasi verdigim gogusten cektigi ile doyuyor makinadan daha guclu çekiyorlar :)

Ben varım canım
canım ben üç farklı fitil kullandım ama geçmiyor mantar. sürekli tekrar ediyor hamile olmadan önce yoktu hamile kaldıktan sonra çıktı. normal doğumda bebeğe bulasmasindan korkuyorum. sen de öyle bir sorun oldu mu bebeğe pamukçuk olur yazıyor araştırdım

Bende devamlı tekrar eden bişeydi. Geçip geçip yine oluyodu. Şimdilik bi sıkıntımız yok bebekte sonra olurmu bilemicem. 37 günlüğüz

Bizimki zaten 3haftalık henüz. İlk hafta sütüm tam gelmeyince mama vermek zorunda kaldım. Kilo hızlı aldı. İkinci hafta senin söylediğin gibi üç dört kez verdim 170gr aldı. Bunun üzerine helva, hurma, semizotu, humena, hoşaf arasında mekik dokudum. Hem sütüm, hem besleyiciliği arttı sanırım sadece anne sütüyle daha iyi kilo almış son hafta. Bence sende bunlardan bol bol tüket sadece anne sütü yetecektr.

Bu oğlan beni deli edecek kucak kucak kucak .
Cok az uyuyor,onun disinds hep kucakta.
Kanguru siparis ettim biraz once olmayacak baska türlü.
Bu arada 40 mevlidimizi gectigimiz pazar yaptik biz arkadaslar.
Cok ani oldu, hicbir planlamam yoktu. O yüzden ozel hicbir sey hazirlayamadim.
Bir de bu kucak delisiyle tamamen yalnizdim. Ne annem ne kayinvalidem yoktu yardim icin.
Kayinvalidem mevlid gunu misafir gibi geldi.
Ben de sadece evimi temizleyebildim.
Pide ,ayran, salata,tatli ikram ettik. Ustune de çay.
Bir hayli kalabalikti,guzel oldu.
Daha ozenli olsun isterdim ama boyle gelisti olaylar :)

Kızımın hiç gaz sorunu yok diyordum ama erken konuşmuşum kaç gecedir uyumadığı gibi gündüzleri de kıvranıyor yavrum... tane kimyon ve rezene aldırdım anneme de nasıl demlemem gerekiyor yapan arkadaşlar açıklayabilir mi?

Selam kızlar diyordum bu millet doğum yapınca nereye kayboluyor ama şimdi anladım kızım bugün 19 günlük oldu eşimide benide Perte çıkarttı bu minnoş resmen. Uykusuzluktan bittik.

Aynı durumdayım bende iyi şükür gazlı değil derken meğerse daha vakti varmış bi gazlandık sormayın. Dün gece o kadar ağladıki artık bu gazdan değildir bir yeri acıyor galiba diye gece doktorda aldık soluğu ama gazdan dedi tek çözümü sabır dedi o gaz için diye satılan hiç birşeyi vermeyin dedi hepsinin illa zararı varmış. Doktor tam bir ilaç karşıtıydı iyide oldu doğal sandığım şeyleri bile saydı artık bişey vermem. Rezeneye anasona devam. Ben iki tatlı kaşiğı rezeneye bir kaşık anason koyup kaynamış su ekliyorum 5dk bekletip içiyorum. Ama günde en az iki bardak içmek lazımmış bir bardak yetmiyormuş.

Selam kızlar biz de bugün 1 aylık kontrolüne gittik herşey yolunda çok şükür aşı da olduk ama benim kızımın vücudunda kızarıklık oldu sizde de 1. ay aşısında oldu mu öyle bişey

Hoşaf,humana, dereotu,maydonoz,roka,kuru dut yiyorum bende. En az 3 litre su ve rezene kimyon çayı içiyorum. Ama hepsinden birer kez yiyorum. Arttirmaliyim belkide. Hurma ekleyeyim bide bunlara.Ben hiç meyve yemediğmi farkettim. Hangi meyveleri tüketiyosunuz.

2 tatli kasigi rezene 1 tatli kasigi kimyonu bir su bardagi sicak suya dok 10dk demle suzup ilik yada soguk keyfine kalmis gunde 2-3 bardak yapip ic.

kızlar dünki söylediğim gaz ilacı da fayda etmedi bize..dün geceden beri doğru düzgün uyumadı bebeğim..ilk kullandığımda biraz iyi geldi gibi gelmişti ama ilaçtan değilmiş demek kii..bu gaz sorunu için ne yapacağımı şaşırdım artık..

Canım meyveyi o an ne istiyorsam onu yiyorum. Helvada yiyorum bu arada onuda ekliyim :) veeee tabiki uyku ve moral :) dinlenmeye ve sütüm var yetiyor bebeğime diye düşün. Başka bişi aklına getirme. bol bol sütler hepimize.

Ben başta bio gaia kullandım. . Bi faydası olmadı 2 gündür de sab simpleks veriyorum rahat çıkarıyor etki etti bize

Kızlar sağdığınız sütleri buzluğa nasıl atıyorsunuz. Birleştiriyor musunuz az çıkarsa? Bide sıcak sıcak mı koyuyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…