2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar bu aksamdan itibaren haftasonu dahil olmak uzere yatili misafirim var.
Ustelik esim de yok.
Kendi karnimizi doyurmakan acizim insallah halledebilirim
Ay canım ya gelen yardım etsin artık sen nasıl yapacaksın iki çocukla...

Yaa annelik işte benim kızım 8 yaşında okul harici kimseye bırakmadım. asli2434 aslının dediği gibi bırakıp tatile gidenler var ama nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum. Benim eşimde annene bırakıp bi sanemAya gidelim diyor ama annem en son çocuğun emziğini yoğurda batırdığı için asla bırakıp gidemem.

Benim oglum da 1 hafta her emzirmede yapti bunu. Sonra biraz azaltti. Herhalde 15 gun oldu. Simdi gunde birkac sefer yapiyor.
Bizdeki meme reddinden ziyade gazdan rahatsızlanip ememiyor gibi.
Can'ım benim aklıma gece geldi senin bebişin ağzında pamukçuk çıkmış olabilir mi?pamukçuk olunca da ememiyor bebekler

pamukçuk olabilir mi?

Kızlar ben çok hızlı kilo verdim acayip şekilde. 81 kilodan 38 günde 67 olmuşum yeni tartıldım.
Sizce bu normal mi ?

Ayy bende rahat edemezmisim onu gormus oldum aksam filimden hic birsey anlamadim. Annen en azindan yogurda batirmis cok iyi niyetli bala recele sekere batirmamis zararli diye :))) cok fenalar ya sirtini donmeye gelmiyor annem o konuda iyidir bu tarz seyleri oda tasvip etmiyor hatta o kadar iyiki kucaga alamiyoruz kizi viyaklayinca aglamiyor elleme alismasin diye diye kizimi emzirmeden emzirmeye anca kucaklayabiliyorum aslinda bir anlamda iyi kendi kendine uyuyor falan ama kiyamiyorum ben ihh yapsa annem diyip kucaklayasim geliyor.

Bala batıracakta benim bal alerjim olunca cesaret wdemiyor akşam zeytinyağı içir diye tutturdu. Ben karşı öıkıncada sanki biz hiç çocuk büyütmedik diyor. Annemde alma çocuğu hemen ağlayınca diyorda benimkinin sesi gidip morarmaya başlıyor. Mecburen alıyorum.

İnşallah geçer canım bu durum hemen. Gönlünü ferah tut sen

Kizlar bu aksamdan itibaren haftasonu dahil olmak uzere yatili misafirim var.
Ustelik esim de yok.
Kendi karnimizi doyurmakan acizim insallah halledebilirim
Bebekli kadının evine yardımcı olmak harici yatılı gelmerk nedir ya. Elinden geldiğş kadar yaparsın canım yapamadım edemedim diye üzülme hiç. Onların düşünmesi lazımdı

Hiç moralini bozma canım. Kaç haftalık oldu bebeğin? Bir süre sonra zaten göğüslerin artık daha yumuşak olacak. Çünkü bebeğin ihtiyacı olan sütü üretecek vücudun fazlasını değil. Sen sütüm azaldı diyorsun ama nerden biliyorsun azaldığını? Bebeğin emdikten sonra mutsuz mu? Ya da kirli bez sayısında azalma oldu mu? Önce bunlara bak. Sen kendi kendine göğüslerinin şekline bakarak anlayamazsın yani sütünün azaldığını.

Bende vermek istiyorum ama biberona alisirsa memeyi tutmaz diyo annem kaşıkla versek aglamaktan kivranmaktan yiyemiyor elim ayagima dolaştı artık.ayakta sallayarak biraz sakinlestikten sonra 5 dk emzirmwye çalışıyorum ve yine gaz sancisi aglamalari başlıyor kısır döngü şeklinde.nurse Harveys veriyorum bir kaç kere.bir de oğlum 5 6 günde bir kaka yapıyor.annem 5 çocuk büyüttüm böyle bebek görmedim diyor

Canım kucağa alışma olayı üç aydan küçük çocuklar için geçerli değil. Aksine dış dünyaya güven duyabilmeleri için sık sık anne kucağına alınmaları gerekir.

Bizim de sıkıntı emerken oluyor ama o kizarip bozarip aglamalarin arkasindan gaz cikarirsa normal haline geliyor genelde.
Ya da kaka yapip rahatliyor.
O yuzden gazdan oldugunu dusunuyorum ben.

Can'ım benim aklıma gece geldi senin bebişin ağzında pamukçuk çıkmış olabilir mi?pamukçuk olunca da ememiyor bebekler
Sagol Aslicim.
Doktora gosterdim ben de aynu supheyle,cok cok az var onun ds bir etkisi olmaz dedi. Ilac verdi ama duzenli kullanamadim biraktik. Asi icin gidince tekrar göstereceğim haftaya.

Cok tesekkur ederim.
Oglum 55 gunluk.
Dun gercekten azalmisti oglum surekli emmek istedi ve hep huzursuzdu, doymadi muhtemelen.
Ama takmamaya karsr verdim.
Dusundukce daha cok strese giriyorum.
Sutumun azalmasi icin hicbir sebep yok , gecici bir seydir mutlaka duzelir diye düşünüyorum.

Kizlar misafirim yabanci değil ama birkac gunlugune olunca biraz strese girdim.
Beklemedigim bir durum. Benden baska kalinabilecek daha munasip yerler var aslinda ama neyse artik.
Hic kendimi uzmeyecegim oldugu kadar,halim ortada sonucta.
Mecbur kendisi de girip is yapacak mutfakta. Bebekli eve gelen bunu goze almali :)

Kızlar bugün soothei emzigimiz geldi hemen aldı bebeğim çok şükür birde bi tanıdığım var 7 aylık bebeği oda almayi dusunuyoda 6-18 aylık olanı yok 0-3 aylık var birde 3+ olanı var sadece bizde 3 aydan sonra ne alcaz anlayamadım 3+yı 7 aylık bebek emebilir mi

Merhabalar, uzun zamandır yazamamıştım herkes iyidir inşallah. Benim bir sorum var bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ederim. Malum şuan bir çoğumuz Doğum izninde ve şuan zorunlu bireysel emeklilik sistemi başladı. Zorla sisteme üye oluyoruz ve çıkış talebi yapmak için son gün 28 şubat imiş. Biz izinli ve maaşsız olmamıza rağmen şuan çıkarılma talebinde bulunmalı mıyız? Bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler kızlar

Kızlar sezeryan olalı 36 gün oldu ağrılarım geçmişti ne güzel seviniyordum şimdi 3-4 gündur karnımda acıma var dün doktora gittim tam olarak iyileşmen iç dikişlerin erimesi falan 90 günü bulur dedi.

Ama düzelmistim ben neden birden ağrılar başladı anlamadım. Sizde durumlar ne alemde. Neden olabilir ağrılarım. Çok gezdirdim oğlumu salladım falan fazla mı yüklendim kendime acaba. Ağrı kesici de geçirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…