2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Donem donem oluyor bende 52 gun oldu. Dayanilmayacak gibi degilse dert etme biraz daha sabretmek lazim sanirim

Donem donem oluyor bende 52 gun oldu. Dayanilmayacak gibi degilse dert etme biraz daha sabretmek lazim sanirim
İlk ağrı başladığında yataktan kalkarken çok aciyordu canım şimdi o kadar olmasa da aciyor. Korktum iç dikişlere zarar mı verdim acaba diye. Ultrasonla baktı doktor belli olurmuydu o zaman bilmiyorum.

İlk ağrı başladığında yataktan kalkarken çok aciyordu canım şimdi o kadar olmasa da aciyor. Korktum iç dikişlere zarar mı verdim acaba diye. Ultrasonla baktı doktor belli olurmuydu o zaman bilmiyorum.
Belli olurdu bir terslik olsa ama sen yinede dikkat et ani hareketlerden kacin agir falan kaldirma ara ara agri sizi hissetmen cok normal

Canim cok gazı varsa bir doktora danışarak BAKSO adında bir probiyotik var onu kullanabilirsin bebeğine birde sen probiyotik yönünden zengin Beslen mesela kefir iç ben artık öyle yapıyorum, günde iki bardak kefir içiyorum, evde yoğurt yapiyorsan içine probiyotik toz falan koy, amaç sutundeki probiyotik miktarını artırmak, böylece bebeğin bağırsakları daha çabuk düzene girer. Ben bir ara her gece sütünü biberonla anneme veriyordum annem beni gece hiç kaldirmadan bebeği doyuruyordu ve gerçekten bir süre sonra biberona alıştı memeyi emmek zor geldi bizde bıraktık. ama şimdi çok caresiz kalınca iki üç günde bir yine biberon veriyorum.

Bizde 28 günlük olduk ve dikislerim fazla ayakta durunca falan ağrıyor. Bebeği çok kucağıma alincada ağrı yapıyor. o yüzden emzirip altını değiştirip yatağına bırakıyorum, öyle fazla mecbur kalmadikca kucağımda gezdirmiyorum, aslında çok istiyorum ama ben ne kadar çabuk iyilesirsem onun içinde o kadar iyi diye düşünüyorum. Bir de ben hala 5 aylık hamile gibiyim ve sadece 50 kiloyum sizin gobek ler ne alemde?

Demek ki benim ağrılarım ondan oldu. Çok fazla ayakta kaldım çünkü oğlum susmuyor hep gezmek istiyo sallanmak istiyo. Bende duzeldim diye fazla yüklendim kendime. İnşallah düzelirim ya.
Benimde az da olsa gobek duruyo tabi

Sevgili fedakar, cefakar anneler. Salincak konusunda ayrintili bilgisi olan var mi? Cok hizli olmamak kaydiyla salincakta sallamanin zarari vs var midir? Ayakta veya battaniyede siddetli sallamak ciddi beyin hasarlarina yol acabiliyormus. Ama sakincakta hafif hafif sallamak konusunda birsey bilmiyorum.

Kızlar
Aşılarımızı olduk bugün sadece yapılırken ağladı sonra hemen sustu çok şükür ateş de olmadı ama bu saat oldu hala uyumadı ya huzursuzluk yok ama hiç bu kadar uykusuz durmazdı çok masumlaştı gözler uykusuzluktan gidiyor ama dalamıyor bi türlü hiç sesi de çıkmıyor yorgun bitkin gibi
Üzülüyorm onu öyle görünce

Geçmiş olsun bizim aşılar da yarın, inşallah sıkıntısız atlatırız biz de. Yalnız bu saat oldu dediğine göre bu saate kalmadan uyuyor nasıl özendim valla, maşallah size. Benim kız 12 den önce hiç uyumuyor, gündüz de toplamda 1 saat, o da her gün bile değil çook dertliyim bu konuda

İyi akşamlar arkadaşlar bebeğimin pazar günü kırkı çıkacak aşırı gazı var gazdan ememiyor ağlıyor böyle olan var mı aranızda bir fikir verseniz ne yapacağımı şaşırdım
Benim kizimda Öyle gazdan ikinmaktan kio kıpkırmızı oluyo icim gidiyo herşeyi denedim ama ne yazıkki hic bisey in faydası olmadi Insallah 3 aydan sonra geçer bn rezene anason biogaia sapsimpleks zinco metsil damlaları sıcak havlu koydum kiraz çekirdeği patik aldım valla hic biri fayda etmedi malesef bunlardan deneyebilirsin belki senin bebisine etki eder sen farklı bisey denedinmi bunlardan değişik

Yine aynı şeyi tavsiye edicem, ama inanın beni kurtardı bu. Küçük havluyu ütü ile ısıtıp, bady sinin üstünden koyuyorum,. Sıcak etkisi ile uyuyakalıyo, gazı da çözülüyo.@esmeeray
Teşekkür ederim cvp için bunuda denedim ama fayda etmedi malesef

Al benden de o kadar.. yeterki uykusunu alsin diye girmedigim sekil kalmadi genelde 2 den once uyumuyor

Cok gecmis olsun. Rahat bir gece gecirirsiniz insallah

aynıyız biz de senle canım..gündüz uykumuz hiç yok..artık çığlık atıp verdim şimdi babasına..çok yoruluyorum akşama kadar kendim uğraşıyorum..uyumuyor..sürekli memede kalmak istiyor..kucak dışında bir yerde durmuyor..sırt üstü yatıramıyorum bile çığlığı koparıyor..bana yapışık bir şekilde yaşıyoruz..aç susuz geziyorum evde..hazır yemeği bile yiyemiyorum yani..ben senden de dertliyim galiba..Allahım bir an önce bize de kolaylıklar verir inşallah çok yoruldum çünkü..

İnşallah canım
Yok bizimkinin de tam yatış saati gece 1 i buluyor ama yine de gündüz daha fazla uyurdu en azından 2-3 kere 45dakikalık uykusu olurdu
Uykudan ziyade onu öyle mutsuz yorgun görmek beni kötü etkiledi sanırm başım ağrıdı
Sizinkinin ve tüm bebişlerin uykuları düzene girer inşalalh

çok geçmiş olsun Can'ım sizde atlattınız huzursuz değilse takılma o kadar.artık büyüyorlar her gün değişiyor bir gün ağlarlar bir gün akıllı olurlar

çok geçmiş olsun Can'ım sizde atlattınız huzursuz değilse takılma o kadar.artık büyüyorlar her gün değişiyor bir gün ağlarlar bir gün akıllı olurlar
Sağol canım
Huzursuz olsa ağlardı diye düşünüyorum ama normalde böyle durmazdı bugün bi tuhaf sessiz sakin gözler yarısı kapalı uyku var da uyuyamıyor vücut tabi yorgun düşmüştür bağışıklık kazanıyor mikroplara ama ne bileyim bakışları gariban gariban :)

Kızlar iyi geceler. Benimde bir konuda fikre ihtiyacım var. Bizimde gündüz uykumuz yok denilcek kadar az. Onun dışında hep memedeyiz. Gece 12den öncede uyumuyoruz. Hatta çoğu zaman gecev2de yatıyoruz. Tüm gün memede olduğumuzdan. Akşamları artık 10dan sonra filan memeden tatmin olmuyoruz. Memeyle boğuşuyoruz. Ağlıyoruz. Kendi ellerine saldırıyor resmen emmek için. Memesiz oyalamak mümkün olmuyor. Ben inatla bi o memeyi bi diğerini verip en sonunda sakinleştiriyorum uyuyor memede ( bırakınca uyanıyor o ayrı ) memeyi sıkıyorum süt var ama az. Demem o ki inatlaşmakla hatamı ediyorum. Açmı uyutuyorum yavrumu. Mama vermelimiyim. Kilo alımımız alt sınırda zaten. Haftada 150 160 gr alıyoruz şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…