- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Donem donem oluyor bende 52 gun oldu. Dayanilmayacak gibi degilse dert etme biraz daha sabretmek lazim sanirimKızlar sezeryan olalı 36 gün oldu ağrılarım geçmişti ne güzel seviniyordum şimdi 3-4 gündur karnımda acıma var dün doktora gittim tam olarak iyileşmen iç dikişlerin erimesi falan 90 günü bulur dedi.
Ama düzelmistim ben neden birden ağrılar başladı anlamadım. Sizde durumlar ne alemde. Neden olabilir ağrılarım. Çok gezdirdim oğlumu salladım falan fazla mı yüklendim kendime acaba. Ağrı kesici de geçirmiyor
İlk ağrı başladığında yataktan kalkarken çok aciyordu canım şimdi o kadar olmasa da aciyor. Korktum iç dikişlere zarar mı verdim acaba diye. Ultrasonla baktı doktor belli olurmuydu o zaman bilmiyorum.Donem donem oluyor bende 52 gun oldu. Dayanilmayacak gibi degilse dert etme biraz daha sabretmek lazim sanirim
Belli olurdu bir terslik olsa ama sen yinede dikkat et ani hareketlerden kacin agir falan kaldirma ara ara agri sizi hissetmen cok normalİlk ağrı başladığında yataktan kalkarken çok aciyordu canım şimdi o kadar olmasa da aciyor. Korktum iç dikişlere zarar mı verdim acaba diye. Ultrasonla baktı doktor belli olurmuydu o zaman bilmiyorum.
Canim cok gazı varsa bir doktora danışarak BAKSO adında bir probiyotik var onu kullanabilirsin bebeğine birde sen probiyotik yönünden zengin Beslen mesela kefir iç ben artık öyle yapıyorum, günde iki bardak kefir içiyorum, evde yoğurt yapiyorsan içine probiyotik toz falan koy, amaç sutundeki probiyotik miktarını artırmak, böylece bebeğin bağırsakları daha çabuk düzene girer. Ben bir ara her gece sütünü biberonla anneme veriyordum annem beni gece hiç kaldirmadan bebeği doyuruyordu ve gerçekten bir süre sonra biberona alıştı memeyi emmek zor geldi bizde bıraktık. ama şimdi çok caresiz kalınca iki üç günde bir yine biberon veriyorum.Bende vermek istiyorum ama biberona alisirsa memeyi tutmaz diyo annem kaşıkla versek aglamaktan kivranmaktan yiyemiyor elim ayagima dolaştı artık.ayakta sallayarak biraz sakinlestikten sonra 5 dk emzirmwye çalışıyorum ve yine gaz sancisi aglamalari başlıyor kısır döngü şeklinde.nurse Harveys veriyorum bir kaç kere.bir de oğlum 5 6 günde bir kaka yapıyor.annem 5 çocuk büyüttüm böyle bebek görmedim diyor
Bizde 28 günlük olduk ve dikislerim fazla ayakta durunca falan ağrıyor. Bebeği çok kucağıma alincada ağrı yapıyor. o yüzden emzirip altını değiştirip yatağına bırakıyorum, öyle fazla mecbur kalmadikca kucağımda gezdirmiyorum, aslında çok istiyorum ama ben ne kadar çabuk iyilesirsem onun içinde o kadar iyi diye düşünüyorum. Bir de ben hala 5 aylık hamile gibiyim ve sadece 50 kiloyum sizin gobek ler ne alemde?Kızlar sezeryan olalı 36 gün oldu ağrılarım geçmişti ne güzel seviniyordum şimdi 3-4 gündur karnımda acıma var dün doktora gittim tam olarak iyileşmen iç dikişlerin erimesi falan 90 günü bulur dedi.
Ama düzelmistim ben neden birden ağrılar başladı anlamadım. Sizde durumlar ne alemde. Neden olabilir ağrılarım. Çok gezdirdim oğlumu salladım falan fazla mı yüklendim kendime acaba. Ağrı kesici de geçirmiyor
Demek ki benim ağrılarım ondan oldu. Çok fazla ayakta kaldım çünkü oğlum susmuyor hep gezmek istiyo sallanmak istiyo. Bende duzeldim diye fazla yüklendim kendime. İnşallah düzelirim ya.Bizde 28 günlük olduk ve dikislerim fazla ayakta durunca falan ağrıyor. Bebeği çok kucağıma alincada ağrı yapıyor. o yüzden emzirip altını değiştirip yatağına bırakıyorum, öyle fazla mecbur kalmadikca kucağımda gezdirmiyorum, aslında çok istiyorum ama ben ne kadar çabuk iyilesirsem onun içinde o kadar iyi diye düşünüyorum. Bir de ben hala 5 aylık hamile gibiyim ve sadece 50 kiloyum sizin gobek ler ne alemde?
Geçmiş olsun bizim aşılar da yarın, inşallah sıkıntısız atlatırız biz de. Yalnız bu saat oldu dediğine göre bu saate kalmadan uyuyorKızlar
Aşılarımızı olduk bugün sadece yapılırken ağladı sonra hemen sustu çok şükür ateş de olmadı ama bu saat oldu hala uyumadı ya huzursuzluk yok ama hiç bu kadar uykusuz durmazdı çok masumlaştı gözler uykusuzluktan gidiyor ama dalamıyor bi türlü hiç sesi de çıkmıyor yorgun bitkin gibi
Üzülüyorm onu öyle görünce
Benim kizimda Öyle gazdan ikinmaktan kio kıpkırmızı oluyo icim gidiyo herşeyi denedim ama ne yazıkki hic bisey in faydası olmadi Insallah 3 aydan sonra geçer bn rezene anason biogaia sapsimpleks zinco metsil damlaları sıcak havlu koydum kiraz çekirdeği patik aldım valla hic biri fayda etmedi malesef bunlardan deneyebilirsin belki senin bebisine etki eder sen farklı bisey denedinmi bunlardan değişikİyi akşamlar arkadaşlar bebeğimin pazar günü kırkı çıkacak aşırı gazı var gazdan ememiyor ağlıyor böyle olan var mı aranızda bir fikir verseniz ne yapacağımı şaşırdım
Teşekkür ederim cvp için bunuda denedim ama fayda etmedi malesefYine aynı şeyi tavsiye edicem, ama inanın beni kurtardı bu. Küçük havluyu ütü ile ısıtıp, bady sinin üstünden koyuyorum,. Sıcak etkisi ile uyuyakalıyo, gazı da çözülüyo.@esmeeray
Al benden de o kadar.. yeterki uykusunu alsin diye girmedigim sekil kalmadi genelde 2 den once uyumuyorGeçmiş olsun bizim aşılar da yarın, inşallah sıkıntısız atlatırız biz de. Yalnız bu saat oldu dediğine göre bu saate kalmadan uyuyornasıl özendim valla, maşallah size. Benim kız 12 den önce hiç uyumuyor, gündüz de toplamda 1 saat, o da her gün bile değil çook dertliyim bu konuda
Cok gecmis olsun. Rahat bir gece gecirirsiniz insallahKızlar
Aşılarımızı olduk bugün sadece yapılırken ağladı sonra hemen sustu çok şükür ateş de olmadı ama bu saat oldu hala uyumadı ya huzursuzluk yok ama hiç bu kadar uykusuz durmazdı çok masumlaştı gözler uykusuzluktan gidiyor ama dalamıyor bi türlü hiç sesi de çıkmıyor yorgun bitkin gibi
aynıyız biz de senle canım..gündüz uykumuz hiç yok..artık çığlık atıp verdim şimdi babasına..çok yoruluyorum akşama kadar kendim uğraşıyorum..uyumuyor..sürekli memede kalmak istiyor..kucak dışında bir yerde durmuyor..sırt üstü yatıramıyorum bile çığlığı koparıyor..bana yapışık bir şekilde yaşıyoruz..aç susuz geziyorum evde..hazır yemeği bile yiyemiyorum yani..ben senden de dertliyim galiba..Allahım bir an önce bize de kolaylıklar verir inşallah çok yoruldum çünkü..Geçmiş olsun bizim aşılar da yarın, inşallah sıkıntısız atlatırız biz de. Yalnız bu saat oldu dediğine göre bu saate kalmadan uyuyornasıl özendim valla, maşallah size. Benim kız 12 den önce hiç uyumuyor, gündüz de toplamda 1 saat, o da her gün bile değil çook dertliyim bu konuda
İnşallah canımGeçmiş olsun bizim aşılar da yarın, inşallah sıkıntısız atlatırız biz de. Yalnız bu saat oldu dediğine göre bu saate kalmadan uyuyornasıl özendim valla, maşallah size. Benim kız 12 den önce hiç uyumuyor, gündüz de toplamda 1 saat, o da her gün bile değil çook dertliyim bu konuda
çok geçmiş olsun Can'ım sizde atlattınız huzursuz değilse takılma o kadar.artık büyüyorlar her gün değişiyor bir gün ağlarlar bir gün akıllı olurlarKızlar
Tşkr ederim inşallah gece güzelce uyur da dinlenirCok gecmis olsun. Rahat bir gece gecirirsiniz insallah
Sağol canımçok geçmiş olsun Can'ım sizde atlattınız huzursuz değilse takılma o kadar.artık büyüyorlar her gün değişiyor bir gün ağlarlar bir gün akıllı olurlar
Asi esnasinda emzirmeyi dusunuyordun. Uygulayabildin mi? Bir etkisi oldu mu aglamasini azaltmak icin?Tşkr ederim inşallah gece güzelce uyur da dinlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?