- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 323
- 40
Bende bende .. Herşeyden mi tiksinir insan yayeşil elma ve peynir ekmek dişinda agzima birşey koyamiyorum. Herşey kokuyor. Her gün kusuyorum. Çatal kaşık kokar mi insana ya özellikle asansör kullanamaz oldum. Binersem kesin cikariyorum. Çok berbat
adet sancısı değil ama bende gaz sancısı oluyor. bir gece uykumdan bile kaldırdı. wc ye gidince geçiyor benimkikızlar selam.
sizlerde de arada adet sancısına benzer sancılar oluyor mu? Bazen de gaz sancısı gibi sancılarım oluyor. Sancı dediğin çekilir sıkıntı değil de dün gece bebeğe bir şey olucak diye korktum baya. hatta gecenin 3'ünde eşimle hastaneye mi gitsek acaba diye düşündük.. sabaha bir şeyim kalmadı neyse ki..
normal bir durum mudur acaba? siz de böyle sancılar oluyor mu arada? hepimize kolaylıklar dilerim.
adet sancısı değil ama bende gaz sancısı oluyor. bir gece uykumdan bile kaldırdı. wc ye gidince geçiyor benimkihamileliğimi ilk öğrendiğimde karın ağrım oluyordu sonra geçti. kaç haftalık hamilesin
evet benim gaz sancılarımda öyle malesef. kontrolunuze de az kalmış ama bence kanama yada lekenme olmadığı sürece sıkıntı olduğunu sanmıyorum.7 veya 8 haftalık hamileyim. gaz sancılarım da oluyor. Yani gazım çıksa rahatlıcam gibi de o kadar kolay çıkmıyor maalesef.Regl sancılarına benzer sancılarım da oluyor benim. inşallah normaldir. 2 güne doktor randevum var, orada da sormayı düşünüyorum. Bakalım o ne diyecek.
Kizlar bende 7+1 deyim kafayi yicem sabah oglen aksam yatarken her an mide bulantisi hep kusuyorum napicam bilmiyorum ayin 20 sinde dr randevum var bu mide bulantilari 3 aya kadar mi suruyordu daha yolun basindayim biktim sanki hayattan mahvoldum ya
7 veya 8 haftalık hamileyim. gaz sancılarım da oluyor. Yani gazım çıksa rahatlıcam gibi de o kadar kolay çıkmıyor maalesef.Regl sancılarına benzer sancılarım da oluyor benim. inşallah normaldir. 2 güne doktor randevum var, orada da sormayı düşünüyorum. Bakalım o ne diyecek.
7 veya 8 haftalık hamileyim. gaz sancılarım da oluyor. Yani gazım çıksa rahatlıcam gibi de o kadar kolay çıkmıyor maalesef.Regl sancılarına benzer sancılarım da oluyor benim. inşallah normaldir. 2 güne doktor randevum var, orada da sormayı düşünüyorum. Bakalım o ne diyecek.
deneyeceğiz artık :) umarım bende de işe yarar. teşekkürler..düz bir yere yatıp ayaklarını duvara dayarsan bir süre sonra gaz cıkmaya başlıyor , ben de her gün yemekten bir süre sonra yapıyorum ya da gaz hissettiğimde evdeyken yapıyorum cok faydayı oldu
aynı dert bendede var canım. sanki yarın adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve dolgunluğu. haftaya daha benim kontrolüm ama merak ediyorum ve korku basıyor arada bişimi oldu die..
yani eskisi gibi değil ama arada kaçamak yapıyoruz bir kaç günde birkızlar bu arada bi şey sorucam ama utanıyorum :/ bu süreç içerisinde cinselikte herhangi bir sorun yok sanırım değil mi? yani eşinizle herşey normal devam ediyor mu? diye sorsam.
durumu doktoruma da sorucam ama çekiniyorum nedense.
kızlar bu arada bi şey sorucam ama utanıyorum :/ bu süreç içerisinde cinselikte herhangi bir sorun yok sanırım değil mi? yani eşinizle herşey normal devam ediyor mu? diye sorsam.
canım cidden benim de tek endişem ya çocuğa bir şey olursa diye. ama galiba bu genel ve normal bir durum. Bir kanama olursa tehlikeli olabilir ama. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlarız.
kızlar bu arada bi şey sorucam ama utanıyorum :/ bu süreç içerisinde cinselikte herhangi bir sorun yok sanırım değil mi? yani eşinizle herşey normal devam ediyor mu? diye sorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?