2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Selam kızlar bayadır giremedim topiğe inşallah herkes iyidir bir kaç gün önceki yazılanlara göz alabildim ancak yine polemiklere olmuş ama kapanmış çok şükür. Bebisler nasıllar? Bizimki gazlı bir gün mışıl mışıl uyurken bir gün gazdan tüm gün ağladığı olabiliyor birde önceleri geceleri gaz ve ağlama nöbetleri olurken şimdi gündüzleri oluyor. Herhalde normal bir süreç ve sabırdan başka çaresi yok ben bunu anladım. Gerci çok ağladığında ve ne yapsam avunmadığinda çok bunalıyorum ama sağlık olsunda gerisi geçer diyoruz ne yapalım.

Çok güzel bir yazı gercekten

Kızlar bi yol gösterin bu sıpa emmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Evet aynen öyle canım bir gün diyorm tamam çok güzel artık iyi gidiyor diye sonra ertesi gün kucaktan inmiyor uyumuyor fln böyle geçiyor sağlıklı olsunlar da gerisini hallederiz :)

kızlar emzirme sütyeni olarak ne kullanıyorsunuz.benim ta hamileyken aldıklarım var aslında onlarda biraz küçük geliyor yeni bi tane daha alıcam.ama internetten sipariş vericem dışarı çıkamıyorum bu ara.önerilerinizi bekliyorum

sizce bu ikisinden hangisi olsun?kendimi bildim bileli sütyen seçimlerim başarısız

Eklentiler

• IMG_1353.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1354.webp
    11 KB · Görüntüleme: 57
sizce bu ikisinden hangisi olsun?kendimi bildim bileli sütyen seçimlerim başarısız
Ben bunlardan almıştım ama sadece bir iki kez kullandım Bayadır kullanmıyorum ya evde takmıyorum Zaten dışarda da normal bildigimiz sütyenlerden takıyorum yumuşak ama dolgusuz olanlardan onları da emzirirken kolayca aşağı çekebiliyorsun

bunun bende ilk olani vardı emzirdikten sonra gogus ucunu belli ediyor. sonra dolgulu aldim artik hep onla dolasiyorum normal sudyen gibi.. cok rahat acilip asagi çekiliyor sert degil. e bebekten almistim.

ben evde de sürekli takıyorum zaten sarktılar iyice sarkmasınlar anneannemin memelerine döner yoksa.rabbit 2.sinden kullanmış memnunmuş ondan alayım diyorum

bunun bende ilk olani vardı emzirdikten sonra gogus ucunu belli ediyor. sonra dolgulu aldim artik hep onla dolasiyorum normal sudyen gibi.. cok rahat acilip asagi çekiliyor sert degil. e bebekten almistim.
markasını yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…