2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bi yol gösterin bu sıpa emmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Belki faydasi olur uzat yataga uzerine egilerek gogsunu vermeyi dene. O olmazsa omzuna yasla pispislayarak evi dolas konus sakinlessin ayakta vermeyi dene. Aglarsa zorlama yine dik omzuna. Ben bu sekilde bugun ve dun oldukca basarili oldum

Markası anıl bende lohusa sepetinden aldım ama benimki emzirme atleti canım bana sorarsan südyenden daha iyi

Bencede opmesınler
Bebegı gören bızı unutuyo

bunun bende ilk olani vardı emzirdikten sonra gogus ucunu belli ediyor. sonra dolgulu aldim artik hep onla dolasiyorum normal sudyen gibi.. cok rahat acilip asagi çekiliyor sert degil. e bebekten almistim.
Ben de aldım ordan ya ama o benim göğsümün yarısını dışardan pörtlemiş gibi gösteriyordu şeklinden dolayı yada benimkilerin büyüklüğünden :))) ancak evde takabilyorım

ben evde de sürekli takıyorum zaten sarktılar iyice sarkmasınlar anneannemin memelerine döner yoksa.rabbit 2.sinden kullanmış memnunmuş ondan alayım diyorum
Takmadıgımız için mi sarktı yani ? Bu saatten sonra taksam fayda eder mi acaba :)))

Geçen sabırsıza göndermek içn kaydetmiştim bu fotoğrafı
sen de böyle emzirmeyi dene bence. meme reddine öneriyorlar bu pozisyonuEki Görüntüle 1967726
Mastıttede bunu onerıyolar,bı arkadaş soylemıştı burda
Hatta amerıkada beyzbol topu dıyolar bu emzırme ıcın
Ogretmışlerdı hastanede ama faydalarını soylememışlerdı

Ben mothercare ın kullanıyorum Penye balensız cok rahat canım
Bıde emzırme atletını tavsıye ederım

tamam şimdi sipariş geçiyorum herkes ikinci sütyeni öneriyor bir onu alıyorum birde şu emzirme atletini

Eklentiler

• IMG_1356.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 60
Ben sütyen olarak sporcu sutyenlerini kullanıyorum.
Sutyen bedeninde cok sorun yaşıyorum,emzirme sutyeni alamadim o yuzden ölçüleri uymuyor bana.
Normalde pentinin toparlayici sutyenini kullanıyordum ama sut kanallarina baski yapacağını dusundugumden bir sure takmamaya karar verdim
Ama cok ozledim soyle simsiki sutyen takmayi hic sevmiyorum boyle lombudu lombudu :)))))

tamam şimdi sipariş geçiyorum herkes ikinci sütyeni öneriyor bir onu alıyorum birde şu emzirme atletini
Markafoniden aldim ben sporcu sutyenu. Normalde carsi pazarda baktiklarim hep sıktı, istedigim gibi bulamadim
3 tane birden aldim onlar da bol geldi iyi mi.
Ic çamaşırina cok onem veririm korkunc rahatsizim bu konuda su an. Bir türlü istedigim gibi olmuyor. Bu yeni aldiklarimi bedenime gore kucultmeye karar verdim :))

Bende onlari kullaniyorum ozledim valla onlarin rahatligini sıkılığını:))

Günaydın kızlar
Benim Bebek geceleri her 2 saatte bir kalkıp emip yatıyor
Ama gece uykusuna zaten çok geç yatıyor bi de 2 saate bir uyanıyor olması beni yoruyor artık bunun alışkanlık haline gelip aylarca böyle kalmasından korkuyorum yani. bazen 1 buçuk saat oluyor hatta ben bu kadar sürede acıktığını düşünemiyorum :)
acıkmış olamaz bence ya gündüz de sık emiyor çünkü gene 1buçuk saat fln oluyor arası. napabilrim bu durum için ?
Emzik verip atlatalım o anki uyanmayı diyorm . ama yok sanki bi yerini kesmişim gibi ağlıyor
Nerdeyse 3 aylık olacak artık gece uykularını daha uzun uyusa hem kendi için hem benim için faydalı olacak

Aynı Bennnn ben çözemedim İnşaAllah canım senin sayende bende çözerim bu sorunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…