Ayy benimde olmuyordur o kadar bunaralar yoğurduda bıraktım sankiSizin de 3. Ayınız mı ?
Benim doktor Doğumdan sonra gittiğimde 1 litre yada en az 800 ml süt iç demişti ama ben tabi hiç o kadar çok içmemiştim
Bu kez miktar vermedi
Hayırlısı olsun canımSagol canim, ama sunnet ertelendi :)
Sagdigim sutu falan istemiyor sipa sadece memeden iciyor. Ekstra biberon,kasik vs veremiyorum malesef yoksa iyi olurdu dedigin gibi.
Ömrümde gormedıgım kıloları gordumBizim 3 ay doldu artık bu aydan sonra ayda 2 kilo verebilirsiniz diyor uzmanlar tabi sütü etkilememek şartıyla
Ben tatlıya acayip düşkünüm yemesem vereceğim ama dayanamıyorum :))
Burda bi spor merkezi var orayla görüştüm ağır spor yaptırmıyorlar zaten emzirme dönemi diye ama yüzmeye mi gitsem bunlar sütü etkiler mi acaba sadece yürüyüş mü yapsam diye düşünüyorum bu aralar hala icraate geçemedim :))
Kııız Esra neyi anlıyamıyosunBen ne sebepten kilo aldigimi hala anlayamiyorum. Abur cubur tatli vs pek tukettigim soylenemez. Yani kilo aldıracak kadar degil kirk yılın basi.
Geriye bir tek boza kaliyor malesef. Ama o da bu derece etkili midir bilemiyorum. Yemekte ekmegi fazla yiyorum sanirim.
Bir diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum ben de
Yok ılktede gıtmıyo nedenseHerkese günaydın
Benim oğlan 2 gündür feci valla
Ben örtüyorum canım haliyle yataktan daha sıcak kalkıyor.
Bende en azından sütüm etkilenmesin diye diyetisyene gidecem. O güzwl bir yol gösterir. Değilse kilolar yerleşecekler bide ilkten sonra çabuk gidiyorda 2. Dığum sonrası daha zorluyor
Yok cnm bizim 2. ay kontrolünde 2 cm uzamış ilk ay 5 cm uzamıştı ama o zaman da süt içmiyodum yoğurdu arttırayım bariSizin de 3. Ayınız mı ?
Benim doktor Doğumdan sonra gittiğimde 1 litre yada en az 800 ml süt iç demişti ama ben tabi hiç o kadar çok içmemiştim
Bu kez miktar vermedi
Bu geceydi gecırdım mı sabaha bışey kalmaz canımBizim de bugün aşılarımız vardı sabah yaptirdik yapilirken cok bagirdi ama hemen sakinlesti inleye inleye uyuyor atesi yok ama huzursuz aglayarak uyaniyor ne kadar sürer ki huzursuzluğu acaba?
Yarin deneyeyim :))hemde çok lezzetli@Sabirsiz61
Canım Rabbim yardımcınız olsun inş.Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin.Bizim cumartesi eeg çekilecek. Çok kötüyüm
İrsey yiyemiyorum uyuyamıyorum mide bulantısı başladı. Kollarım bacaklarım güçsüz. Ne olur dua edin bizim için
Ben kızımda 93 şe doğuma gittim. Doğumdan çıktım ilk ay 80e kadar düştüm sonra süt olsun diye ye ye 88 oldum. Baktım olmayacak diywte girdim kızım 10 aylıkken 63 kiloydum. Haftaya diyetisyene gidecem bu yüzden kilo beni depresyona itiyorYok ılktede gıtmıyo nedense
Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin.Bizim cumartesi eeg çekilecek. Çok kötüyüm
İrsey yiyemiyorum uyuyamıyorum mide bulantısı başladı. Kollarım bacaklarım güçsüz. Ne olur dua edin bizim için
InsallahCanım Rabbim yardımcınız olsun inş.
Ben kızımda 93 şe doğuma gittim. Doğumdan çıktım ilk ay 80e kadar düştüm sonra süt olsun diye ye ye 88 oldum. Baktım olmayacak diywte girdim kızım 10 aylıkken 63 kiloydum. Haftaya diyetisyene gidecem bu yüzden kilo beni depresyona itiyor
Çok teşekkür ederim. İnşallahAllah güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Dile kolay ama güçlü olmak zorundayız ki onlar da huzurlu olsun. İnşallah hayırlı haberler verirsin.
Çok merak ettim.7 cm çok iyi bir rakam.Beslenmeyle ilgili mıdır acaba.Ne yiyip içtiniz? Benim oğlum 3 cm almıştımrs_aysel canım benim oğlanda ilk ay 7 cm ikinci ay 5 cm üçğncğ ay 2cm uzadı zaten gitgide azalıyor boy uzamaları.ama kilo alım sanki az birşey az gibime geldi.ama doktor normal diyorsa ona da takılma
Çok kafana takmışsın ama bak Cumartesi'den sonra rahatlarsın inşallahAllah hepimizin çocuklarına sağlık versin.Bizim cumartesi eeg çekilecek. Çok kötüyüm
Bu huzursuzluk bir gün sürebiliyor sanırm bizimki de öyleydi ateş olmasın da iniltileri normalBizim de bugün aşılarımız vardı sabah yaptirdik yapilirken cok bagirdi ama hemen sakinlesti inleye inleye uyuyor atesi yok ama huzursuz aglayarak uyaniyor ne kadar sürer ki huzursuzluğu acaba?
ben de saldım bu aralar nerde gereksiz şey ve onları yiyorum tekrar başlıcam besleyici gıdalaraAyy benimde olmuyordur o kadar bunaralar yoğurduda bıraktım sanki
Emzirirken kilo alınıyor çok duydum emziren annelerden işte süt olsun yiyeyim diye diyeÖmrümde gormedıgım kıloları gordum
Dogumdan sonra ıyıydım sadece 3.5 kılom kalmıştı
Bıanda ne olduysa 4 kılo daha almışım
Bıraz daha yesem doguma gırdıgım kıloyu bulucam bu azımle
Artıralım bakalım inş işe yarar bizim genetik de önemli tabi uzun boylu değiliz eşim de ben deYok cnm bizim 2. ay kontrolünde 2 cm uzamış ilk ay 5 cm uzamıştı ama o zaman da süt içmiyodum yoğurdu arttırayım bari
Canım siznki toplamda Doğumdan sonra 14 cm uzamış bizimki sadece 9 cm uzadımrs_aysel canım benim oğlanda ilk ay 7 cm ikinci ay 5 cm üçğncğ ay 2cm uzadı zaten gitgide azalıyor boy uzamaları.ama kilo alım sanki az birşey az gibime geldi.ama doktor normal diyorsa ona da takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?