2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sizin de 3. Ayınız mı ?
Benim doktor Doğumdan sonra gittiğimde 1 litre yada en az 800 ml süt iç demişti ama ben tabi hiç o kadar çok içmemiştim
Bu kez miktar vermedi
Ayy benimde olmuyordur o kadar bunaralar yoğurduda bıraktım sanki

Sagol canim, ama sunnet ertelendi :)
Sagdigim sutu falan istemiyor sipa sadece memeden iciyor. Ekstra biberon,kasik vs veremiyorum malesef yoksa iyi olurdu dedigin gibi.
Hayırlısı olsun canım
Sünnet zamanı beslenme konusunda zorlanırsan beslenme kateterını bı araştır ıstersen
Belkı gogusundeyken sagdıgını içer o sekılde

Ömrümde gormedıgım kıloları gordum
Dogumdan sonra ıyıydım sadece 3.5 kılom kalmıştı
Bıanda ne olduysa 4 kılo daha almışım
Bıraz daha yesem doguma gırdıgım kıloyu bulucam bu azımle

Kııız Esra neyi anlıyamıyosun Butun gun ac kalsan fayda etmez 1 Şişe boza 2400 cal
Yanı hıç bışey yıyıp ıçmıyıp bı boza ıçsek yıne kılo yapar

Yok ılktede gıtmıyo nedense

Sizin de 3. Ayınız mı ?
Benim doktor Doğumdan sonra gittiğimde 1 litre yada en az 800 ml süt iç demişti ama ben tabi hiç o kadar çok içmemiştim
Bu kez miktar vermedi
Yok cnm bizim 2. ay kontrolünde 2 cm uzamış ilk ay 5 cm uzamıştı ama o zaman da süt içmiyodum yoğurdu arttırayım bari

Bizim de bugün aşılarımız vardı sabah yaptirdik yapilirken cok bagirdi ama hemen sakinlesti inleye inleye uyuyor atesi yok ama huzursuz aglayarak uyaniyor ne kadar sürer ki huzursuzluğu acaba?
Bu geceydi gecırdım mı sabaha bışey kalmaz canım

Canım Rabbim yardımcınız olsun inş.

Yok ılktede gıtmıyo nedense
Ben kızımda 93 şe doğuma gittim. Doğumdan çıktım ilk ay 80e kadar düştüm sonra süt olsun diye ye ye 88 oldum. Baktım olmayacak diywte girdim kızım 10 aylıkken 63 kiloydum. Haftaya diyetisyene gidecem bu yüzden kilo beni depresyona itiyor

mrs_aysel canım benim oğlanda ilk ay 7 cm ikinci ay 5 cm üçğncğ ay 2cm uzadı zaten gitgide azalıyor boy uzamaları.ama kilo alım sanki az birşey az gibime geldi.ama doktor normal diyorsa ona da takılma

Allah güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Dile kolay ama güçlü olmak zorundayız ki onlar da huzurlu olsun. İnşallah hayırlı haberler verirsin.

Insallah

mrs_aysel canım benim oğlanda ilk ay 7 cm ikinci ay 5 cm üçğncğ ay 2cm uzadı zaten gitgide azalıyor boy uzamaları.ama kilo alım sanki az birşey az gibime geldi.ama doktor normal diyorsa ona da takılma
Çok merak ettim.7 cm çok iyi bir rakam.Beslenmeyle ilgili mıdır acaba.Ne yiyip içtiniz? Benim oğlum 3 cm almıştı

Çok kafana takmışsın ama bak Cumartesi'den sonra rahatlarsın inşallah
Gayet sağlıklıdır inşallah her şey yolundadır

Bizim de bugün aşılarımız vardı sabah yaptirdik yapilirken cok bagirdi ama hemen sakinlesti inleye inleye uyuyor atesi yok ama huzursuz aglayarak uyaniyor ne kadar sürer ki huzursuzluğu acaba?
Bu huzursuzluk bir gün sürebiliyor sanırm bizimki de öyleydi ateş olmasın da iniltileri normal

Emzirirken kilo alınıyor çok duydum emziren annelerden işte süt olsun yiyeyim diye diye
Ben tekrar almadım ama eski kiloları vermem lazım benim. herkes zayıf görmeye alışmış şimdi siz görseniz gayet iyisin dersiniz belki ama önceden bilenler baya kilo kalmış sanıyor

Canım siznki toplamda Doğumdan sonra 14 cm uzamış bizimki sadece 9 cm uzadı
Yoksa tabi git gide azalır bence de ama baya az gidiyor
Kilosu da geçen ay 1 almıştı ama bu ay yarısını almış bilmiyorm neden ya aynı şekilde emdi halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…