Sizin de 3. Ayınız mı ?
Benim doktor Doğumdan sonra gittiğimde 1 litre yada en az 800 ml süt iç demişti ama ben tabi hiç o kadar çok içmemiştim
Bu kez miktar vermedi
Sagol canim, ama sunnet ertelendi :)
Sagdigim sutu falan istemiyor sipa sadece memeden iciyor. Ekstra biberon,kasik vs veremiyorum malesef yoksa iyi olurdu dedigin gibi.
Hayırlısı olsun canım
Sünnet zamanı beslenme konusunda zorlanırsan beslenme kateterını bı araştır ıstersen
Belkı gogusundeyken sagdıgını içer o sekılde
Bizim 3 ay doldu artık bu aydan sonra ayda 2 kilo verebilirsiniz diyor uzmanlar tabi sütü etkilememek şartıyla
Ben tatlıya acayip düşkünüm yemesem vereceğim ama dayanamıyorum :))
Burda bi spor merkezi var orayla görüştüm ağır spor yaptırmıyorlar zaten emzirme dönemi diye ama yüzmeye mi gitsem bunlar sütü etkiler mi acaba sadece yürüyüş mü yapsam diye düşünüyorum bu aralar hala icraate geçemedim :))
Ömrümde gormedıgım kıloları gordum
Dogumdan sonra ıyıydım sadece 3.5 kılom kalmıştı
Bıanda ne olduysa 4 kılo daha almışım
Bıraz daha yesem doguma gırdıgım kıloyu bulucam bu azımle
Ben ne sebepten kilo aldigimi hala anlayamiyorum. Abur cubur tatli vs pek tukettigim soylenemez. Yani kilo aldıracak kadar degil kirk yılın basi.
Geriye bir tek boza kaliyor malesef. Ama o da bu derece etkili midir bilemiyorum. Yemekte ekmegi fazla yiyorum sanirim.
Bir diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum ben de
Ben örtüyorum canım haliyle yataktan daha sıcak kalkıyor.
Bende en azından sütüm etkilenmesin diye diyetisyene gidecem. O güzwl bir yol gösterir. Değilse kilolar yerleşecekler bide ilkten sonra çabuk gidiyorda 2. Dığum sonrası daha zorluyor
Sizin de 3. Ayınız mı ?
Benim doktor Doğumdan sonra gittiğimde 1 litre yada en az 800 ml süt iç demişti ama ben tabi hiç o kadar çok içmemiştim
Bu kez miktar vermedi
Bizim de bugün aşılarımız vardı sabah yaptirdik yapilirken cok bagirdi ama hemen sakinlesti inleye inleye uyuyor atesi yok ama huzursuz aglayarak uyaniyor ne kadar sürer ki huzursuzluğu acaba?
Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin.Bizim cumartesi eeg çekilecek. Çok kötüyüm
İrsey yiyemiyorum uyuyamıyorum mide bulantısı başladı. Kollarım bacaklarım güçsüz. Ne olur dua edin bizim için
Ben kızımda 93 şe doğuma gittim. Doğumdan çıktım ilk ay 80e kadar düştüm sonra süt olsun diye ye ye 88 oldum. Baktım olmayacak diywte girdim kızım 10 aylıkken 63 kiloydum. Haftaya diyetisyene gidecem bu yüzden kilo beni depresyona itiyor
mrs_aysel
canım benim oğlanda ilk ay 7 cm ikinci ay 5 cm üçğncğ ay 2cm uzadı zaten gitgide azalıyor boy uzamaları.ama kilo alım sanki az birşey az gibime geldi.ama doktor normal diyorsa ona da takılma
Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin.Bizim cumartesi eeg çekilecek. Çok kötüyüm
İrsey yiyemiyorum uyuyamıyorum mide bulantısı başladı. Kollarım bacaklarım güçsüz. Ne olur dua edin bizim için
Ben kızımda 93 şe doğuma gittim. Doğumdan çıktım ilk ay 80e kadar düştüm sonra süt olsun diye ye ye 88 oldum. Baktım olmayacak diywte girdim kızım 10 aylıkken 63 kiloydum. Haftaya diyetisyene gidecem bu yüzden kilo beni depresyona itiyor
mrs_aysel
canım benim oğlanda ilk ay 7 cm ikinci ay 5 cm üçğncğ ay 2cm uzadı zaten gitgide azalıyor boy uzamaları.ama kilo alım sanki az birşey az gibime geldi.ama doktor normal diyorsa ona da takılma
Bizim de bugün aşılarımız vardı sabah yaptirdik yapilirken cok bagirdi ama hemen sakinlesti inleye inleye uyuyor atesi yok ama huzursuz aglayarak uyaniyor ne kadar sürer ki huzursuzluğu acaba?
Ömrümde gormedıgım kıloları gordum
Dogumdan sonra ıyıydım sadece 3.5 kılom kalmıştı
Bıanda ne olduysa 4 kılo daha almışım
Bıraz daha yesem doguma gırdıgım kıloyu bulucam bu azımle
Emzirirken kilo alınıyor çok duydum emziren annelerden işte süt olsun yiyeyim diye diye
Ben tekrar almadım ama eski kiloları vermem lazım benim. herkes zayıf görmeye alışmış şimdi siz görseniz gayet iyisin dersiniz belki ama önceden bilenler baya kilo kalmış sanıyor
mrs_aysel
Canım siznki toplamda Doğumdan sonra 14 cm uzamış bizimki sadece 9 cm uzadı
Yoksa tabi git gide azalır bence de ama baya az gidiyor
Kilosu da geçen ay 1 almıştı ama bu ay yarısını almış bilmiyorm neden ya aynı şekilde emdi halbuki