2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yani birine benzeyecek artik belkide sonradan atak yapar sagligi yerindeyse takilmamak lazim. Bizimki 15 gun meme reddinden dolayi 100gram aldi sanirim bundan sonra toparlarsa toparlar yoksa 200 300gr almis olur bu ay :))
Sizin kaç gününüz kaldı 3. Ayın dolmasına ?
Alır daha inşallah

Evet canim hala titriyor iki ayagi da cok moralim bozuluyor ama sadece emzirirken esim tutus pozisyonundan ayaklar havada oldugu icin diyor ama ben korkuyorum insallah gecer
bende tam olarak onun için sordum.mesela sağ göğsünü emzirirken sağ ayak sol göğsünü eözirirken sol ayak havada kalıyor.bizim keremde her emzirmede olmasada arada bir yapıyor.sadece havada kalan ayağı titriyor bence korkacak birşey yok

evet banyosunu yaptırıyorum.banyodan birşey olmaz.hırıltılı nefes olduğuna emin misin öyle olsa bütün nefesleri horıltılı olur bazen değil.ama yine de götür bir aile hekimine istersen.steteskopla dinler nasıl olsa bi hırıltı varsa sana söyler

Aysel asli2434 da nasıl bı gen varsa bızım Dr Kontrolü bu hafta ama benım evde olctugum kadarıyla bızımde 9 cm gıbı bışey

kız aslında ben öyle çok uzun değilim 1.73.eşimde öyle çok uzun değil oda 1.81 ama bizim çocukların hepsi yaşıtlarına göre uzun boylu.ama her çocuğun gelişimi bir olmuyor.herkes te çok yzun boylu olacak diyr birşey yok.mesela benim kızlarım uzun boylu ama zayıflardır.büyük kızım 8 yaşında 127 boyu var 27 de kilosu.amaaann ne biliyim işte.birşeyler yazdım ama ne yazdım tam olarak bende bilmiyorum.bugün yine çok yoruldum hem evi temizledim hemde kızları yıkadım.uyumak istiyorum

Aysel asli2434 da nasıl bı gen varsa bızım Dr Kontrolü bu hafta ama benım evde olctugum kadarıyla bızımde 9 cm gıbı bışey
kız hakkaten anormal mi benim oğlanın boy uzaması.dr sadece iyi dedi.bak 49 cm doğdu 1.ayda 56 oldu 2. ayda 61.3 ayda 63 dedidokror

Yuh iyiki uzun değilsiniz bide uzun olsaymissiniz kac olurdu acaba boyunuz

Arkadaslar islak mendil.ne kullanıyorsunuz, pamuk mu alsam unibaby islak mendil mi bilemedim

Asli aile boy ortalamamiz nerdeyse ayniymis.
Ben 172, esim 180 :))
Kizimin boyu da 128,sinifinin en uzunu :)))
Bakalim oglum nasil olacak.
Ya bir de sen su an kac kiloyum demistin 65 mi? Oyle kalmis aklimda. E nerdeyse ideal kilondasin sen neyi takiyorsun kafaya?
Ben masallan enimle boyumu esitlemek uzereyim eger alirsam biraz daha :))))

hep birer rakamlarla farklıyız.benim kızda sınıfının en uzunu :)

Evet ben kendi kendimi yiyeceğime götüreyim en iyisi :)

Kııız Esra neyi anlıyamıyosun Butun gun ac kalsan fayda etmez 1 Şişe boza 2400 cal
Yanı hıç bışey yıyıp ıçmıyıp bı boza ıçsek yıne kılo yapar
Valla o kadar cok icmiyorum bozayi
Kabul ilk zamanlarda biraz abarttim ama kilo aldigimi fark edince azalttim,3gunde bitiriyorum bir siseyi
Ben eskiye göre ekmegi arttirdim bir hayli bakiyorum da. Cunku dogru duzgun sofraya oturamiyorum,surekli ac kaliyorum endisesiyle sofrada ne bulursam ekmek arasi yapip ayakta yiyorum cogu zaman. O da aliskanlik oldu simdi eve aldigimiz ekmek miktari artti hiç yemezdim eskiden ekmek simdi lop lop goturuyorum
Ondan sonra ayy ben kilo veremiyorum,veremem tabi

Evet ben kendi kendimi yiyeceğime götüreyim en iyisi :)
Oglumun da nefesi arada hiriltili. Ama dr bir sey yok diyor.
Doğdu dogali burun tikanikligi da hic gecmedi. Her sabah mutlaka serum fizyolojik sikiyorum burnuna dev gibi sumuk cikiyor disari niye anlayamiyorum.
Hatta esimle takiliyoruz,ek gidaya serum fizyolojikle basladi bizimki diye. Lik lik genzine akiyor tuzlu su.

mrs_aysel doktorun biraz abartmamis mi günlük800ml sut diyerek? Kansizlik yapar o kadari yahu. Olsem tuketemem o kadar sut.
Hamileyken bile gunluk icmedigim oldu 1 bardagi.
Simdi de sut yogurt tuketimim cok az malesef. Sut neyse de yogurt tuketilse iyi olur tabi ama cok zorlaniyorim yiyemiyorum
Bir de bebeklerin kilo alimi 4.ayla birlikte azaliyor ama sizinki erken olmus biraz. Dun biz de asm ye gitmistik ,gelmişken tartalim dedi ebe. 20 günde 500 gr almis bizim de.
Az almis dedi ama napabilirim ki,sutun yetmemesi degil,sagip stok bile yapiyorum bazen. Cocuk o kadar emiyorsa ya da emdigini yakiyorsa bizle alakali bir durum olamaz degil mi :)

esra afedersin çıkan sümğn nasıl kuru gibi mi?kalıp şeklinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…