2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet canim hala titriyor iki ayagi da cok moralim bozuluyor ama sadece emzirirken esim tutus pozisyonundan ayaklar havada oldugu icin diyor ama ben korkuyorum insallah gecer
Canım benim kızımın da bi ara ayakları titredi ama ben çok üstünde durmadım reflekstir diye. Bir iki hafta sürdü geçti, seninki de geçer inşallah

Aynıyız canım

nur_84 canım ben bu incir uyutmasını yapıyorum ama sürekli süt kesiliyo.pütür pütür oluyo nerede yapıyorum hatayı?
Bende yaptım
Muhallabı gıbı mı oluyo bu
Benımkı Çorba gıbı bışey oldu :/

Ben de bu konudan muzdaribim beş on günde bir ya lekekenme oluyo ya da kanama

kızlar hamileyken instagramdaki havoşun hobi dünyasından amugurami sipariş edenler olmuştu memnun kaldınız mı?sipariş edicemde bende

Rahatladım inan ki. İlk haftalarında da olmuştu yine serum fizyolojik ve aspiratör kullanmıştık. O zaman bu kadar endişelenmedim niyeyse. Ateş eşlik etmiyor Allahtan. Öksürünce bir tırstım işte. Bugün kendimde bi denedim serum fizyolojigi genzime gidince ahhh dedim yavrım lıkır lıkır yutuyormuş :) iyice de çekmeye çalışıyorum ama çok gelmedi sumuk azcık azcık ama hırıltı devam.

Ohh Ohh yapsin yeter ki. Bizim bugün 5. Gününde yaptı eşim fitil verelim diye tutturmuş iken oğlusum beni yalancı çıkarmayacak kendisi yaptı ama evde bayram havası :) kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir sevinç. Paçalarından aktı sırtı battı biz sırıtıyoruz filan :))

oleeeeeyyy oğlum s.çtııııııııııı ah bu annelik babalık ne kadar kutsal değil mi?kimin kaka yapmasına sevinilir ki bu hayatta

oleeeeeyyy oğlum s.çtııııııııııı ah bu annelik babalık ne kadar kutsal değil mi?kimin kaka yapmasına sevinilir ki bu hayatta

Hamileyken 19. haftada anal fissur ve hemeroit ameliyatı oldum. Öncesinde lavman , sancılar ağlamalar .. o zaman da ben tuvalete gidebilince annem çok rahatlar sevinirdi. Yaş kaç olursa olsun işte.. evlat başka birşeymiş..

hay maşallah kızına 6 yaşında 128 boy.bende kendi kızımı uzun sanıyordum mayısta 8 olacak aynı boydalar benim kızımla
Biraz fazla uzun bizimki evet. Bebekliginde endokrine falan goturdum gelisimi cok hizli hormonal bir sorun falan mi var diye ama cok sukur bir sey cikmadi genetik dendi.

Biraz fazla uzun bizimki evet. Bebekliginde endokrine falan goturdum gelisimi cok hizli hormonal bir sorun falan mi var diye ama cok sukur bir sey cikmadi genetik dendi.
Maşallah canım. Benim kızımda 8 yaşında 128 cm oğlum bakalım nasıl olacak 2. Ay boyuna bakılmadı ama 62 cm kıyafetlerimiz küçüldü

Benimki de bugün 5. gün inşallah yapar bizde bayram yapıyoruz kaka yapınca :) evlat başka birşey gerçekten

Canım ben daha adet olmadım kızım 68 günlük genetik sanırım bnm ailemde 1 sene emzirip adet olmayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…