2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Fısher prıze oyun Halısı var memnunum canım oyalanıyo ve eglenıyo gerçekten

Gözunaydın canım

Sizin Baba da cesaretliymiş şuna bak canı çekmesin diyor heralde :) belki annesinden duymuştur öyle yApıyordur ama sen el at o olaya mutlaka. aslında şimdiki babalar da çok pimpirikli bence benimki benden fena :)

Aynen canı çeker vs Allah tan bal vs vermiyor. Ama azalttik çok şükür bugün vermedi artık vermeyeceğim dedi bakalım kaç gün tövbe tutacak :)

Benim oğlan kucak bağımlısı oldu aşıdan sonra azıttı iyice. Başımdan aşağısını hissetmiyorum evin heryeri yokuş aşağı gibi beynim yandı artik
suanki durumumun özeti

Uzun zaman oldu kullandınız mı damlanızı nasıl nE durumdasınız?
Ben devam ediyorum Damla'ya iyi geldi bize Tr'den kimden ne kadara TEMin ettiniz? :)
damla mı? bizimki şuruptu canım..çok da faydasıı görmedik onun için devam etmedik..sahibinden.com sitesinden almış eşim..orda satan birkaç kişi varmış ankara ve istanbulda..

g
gözün aydın canım

Gecemiz güzel geçti şükür canım bi kere uyandı karnını doyurunca uyudu ve bugün de bütün gün uyudu aşılar uyku yaptı galiba inşallah normaldir
Evet bızımkı bugun rota aşısı oldu o bıle uyuttu. Bıraz yorgunluk yapıyo sanırım küçücük bedenlerıne :))

Hani bu avent soothie yi bebekelrin yuzde 98 i tutuyordu
Dun aldim,Baris agzina almiyor bile.
Daha dokundurdugum anda diliyle itiyor
Verdigim paraya acidim ben onunla kendime bir bluz falan alirdim
Bu arada pentinin emzirme sutyenini buldum nihayet. Benim bedenime kiran girmisti, Ankarada kalmis neyse ki

Kızlar ben sezeryan olalı 60 gün oldu hala göbek olduğu gibi duruyor. Dün penti den korse aldım evde bi giyip deneyeyim dedim dikişlerim acıdı korse kullanan varmı aranızda, herkes ilk haftadan takıyor korseyi ben niye takamiyorum

Tam basinin ustunde olunca sasi bakmaya sebep olabiliyor diye biliyorum yan bakcak sekilde ayarlanabilir

Penti emzirme sytyenu kalıpli mi gogus ucu belli etmiyorsa yaza bende bakaym

O hikaye cnm benimki de güya tutmuştu ama o delikten parmağımı sokunca yoksa atıveriyo denemediğim kalmadı artık uğraşmıyorum

Tam basinin ustunde olunca sasi bakmaya sebep olabiliyor diye biliyorum yan bakcak sekilde ayarlanabilir

Penti emzirme sytyenu kalıpli mi gogus ucu belli etmiyorsa yaza bende bakaym
Sert degil kalibi ama denemedim henuz bakalim bugun giyeceğim pek belli edecek gibi durmuyor.

Yok yok yalan o %98 :)
Bence soothie yi yenidogan Bebek çok güzel emiyor ama ben geç kaldım denemek için o yüzden benimki de barış gibi hooop diye geri atıyor ağzından :)) ben digerini yeğenim doğmuştu hemen ona verdim çok güzel tuttu ama o da biraz büyüyünce vazgeçti soothieden :))
Ben çok emzik denedim damaklı damaksız kiraz uçlu kauçuk silikon
Benimki şu an suavinexin little starını tutuyor şimdilik iyi gidiyor bakalım inş vazgeçmez :)

Ben takmıştım bi ara dikişlere biraz baskısı oluyor tabi ben dayanamadım açıkcası beni sıktı biraz sıkıya gelemedim :)) ama senin 2 ay olmuş Aslında acıtmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…