Kizlar merhaba çıngırak almayi düşünüyorum erken mi acaba siz aldiniz mi kullaniyor musunuz bir de oyun halisi alan kullanan var mi memnun oldugunuz marka? Gündüzleri uyanikken sıkılıyor artik kızım yatmak istemiyor kafasini kaldirmaya başladi yattigi yerden kucagina al diye alip dolastiriyorum 10-15 dk. Sonra kollarim kopuyor cok agir geri yatiriyorum agliyor oyalamak icin neler yapiyorsunuz siz?
Kızlarr bebegimde kistik fibrozis çıktı topuk kanında diyodum ya bugun gittik ter testine sonuc temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok çokkkkk mutluyummmm :)))
İnşallah yarın eeg çektirecek arkadaşlarda bi sıkıntı çıkmaz benim gibi mutlu olurlar
Sizin Baba da cesaretliymiş şuna bak canı çekmesin diyor heralde :) belki annesinden duymuştur öyle yApıyordur ama sen el at o olaya mutlaka. aslında şimdiki babalar da çok pimpirikli bence benimki benden fena :)
Benim oğlan kucak bağımlısı oldu aşıdan sonra azıttı iyice. Başımdan aşağısını hissetmiyorum evin heryeri yokuş aşağı gibi beynim yandı artik
suanki durumumun özeti
damla mı? bizimki şuruptu canım..çok da faydasıı görmedik onun için devam etmedik..sahibinden.com sitesinden almış eşim..orda satan birkaç kişi varmış ankara ve istanbulda..
Kızlarr bebegimde kistik fibrozis çıktı topuk kanında diyodum ya bugun gittik ter testine sonuc temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok çokkkkk mutluyummmm :)))
İnşallah yarın eeg çektirecek arkadaşlarda bi sıkıntı çıkmaz benim gibi mutlu olurlar
Hani bu avent soothie yi bebekelrin yuzde 98 i tutuyordu
Dun aldim,Baris agzina almiyor bile.
Daha dokundurdugum anda diliyle itiyor
Verdigim paraya acidim ben onunla kendime bir bluz falan alirdim
Bu arada pentinin emzirme sutyenini buldum nihayet. Benim bedenime kiran girmisti, Ankarada kalmis neyse ki
Kızlar ben sezeryan olalı 60 gün oldu hala göbek olduğu gibi duruyor. Dün penti den korse aldım evde bi giyip deneyeyim dedim dikişlerim acıdı korse kullanan varmı aranızda, herkes ilk haftadan takıyor korseyi ben niye takamiyorum
Biz de 71 günlügüz bugün...aynen ogluma da bir suru sey almistik hevesle cogunu kullanmadan oynamadan kiler e attik bunda daha bilicli almayi dusunuyorum ben de canim...donenceyi gozleri icin zararli demislerdi ilk aylarda yanlis hatirlamiyorsam tabi hangi dönem icin soylendi emin degilim bir de oglum donencenin eseklerini cok begenip yikamaya kalkinca dönencelikten cikti bizimki :)
Bu arada pentinin emzirme sutyenini buldum nihayet. Benim bedenime kiran girmisti, Ankarada kalmis neyse ki
Yok yok yalan o %98 :)
Bence soothie yi yenidogan Bebek çok güzel emiyor ama ben geç kaldım denemek için o yüzden benimki de barış gibi hooop diye geri atıyor ağzından :)) ben digerini yeğenim doğmuştu hemen ona verdim çok güzel tuttu ama o da biraz büyüyünce vazgeçti soothieden :))
Ben çok emzik denedim damaklı damaksız kiraz uçlu kauçuk silikon
Benimki şu an suavinexin little starını tutuyor şimdilik iyi gidiyor bakalım inş vazgeçmez :)
Kızlar ben sezeryan olalı 60 gün oldu hala göbek olduğu gibi duruyor. Dün penti den korse aldım evde bi giyip deneyeyim dedim dikişlerim acıdı korse kullanan varmı aranızda, herkes ilk haftadan takıyor korseyi ben niye takamiyorum
Ben takmıştım bi ara dikişlere biraz baskısı oluyor tabi ben dayanamadım açıkcası beni sıktı biraz sıkıya gelemedim :)) ama senin 2 ay olmuş Aslında acıtmamalı