2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
her ay ayni olmuyor bu ay boyle aldiysa birdahaki ay acigi kapatir. onemli olan cisi kakasi uykusu.. ne kadar guzel onlarda iyiymis, ac olsa aglamaz mi, uyuyamaz di mi annesi.. canini sikma lutfen her ay gelisim bir olmuyor vucut onu dengeler..

Ay insallah canim...elini yumruk yapip emiyor 2 haftadir...son birkac gundur de dilini cigniyor normal midir acaba salya tükürük de cabası diş için erken degil mi daha?
Aynı seyler bizdede var canım gayet normal. Doktorumuz demistı bu ay salyası akmaya başlar diye.

ay bebeyle taşınma ne kadar zormuş yaa! tam yerleşemedim de internetim anca bağlandı.

herşey yolundadır umarım, nasıl bebişler, bir yarammazlık yok di mi? okuyamadım, birikmiş bayaa . bizim kaka krizlerimiz oluyor. bayaa haftada bir yapıyor bebem maalesef. onun dısında sükür bir sikayetim yok

Ya benimki de bugün 5. günüydü yavrum bi kasıyo kendini durmadı bütün gün fitil verdim bende mecburen fitili içinde erimeden çıkarıyo neyseki ama ilk defa bu kadar katı gördüm kakasını

Kızlar çekinerek birşey sormak istiyorum size. Ilişki sırasında vajina çatladı sanırım. Ya da derisi yüzüldü orasının çok kanadı. Şuan durdu ama ne yapayım ne süreyim oraya iyi gelir doktora gitmeme gerek varmı acaba bi yardımcı olur musunuz.

Canım benim doktorum dikiş izi kalmasın diye contractubex vermişti kanamaya iyi gelir mi bilmiyorum ama iyileştiriyo orayı sanırım

kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz?kerem yan yatmayıda sevmiyor yüzüstü yatmayıda sevmiyor.yan yatırdığımda kısa bir sire sonra sırt üstü dönüyor.en rahat sırt üstü uyuyor.hep öyle yatırıyorum ama kafasının arkası düzleşmeye başladı.az önce instgramda bi yastığın satışını gördüm.resmini ekliyorum bilgilerinizi ve düşüncelerinizi beenimle paylaşır mısınız?

bebesiz zorken bebeyle nasıl zor olur tahmin edemiyorum.çok şükür topikte ciddi bi sıkıntı yok minecim.sende acele etme yavaş yavaş yerleşirsin.Allah kolaylık versin

Bizde yaza taşınıcaz bebekle nasıö olcak korkuyorum

Ilginc bir urunmus,tsm olarak nasil destekledigini anlayamadim. Sirt ustu yatista mi kullanılıyor ki?
Barış in kafa seklinde de sorun varmis. Bem fark etmiyorum ama birkac kisi tek tarafli mi yatirdin dedi. Basini ceviremezken her emzirmede yon değiştiriyordum ama su an nasil isterse oyle yatiyor. Yuz ustu bizimki de yatmiyor.

Ben anlayamadim tam olarak ne oldugunu, gecmis olsun.
Disardan bir sey olduguna emin misin? Iceride bir yırtık falan olmus olabilir mi acaba? Doktora gitsen daha iyi olur sanki

Ben anlayamadim tam olarak ne oldugunu, gecmis olsun.
Disardan bir sey olduguna emin misin? Iceride bir yırtık falan olmus olabilir mi acaba? Doktora gitsen daha iyi olur sanki
Içten olsa acı hissederdim herhalde canım kanı görünce anladım birşey olduğunu. Şuan sizliyo biraz. Yarın gitmeyi düşünüyorum doktora

Ben bundan aldim cnm ama kullanmadim kizim yuz ustu yatiyo arkasi duzlesmeye başladı ise biran once al cunku belli bi aydan sonra duzelmiyor erkek anneleri daha cok dikkat etmeli

Dönmeye baslayan bebis var mi kizlar? Bizimki yatagi biraz meyilli bulursa donuyor ama kolunu kurtaramıyor tabi. Ama tamamen duz oldugunda dönemiyor.
Ellerinden tutunca gövdesini kaldirmaya basladi iki gundur. Ama hala dolu dolu bir agulamasi yok. Aau uuu deyip birakiyor.

Bebekle evin rutin işleri bile zorken tasimak çok çok çok zor. Hadı geçmiş olsun ve de hayırlı olsun. Darisi bize inşallah.

Benim kuzu da yan yatırsam bile sırt üstü hale çeviriyor kendini. Yüz üstü zaten çığlık kıyamet imkanı yok. Kafasını bi inceleyeyim ben de. Çok anlamıyorum sanki. Büyükler şak diye söylüyor. Göze batacak bir düzleşme olsa anlardım. Ama makul bir ürün bu durumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…