Sağol canım çok tesekkur ederımgüzel haberlerle gel tatlım
Hay Allah razi olsun.Kızlar az önce bir sitede okudum 10. Hafta Bebek gelişimi için kritik sürecin bittiğini haftaymış yani düşük yapma ihtimaline bu hafta ile birlikte baya bir azalıyormuş uzun zamandır hiçbirşey bana bu kadar iyi gelmemişti kendimi inanılmaz iyi hissettim yaaaAllahım hepimiz bebeklerimize sağlıklı birşekilde kavuşalım nolur nolur noluuur
2 gündür neden az kusuyorum diye psikopatça araştırma yaparken ulaştığım bu bilgi bana ilaç gibi geldi vallaHay Allah razi olsun.
Su korkulardan bir kurtulalim da keyfini cikaralim artik.
Deli gibi alisveris yapmak istiyorum :)
Midemin rahatladigi gunleri.ben de gorurrum insallah.2 gündür neden az kusuyorum diye psikopatça araştırma yaparken ulaştığım bu bilgi bana ilaç gibi geldi vallaBundan sonra bulantılar azalıp kilo alma sürecide başlıyormuş ayrıca Benim midem niye rahatladı diye stres yapacak olanlara şimdiden duyurulur
Günaydın doktorum gecen hafta bana soyledi keske paylassaydım sizlerle...Kızlar az önce bir sitede okudum 10. Hafta Bebek gelişimi için kritik sürecin bittiğini haftaymış yani düşük yapma ihtimaline bu hafta ile birlikte baya bir azalıyormuş uzun zamandır hiçbirşey bana bu kadar iyi gelmemişti kendimi inanılmaz iyi hissettim yaaaAllahım hepimiz bebeklerimize sağlıklı birşekilde kavuşalım nolur nolur noluuur
Olurmu öyle şey canım benimde akıntı çöktü Dr iltihap var dedi ilaç yazdı içmeye korktum ama almadım bile bol su ile geçmesini deniyorum kaşık şiddetli ağrımiyorsa yoğun kanama yoksa korkma ..benim ilk bebeğim de 4 ay kanama oldu sağlıkla kucağıma aldım darısı buna inşallah. Sende korkma hamileligin tadını cikartKizlar, bügün tuvalete gittigimde bir akinti oldugunu fark ettim. Biraz kati, övülasyon zamanindaki gibi. Acaba bebegimi kaybediyorum? Ne oluyor?
Olurmu öyle şey canım benimde akıntı çöktü Dr iltihap var dedi ilaç yazdı içmeye korktum ama almadım bile bol su ile geçmesini deniyorum kaşık şiddetli ağrımiyorsa yoğun kanama yoksa korkma ..benim ilk bebeğim de 4 ay kanama oldu sağlıkla kucağıma aldım darısı buna inşallah. Sende korkma hamileligin tadını cikart
canim gercekten herseyden nem aliyorsun ama boyle hamilelik gecmez sen boyle yaparak bebegine zarar veriyorsun hapsirsan benegimi kaybettim modundasin bence biraz yardim almalisin bu gidisle panik atak olacaksinKizlar, bügün tuvalete gittigimde bir akinti oldugunu fark ettim. Biraz kati, övülasyon zamanindaki gibi. Acaba bebegimi kaybediyorum? Ne oluyor?
hadii bekliyoruz sendende güzel haberleri hayırlısıyla tatlımSlm kizlar beni de bugun 2 de randevum var inşallah hayirli haberlerle gelirim
tatlım benim sürekli var beyaz akıntım endişelenme normal ben sormuştum doktoruma hatta vucut bilerek salgılıyormuş koruma amaçlı burda çok kez yazdım. bidahada duymayalım korkular sarmasın seni hemen böyleKizlar, bügün tuvalete gittigimde bir akinti oldugunu fark ettim. Biraz kati, övülasyon zamanindaki gibi. Acaba bebegimi kaybediyorum? Ne oluyor?
canim gercekten herseyden nem aliyorsun ama boyle hamilelik gecmez sen boyle yaparak bebegine zarar veriyorsun hapsirsan benegimi kaybettim modundasin bence biraz yardim almalisin bu gidisle panik atak olacaksin
tatlım benim sürekli var beyaz akıntım endişelenme normal ben sormuştum doktoruma hatta vucut bilerek salgılıyormuş koruma amaçlı burda çok kez yazdım. bidahada duymayalım korkular sarmasın seni hemen böyle
Canım senin bebiş kaç aylıküzüldüm inşallah bu sefer hayırla alırsın kucağına canım, Allah gönlüne göre versin
Ben tutuyorum canım birde emzirdigim bebegim varoruç tutanınız var mı ??
benim borcum çokta tutsam mı diye düşünüyorum kızımda 30 gun emzirirken 15 gün 2. kaybettiğim gebelimde 30 gun bun da da 30 gun artı emzirme desen bir sürü borç oluyor da
Cok sagol canim. Insan en sacma seyleri bile düsünüyor. Dedim acaba bebege bisey oldu da vücüd tekrar ovülasyona mi girdi? Yemin ile artik aklimi kaybedecem bebis ile birsey olcak diye. Sen nasil gecirdin o 4 ayi inanilmaz. Yani o anki psikolojini bile düsünemiyorum. Umarim bu bebegide sag salim kucagina alirsin canim. Cok tesekkür ederim cevabin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?