2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sor bakalim ne diyecek :)

Uyku düzeni değişmezse ilerde çok rahat ediceksin :) maşallah

A101 markette altinkilic kefir var migros lar da da var onlar katkisiz kefir ben onu içiyorum. katkisiz olsun diyorsanız onu alabilirsiniz.

Amaaan bı düzeltip bı cozutuyolar zaten
Günleridir küçük küçük melınalar gezılıyo zaten burda
Hepımız melınayız

bu mastit nasıl oluyor yaw
Böyle gogsunun teklı şişiyo şişiyo taşş gıbı oluyo
Dokunamıyosun acıyo, kızarıyo
Koluna sırtına ağrısı vuruyo
Sonra ılerıkı safhalarda halsızlık tıtreme ateş mıde bulantısı baslıyo
Ve bı turlu süt çıkmıyo tıkanıyo :/

Arkadaslat size bir sorum olacak bnm bebegim gunduzleri hic uyumuyor ve emmiyor emerken surekli agliyo katila katila zar zor tutturuyorum memeyi emiyo memedeyken uyuyo diyelim yataga vs yatrdim gibi uyanyor sizlerin bebislerde boyle mi? Meme reddi fln diye dusundum ama geceleri ne emmede ne uyumada problem var

Annemde anlatırdı bizde kardeşimle bezim ize çok yapmamışız emekleme başlayınca çişimiz gelince gider betona oturur beklermişiz annemde tuvalete götürürmüş ama benim kızın durumu o değil gibi ıkınıyor yapamıyor sonra ağlamaya başlıyor çırpınıyor deliriyor adeta ama kabız filan da değil tuvalete tutuncada çok ıkınıyor bazen yapıyor bazen yapamiyor ağlıyor doktora gidiyorsun kabız değilse bi sorun yok onlara göre kaç gündür yapmıyor diyor yapıyor yapıyorda yapana kadarda ağlayıp inliyor çırpınıyor işte gece 2de zor uyudu ağlaya ağlaya sabahta 7den beri ıkınıyor.

A101 markette altinkilic kefir var migros lar da da var onlar katkisiz kefir ben onu içiyorum. katkisiz olsun diyorsanız onu alabilirsiniz.
Eker marka aldık sabah gidip şimdi içiyorum tahmin ettiğim gibi kefır pek benlik bi içecek değil 1 bardak elimde yudum yudum zorla içiyorum.

Kızlar benim kızım bugün de 2 kere kaka yaptı :) sonunda şu kabızlığı atlattık sanırım hala uğraşan varsa şiddetle kefir tavsiye ediyorum
Canım sen kefiri nasıl tüketiyordun bende hazır kefir aldım bi deneyeyim diye zorla içiyorum şuan. Günde ne kadar içmek yeter acaba?

Ama işte orda da sunu ayırt etmek muhım
Sıkıldımı? Yoksa uykusu ya da acıktıgı için mi aglıyo
Bunlar yoksa bende hemen almıyorum kucağıma

Canım pekı mıray iştahlı bı bebek mı
Yanı. Benımkı ac kalsa ortalığı yıkan cınsten
Senın kızda öyleyse sorun olmaz gerçı sırf anne sütüyle 8.5 saat uzun bı sure ama belkı gündüz yeterınce doyuyodur

Bendede oluyordu. Sicak koyup 15 dk beklettikten sonra emzirmeye calisin. Ben sicak uygulamadan sonra emziriyordum yada sagiyordum sut daha kolay akiyor. Yoksa gelmiyor
Evet canım
Dun gece Kalkıp sağdım bıkac kez gerçekten bugun daha ıyıyım
Bebışlerde Tıkalı olup sut gelmedıgınden bıkac emıyolar sıkılıp bırakıyolar
Yanı dedıgın gıbı sagmadan düzelecek iş degıl canım
Sıcakta gerçekten faydalı duşta ıyı gelıyo buarada

Ben ıkı kere oldum canım ıkısıde aynı memeden
Ilkı daha kötüydü tıtremelı fılan
Benımde cok sutum yok hatta mama takvıye edıyoruz
Ilkınde Dr enfeksıyon oluşmuş dedı
Bunda da agrı çoktu kızarıklık ve tıtreme yoktu
Az sutu olanlarında sut kanallarda devırdaım olamadan kalırsa tıkanıyo dedı Dr
Dun geceden berı sagdıkça açılmaya başladı cok şükür
Dun Kıyafet gıymek ıçın kolum kalkmıyodu
Dogru dıyosun canım sut yettırme mucadelısındeyken bıde tıkanıp gelmıyo ustune agrı cekıyosun
Iyıce moral bozuyo :/

Ben diyetisyene gittim 1 hafta olacak diyete basladim.
Kendimi motive etmek icin diyet gunlugu actim burda. Istersen gel günlük gidelim orda birlikte:)
Ay bende gittim diyetisyene ama bir türlü başlayamadım tam anlamıyla

Canım sen kefiri nasıl tüketiyordun bende hazır kefir aldım bi deneyeyim diye zorla içiyorum şuan. Günde ne kadar içmek yeter acaba?
Canım ben günde bir kupa içiyorum yaklaşık 250 ml diyeyim 1 büyük bardak da olur ben de tadını çok sevmiyorum dikliyorum direk bide az bişey su ile açıyorum bnmki bayağı yoğurda yakın oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…