2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Beni bir hafta sonra tekrar gel diye cagirinca korkuyla basladim. Yarin kotrol var bakalim ne cikacak ortaya:)
Yalniz hic sekerli tatli bir sey yemiyorum durumlar fenaaaa:)))
Benimki 3 hafta sonra çağırdı. Dediğin gibi beni tatlı krizi mahvediyor ekmek hiç aramıyorum ama tatlı yemeyince gözüm dönüyor. Ama acilinden başlamam lazım

ninocin çok geçmiş olsun canım mastitin ağrısı feci bir şey
Kefiri bana diyetisyenim önerdi her gece 1 bardak ama ben hala alıp içecem

ninocin çok geçmiş olsun canım mastitin ağrısı feci bir şey
Kefiri bana diyetisyenim önerdi her gece 1 bardak ama ben hala alıp içecem
Nurcum dünden berı aklımdasın
Sen tek memeyle devam edıyosun ya
Öbür memen hiç şişip senı mahvetmedı mı dıye düşünüp durdum
Evet şu kefıre baslamalıyım
Alıp içmeden atıyodum sevmedıgımden :/

Hic aciktigi icin agladigina sahit olamadim 2 saatte bir emiyor gunduz diyorum oyle vakumluyorki sonrada fazlasını cikartiyor. Gece o yuzden uyuyunca ilk 5 saat aramiyor meme ama sonrasinda yine 2 saatte bir ilk defa 8.5 saat oldu acaba uyandida benmi farketmedim uyaninca parmak emiyor sesi cikmiyor cunku ama dedigin gibi ac olsa uyumazdi kendime hic dert aramayayim :)

Evet cnm cabuk buyuyorlar bende buyusun istemiyorum bu halleri cok tatli :) annenlerij erkej donmesi kotu olmus ama sen altindan kalkmissindir aynen bizimde uyku düzenimiz iyi iki cocukla cok cok iyi kizik buyuk 9 yasinda o olmassa ne yapardım diyorum herseye yetisiyor masallah :)

Ayyy ciddi misin
Keramet regl olmaktaymis demek:))
Ben kizimda 4.ayda oldum.
Bakalim bunda ne zaman olacak
geçen ayda regl olmuştum ama leke leke şeklindeydi.bu ay baya iyi oldu.hatta fazla gaza geldim bugün eski pantolanlarımı denedim sanırım abartmalım olmadı.ama hamilelikten önce 55 kilo filandım yani.şuan 64 zaten olması mümkün değilmiş neyse göbek epey azaldıya buda iyi

Gazini çıkarıyor mu pekı? İnşallah kabız değildir. Bizde de durum aynı günlerdir yapmıyor. Ikinmaşimdiye oluyor ama gaz için mi kaka için mi inan okuyamıyorum bazen davranışları. Kefir eker bulabildik bizde. Mayasını da arıyorum. İçmesi zor gerçekten. Insallah şifa olur.

Evet birden 36 beden olup hepinize boooo diyecegim
Ya o degil de ben baktım çok az yazmış sanki diyetisyen sana zaten emzirirken 500 kalori harcıyoruz ve sen barış a bence daha da fazla harcıyorsundue hopla zıpla :)) ben o kadar az yiyince sürekli yeme istegim geliyor daha beter oluyor :))

"Bu da dert mi" denir mi canım sen de anne olarak endişelerini yazacaksın tabiki her zman
Bence uzun 8 buçuk saat belki elini emerken duymamış olabilirsin o da tekrar dalıp gitmiş olabilir bide banyo çok etkiliyor yoruluyorlar uzun uyuyorlar genelde
Aç kalmıyordur sanmıyorum gündüz o kadar emmek isteyen Bebek gece de isterse seni uyandırır bence :))
Benimki mesela gece mırıldanıyor hemen kalkmıyorum belki tekrar uyur diye ama be mümkün :))

Kızlar gerçekten yollanabiliyorsa ben benimkini biraz çoğalttım birinize yollayabilirim ama nasıl dayanır bakmak gerek

Benim de lohusalıktan 2 hafta sonra lekeler olmuştu onu saymazsak hiç olmadım
Artık eşimin rüyalarına giriyor tekrar hamileymişim falan :)))
Darısı başımıza göbekler insin artık :)

Bence de az yazmis ben o kadar az yemiyorum. Kasik hesabi yapmiyorum mesela. Yiyorum bir tabak dolusu. Oyoe 3 kasik fasulye2 kofte gibi hesaplayamam hic.

Hahaha ben de ben de :))
Belki uyur deyip donuyorum arkami ama malesef pasa pasa kalkiyorum sonra.

Duymamana ımkan yok bence okadar tetıkteyız kı
Dun gece rüyamda umut aramızda yatıyormuş eşımde donup ustune yatıyo
Gece yarısı adamın ustune atlamışım çekıl dıye
Neoldugunu şaşırmış o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…