Beni bir hafta sonra tekrar gel diye cagirinca korkuyla basladim. Yarin kotrol var bakalim ne cikacak ortaya:)
Yalniz hic sekerli tatli bir sey yemiyorum durumlar fenaaaa:)))
Benimki 3 hafta sonra çağırdı. Dediğin gibi beni tatlı krizi mahvediyor ekmek hiç aramıyorum ama tatlı yemeyince gözüm dönüyor. Ama acilinden başlamam lazım
Benimki 3 hafta sonra çağırdı. Dediğin gibi beni tatlı krizi mahvediyor ekmek hiç aramıyorum ama tatlı yemeyince gözüm dönüyor. Ama acilinden başlamam lazım
Nurcum dünden berı aklımdasın
Sen tek memeyle devam edıyosun ya
Öbür memen hiç şişip senı mahvetmedı mı dıye düşünüp durdum
Evet şu kefıre baslamalıyım
Alıp içmeden atıyodum sevmedıgımden :/
Face de bıara kefır kardeşlıgı dıye bı grup vardı
Mıllet hıç tanımadığı insanlara baska sehırlere maya yolluyodu
Hallerı cok çılgınca gelıyodu ama varmış bı sebeplerı demek
Hic aciktigi icin agladigina sahit olamadim 2 saatte bir emiyor gunduz diyorum oyle vakumluyorki sonrada fazlasını cikartiyor. Gece o yuzden uyuyunca ilk 5 saat aramiyor meme ama sonrasinda yine 2 saatte bir ilk defa 8.5 saat oldu acaba uyandida benmi farketmedim uyaninca parmak emiyor sesi cikmiyor cunku ama dedigin gibi ac olsa uyumazdi kendime hic dert aramayayim :)
kızlar cumartesi günü regl oldum.ama fena halde oldum.bi ara korktum doktoramı görünsem diye neyseki dün azalmaya başladı ve sonuç göbeğin yarısı gitti
kızlar cumartesi günü regl oldum.ama fena halde oldum.bi ara korktum doktoramı görünsem diye neyseki dün azalmaya başladı ve sonuç göbeğin yarısı gitti
Ccandy1907
canım ben iyiyim, annem oğlum 1 aylıkken Türkiye'ye döndü 1,5 aydır yalnızım. Oğlan çok hızla büyüyor, üzülüyorum. Onunla şu an vakit geçirmek öylesine keyifli ki büyümesin istiyorum. Gece uykularımiz oldukça düzenli ama gündüz benim koynumda uyumak istiyor. Yatağa koyarsam 15 dk. Uyanıyor. Şu anda da göğsümde uyuyor bende onu kokluyorum.
Evet cnm cabuk buyuyorlar bende buyusun istemiyorum bu halleri cok tatli :) annenlerij erkej donmesi kotu olmus ama sen altindan kalkmissindir aynen bizimde uyku düzenimiz iyi iki cocukla cok cok iyi kizik buyuk 9 yasinda o olmassa ne yapardım diyorum herseye yetisiyor masallah :)
geçen ayda regl olmuştum ama leke leke şeklindeydi.bu ay baya iyi oldu.hatta fazla gaza geldim bugün eski pantolanlarımı denedim sanırım abartmalım olmadı.ama hamilelikten önce 55 kilo filandım yani.şuan 64 zaten olması mümkün değilmiş neyse göbek epey azaldıya buda iyi
Annemde anlatırdı bizde kardeşimle bezim ize çok yapmamışız emekleme başlayınca çişimiz gelince gider betona oturur beklermişiz annemde tuvalete götürürmüş ama benim kızın durumu o değil gibi ıkınıyor yapamıyor sonra ağlamaya başlıyor çırpınıyor deliriyor adeta ama kabız filan da değil tuvalete tutuncada çok ıkınıyor bazen yapıyor bazen yapamiyor ağlıyor doktora gidiyorsun kabız değilse bi sorun yok onlara göre kaç gündür yapmıyor diyor yapıyor yapıyorda yapana kadarda ağlayıp inliyor çırpınıyor işte gece 2de zor uyudu ağlaya ağlaya sabahta 7den beri ıkınıyor.
Eker marka aldık sabah gidip şimdi içiyorum tahmin ettiğim gibi kefır pek benlik bi içecek değil 1 bardak elimde yudum yudum zorla içiyorum.
Gazini çıkarıyor mu pekı? İnşallah kabız değildir. Bizde de durum aynı günlerdir yapmıyor. Ikinmaşimdiye oluyor ama gaz için mi kaka için mi inan okuyamıyorum bazen davranışları. Kefir eker bulabildik bizde. Mayasını da arıyorum. İçmesi zor gerçekten. Insallah şifa olur.
Ya o degil de ben baktım çok az yazmış sanki diyetisyen sana zaten emzirirken 500 kalori harcıyoruz ve sen barış a bence daha da fazla harcıyorsundue hopla zıpla :)) ben o kadar az yiyince sürekli yeme istegim geliyor daha beter oluyor :))
Kizlar bu da dertmi demeyinde aksam Miray kizi yikadik pakladik 10 da emip uyudu. Ben uykusuna mudahalde etmiyorum uzun zamandir ne zaman uyanirsa emiyor ama 5 6 saati gecicek gibiyse uyanirsam ben emziriyorum. 8.5 saat olmus bir uyandim hatun uyuyor. Normal mi? Uykuda onemli artik su donemlerde tamam ama ac kalmiyordur degil mi kafamda deli sorular.
"Bu da dert mi" denir mi canım sen de anne olarak endişelerini yazacaksın tabiki her zman
Bence uzun 8 buçuk saat belki elini emerken duymamış olabilirsin o da tekrar dalıp gitmiş olabilir bide banyo çok etkiliyor yoruluyorlar uzun uyuyorlar genelde
Aç kalmıyordur sanmıyorum gündüz o kadar emmek isteyen Bebek gece de isterse seni uyandırır bence :))
Benimki mesela gece mırıldanıyor hemen kalkmıyorum belki tekrar uyur diye ama be mümkün :))
Gazini çıkarıyor mu pekı? İnşallah kabız değildir. Bizde de durum aynı günlerdir yapmıyor. Ikinmaşimdiye oluyor ama gaz için mi kaka için mi inan okuyamıyorum bazen davranışları. Kefir eker bulabildik bizde. Mayasını da arıyorum. İçmesi zor gerçekten. Insallah şifa olur.
geçen ayda regl olmuştum ama leke leke şeklindeydi.bu ay baya iyi oldu.hatta fazla gaza geldim bugün eski pantolanlarımı denedim sanırım abartmalım olmadı.ama hamilelikten önce 55 kilo filandım yani.şuan 64 zaten olması mümkün değilmiş neyse göbek epey azaldıya buda iyi
Benim de lohusalıktan 2 hafta sonra lekeler olmuştu onu saymazsak hiç olmadım
Artık eşimin rüyalarına giriyor tekrar hamileymişim falan :)))
Darısı başımıza göbekler insin artık :)
Ya o degil de ben baktım çok az yazmış sanki diyetisyen sana zaten emzirirken 500 kalori harcıyoruz ve sen barış a bence daha da fazla harcıyorsundue hopla zıpla :)) ben o kadar az yiyince sürekli yeme istegim geliyor daha beter oluyor :))
Bence de az yazmis ben o kadar az yemiyorum. Kasik hesabi yapmiyorum mesela. Yiyorum bir tabak dolusu. Oyoe 3 kasik fasulye2 kofte gibi hesaplayamam hic.
"Bu da dert mi" denir mi canım sen de anne olarak endişelerini yazacaksın tabiki her zman
Bence uzun 8 buçuk saat belki elini emerken duymamış olabilirsin o da tekrar dalıp gitmiş olabilir bide banyo çok etkiliyor yoruluyorlar uzun uyuyorlar genelde
Aç kalmıyordur sanmıyorum gündüz o kadar emmek isteyen Bebek gece de isterse seni uyandırır bence :))
Benimki mesela gece mırıldanıyor hemen kalkmıyorum belki tekrar uyur diye ama be mümkün :))
Hic aciktigi icin agladigina sahit olamadim 2 saatte bir emiyor gunduz diyorum oyle vakumluyorki sonrada fazlasını cikartiyor. Gece o yuzden uyuyunca ilk 5 saat aramiyor meme ama sonrasinda yine 2 saatte bir ilk defa 8.5 saat oldu acaba uyandida benmi farketmedim uyaninca parmak emiyor sesi cikmiyor cunku ama dedigin gibi ac olsa uyumazdi kendime hic dert aramayayim :)
Duymamana ımkan yok bence okadar tetıkteyız kı
Dun gece rüyamda umut aramızda yatıyormuş eşımde donup ustune yatıyo
Gece yarısı adamın ustune atlamışım çekıl dıye
Neoldugunu şaşırmış o da