2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cok düzenli beslenemiyorum bir de cocuk sürekli emiyor ondan canim... ama normalde de metabolizmam cok hizli 20 yasima kadar 50 kiloya cikamadim hic...dr larla kilo alabildim...oglumda 40 kiloya düstügüm icin 20. ayda memden kesmek zorunda kaldim...

Spor ve egzersiz dogru beslenmeyle kilo da aldırır canım. Ablam zumbayla kilo aldı mesela kendini üzme. Hepimiz düzene giricez inşallah
insallah canim sabahlari acliktan bayilacak gibi oluyorum zaten tansiyonum da hep düsük...psikolojimde cok düzgün degil yemek de gelmiyor icimden...önce psikolojimi düzeltmem sart...

Kızlar kizim elini kesfetti...sag eli yumruk halindeyken parmaklarini (en cok da sece parmagi) acip kapatip inceliyor gözlerini şaşı yaparak hem komik hem tatlı...bir de dönmeye niyeti yok ama sirt üstü yatarken kafasini acayip kaldiriyor elleriyle kiyafetini tutup güc alarak...

Ben mıgrosta bı kere kefır mayası gormuştum
Acaba öyle olurmu
Şu kefırıde sevmedegımden hıç bilgım yok
Ama 1 sutum artsın dıye bı de şu kakalar düzene gırsın dıye ne olsa yer içerım

Analarinin gozunu korkutmus simdiden aferin sana :)

Offf yıne mastıt Olmayı başardım sankı çok sutum var gıbı :/

Sen farkındaysan düzelir canım saglıgın yavas yavas içini ferah tut

Emin misin mastit oldugundan ?
Evet canım hastaneye gıttım bugun
Ikıncıye oldum hatta
Buarada sütü az olanlarda mastıt oluyomuş
Sebebı ise sut cok olmadıgından kanallarda devırdaim olamıyabılıyomuş,tıkanıp kalıyormuş
Hastanede sankı cok sutum var gıbı mastıt olup duruyorum dıye soylenırken Dr Anlattı
Augmentın verdı
Antıbıyotık kullanacağınız zaman ıçınce ıkı saat emzırmeyın kızlar

canım yanlış hatırlamıyorsam burada yazmıştın işinle alakalı sorunlar yaşamıştın aynı zamanda eşinle alakalı sorunlarda yaşıyordun.ne yaptın halledebildin mi sorunlarını?inşallah halledebilmişsindir.bu aralar benimde eşimle problemlerim var ayrıntıya girip kimseyi üzmek istemiyorum 2. melina olmak istemiyorum :) karşıma alıp bi konuşucam inşallah faydası olur

Ben mıgrosta bı kere kefır mayası gormuştum
Acaba öyle olurmu
Şu kefırıde sevmedegımden hıç bilgım yok
Ama 1 sutum artsın dıye bı de şu kakalar düzene gırsın dıye ne olsa yer içerım

Benimde pek ilgimi çeken birşey değil kefir seveceğim birşey olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi yeterki bebişlere iyi gelsin içeriz ne yapalım.
Bi deneyelim bence.

Offf yıne mastıt Olmayı başardım sankı çok sutum var gıbı :/
Geçmiş olsun.

Kızlar ne çınlattınız o şahsın kulaklarını valla hortlayacak. Gerçi o psikopat merakından bakıyordur buraya yine.
İnşallah konuşur çözersiniz. Zaten Bebişler yoruyor yıpratıyor hem psikolojik hem fiziksel olarak birde eşle sorun yaşamak tuzu biberi olur.

inşallah :)

slm cici anneler az önce instgramda yazar bi bayanın bi video sunu izledim diyor ki;çocuklarımız bebekken beşikte çıngırağıyla oynar bi süre sonra sıkıldığı için mızıldanmaya başlar bizler hemen yanına gitmeyiz ve biraz daha zaman açarız bi müddet sonra bebek iyice sıkıldığı için artık strese girer ve ağlamaya başlar o zaman kucağımıza alırız ve farkında olmadan çocuğumuza istediklerini ağlayarak yaptırmayı kodlarız..sizce?katılıyor musunu?aslında bana çok mantıklı geldi 31 yaşında birşey daha öğrendim

Gecmis olsun canim

Canim dogru hatirliyorsun....esimle hala problem yasiyoruz ara sira ama ayrilmayi gerektirecek düzeyde degil...daha iyiyiz eskiye nazaran cok şükür...cocuk dogduktan sonra daha da kenetlendik diyebilirim (bakiminda biraz daha yardim etse daha iyi olur tabi)...iş le alakali olarak düzelme yok ihraç sonrasi ilk mahkeme reddetti temyiz mahkemesinde şu an...ama bir gelişme olacagini da beklemiyorum acikcasi su sartlarda...iş olmus olmamiş cok sorun degil de ev kredisi cekmistim o da esimin üstüne kaldi tek maasla hem kredi hem evin masrafi zorluyor adami extra nöbet falan tutmaya başladi ailem de destek oluyor ama vicdan azabi cekiyorum yine de...ev almaya kredi cekmeye zorlayan bendim cünkü....neyse işte böyle durumlar Allah saglik versin sabir versin gerisi halloluyor bir şekilde...

Kizlar bu da dertmi demeyinde aksam Miray kizi yikadik pakladik 10 da emip uyudu. Ben uykusuna mudahalde etmiyorum uzun zamandir ne zaman uyanirsa emiyor ama 5 6 saati gecicek gibiyse uyanirsam ben emziriyorum. 8.5 saat olmus bir uyandim hatun uyuyor. Normal mi? Uykuda onemli artik su donemlerde tamam ama ac kalmiyordur degil mi kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…