"Bu da dert mi" denir mi canım sen de anne olarak endişelerini yazacaksın tabiki her zman
Bence uzun 8 buçuk saat belki elini emerken duymamış olabilirsin o da tekrar dalıp gitmiş olabilir bide banyo çok etkiliyor yoruluyorlar uzun uyuyorlar genelde
Aç kalmıyordur sanmıyorum gündüz o kadar emmek isteyen Bebek gece de isterse seni uyandırır bence :))
Benimki mesela gece mırıldanıyor hemen kalkmıyorum belki tekrar uyur diye ama be mümkün :))
Evet canim ya parmak emzik niyetine kullanıldığından uyurken agzinda elini ceksem uyuyamiyor mesela. 3 haftadir benimle yatiyordu yanimda parmagi kapinca emziriyordum uykum hafif ama besigine aldim 2 gundur duyamiyorum parmak emdigini dedigin gibi uyanip parmakla tekrar uyumustur emmek icin aglamasi yok hic bu yuzden.
Benim de lohusalıktan 2 hafta sonra lekeler olmuştu onu saymazsak hiç olmadım
Artık eşimin rüyalarına giriyor tekrar hamileymişim falan :)))
Darısı başımıza göbekler insin artık :)
Duymamana ımkan yok bence okadar tetıkteyız kı
Dun gece rüyamda umut aramızda yatıyormuş eşımde donup ustune yatıyo
Gece yarısı adamın ustune atlamışım çekıl dıye
Neoldugunu şaşırmış o da
Bende ondan korkuyorum işte sezeryan olmasa sıkıntı degildide malum hamile kalmaya çok ugrastık ama sezeryan olduk Allahım istedigimiz zamanda versin inşallah :)
Bende ondan korkuyorum işte sezeryan olmasa sıkıntı degildide malum hamile kalmaya çok ugrastık ama sezeryan olduk Allahım istedigimiz zamanda versin inşallah :)
Evet ya orasi oyle ama yakin cevremde sezeryandan 2 3 ay sonra hamile kalan 2 kisi var neredeyse kucaklarina alacaklar bebislerini hic belli olmaz basimizane gelecegi gecen esimde diyor bi adet olsanda en azindan yumurtlama donemini yine takip edebilsek bu sefer kendimizi kollariz diye :)
Duymamana ımkan yok bence okadar tetıkteyız kı
Dun gece rüyamda umut aramızda yatıyormuş eşımde donup ustune yatıyo
Gece yarısı adamın ustune atlamışım çekıl dıye
Neoldugunu şaşırmış o da
Bende de aynı sey oluyo yaa aylardır o korkula uyanıyorum gecen gün bende eşimin koluna yumruk atmışım eşim ne yapıyosun dedi onun sesine ayıktım bende baktım çocuk ortada yok tamam bişey yok dedim :)
Evet ya orasi oyle ama yakin cevremde sezeryandan 2 3 ay sonra hamile kalan 2 kisi var neredeyse kucaklarina alacaklar bebislerini hic belli olmaz basimizane gelecegi gecen esimde diyor bi adet olsanda en azindan yumurtlama donemini yine takip edebilsek bu sefer kendimizi kollariz diye :)
Hiç sıkıntı olmamışmı peki ben korkuyorum daha dikişler tam iyileşmeden bi bebiş daha sıkıntı olur
aman aman Allahım isteyenlere versin bizede istedigimiz zaman versin inşallah :)
Hiç sıkıntı olmamışmı peki ben korkuyorum daha dikişler tam iyileşmeden bi bebiş daha sıkıntı olur
aman aman Allahım isteyenlere versin bizede istedigimiz zaman versin inşallah :)
6.ayinda biri digeri 7.ayda henuz sıkıntı yok ama her hamilelikte olasi riskler var zaten. Aynen bende 2.yi yakin zamanda istiyorum ama simdi olmasin mumkunse kızımı emzirmek ona vakit ayirabilmek istiyorum bu kadar kisa surede olursa ona haksizlik yaparim gibi geliyor. Rabbim olmayanlara nasip etsin. Biz hamile kaldik kucagimiza aldik bizimle yola cikanlardan hala deneyenler var dualarim onlar icin.
6.ayinda biri digeri 7.ayda henuz sıkıntı yok ama her hamilelikte olasi riskler var zaten. Aynen bende 2.yi yakin zamanda istiyorum ama simdi olmasin mumkunse kızımı emzirmek ona vakit ayirabilmek istiyorum bu kadar kisa surede olursa ona haksizlik yaparim gibi geliyor. Rabbim olmayanlara nasip etsin. Biz hamile kaldik kucagimiza aldik bizimle yola cikanlardan hala deneyenler var dualarim onlar icin.
valla sabırsız aradan 3 yılda geçse yinede hamile kalınca ilk çocuğuna haksızlık ediyormuşsun gibi hissediyorsun garip bir duygu 3. de öyle olmuyor ama
valla sabırsız aradan 3 yılda geçse yinede hamile kalınca ilk çocuğuna haksızlık ediyormuşsun gibi hissediyorsun garip bir duygu 3. de öyle olmuyor ama
Hakkaten nasıl bı pozısyon o
Yüzüstü Yatıp parmağı emmek
Ben eşim yokken daha bı tedırgın oluyorum
Gece Yarısı yataktan fırlayıp yatağın ıçınde arıyorum umut U
Bı bakıyorum yatağında yatıyo
Bende bazen ne zaman emzirip koydugumu sasiriyorum panikle uyaniyorum sanki emzirdimde kucagimda onunla uyuya kaldim diye ama bir bakiyorum yok kucagimda :))
Bende de aynı sey oluyo yaa aylardır o korkula uyanıyorum gecen gün bende eşimin koluna yumruk atmışım eşim ne yapıyosun dedi onun sesine ayıktım bende baktım çocuk ortada yok tamam bişey yok dedim :)
Bende bazen ne zaman emzirip koydugumu sasiriyorum panikle uyaniyorum sanki emzirdimde kucagimda onunla uyuya kaldim diye ama bir bakiyorum yok kucagimda :))
Hele ılk aylar psıkopata bağlamıştım
Bı sabah daha hıç uyumamışım kolıkten L koltuğun koşesıne oturdum
Hayatımda ılk defa gozlerım açık rüya gordum
Eşime soruyodum ben demın hangı göğüsüme emzırdım dıye