2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim 8.5 saat cok geldi bana kan şekeri düşmesin cocugun şeker düşünce de uyku hissi gelirmiş cocuga ben olsam emzirirdim...benimki en fazla 4 saat dayanabiliyor geceleri saat kurmuyorum ama mutlaka uyaniyor acikip...bence emzirmelisin

Bendede oluyordu. Sicak koyup 15 dk beklettikten sonra emzirmeye calisin. Ben sicak uygulamadan sonra emziriyordum yada sagiyordum sut daha kolay akiyor. Yoksa gelmiyor

Umarim bulabilirim. Bir soruşturayım hızlıca. Sağol canim

Bebek niçin beze yapmak istemez çok ilginç değil mi? Ben de 6 aylıkken böyle yapmışım. Çişi de kakayı da annem tutarak yaptırmış. Almanya dan bez gobderiyorlarmis ananem, o zaman hazır bez herkeste yok. Bir hevesle kullanmak istemiş ama ben beze yapmamisim senin bebe de öyle demek ki.

her işte mutlaka bi hayır vardır.inş herşey gönlünce olur canım.

hay maşallah bence hergün değil ya miray kız banyonun etkisiyle ne güzel uyumuş.bide heralde bugün bebeişlerin uyku günü keremde 5 saat uyudu ben uyandırıp emzirdim daha da uyuyordu

Mantıklı :)) daha dün akşam üzeri eşimle yatırdık ana kucagına basladı aglamaya. Sekilden sekle girdik güldürdük hanfendiyi, aglamasını kesince aldık kucagımıza. Ama her zaman işe yarar mı bilmem ayh cocuk büyütmek bildiğin matematik mantık duygu allah ne verdiyse kapsıyor

Canım bir sınav buda stres nedeniylede oluyodur ailedeki huzursuzluklar inşallah zamanla toparlarsınız. Bebişinizle huzulu günler yakındır

Canım benim hiç o kadar uzamadı ama çoğu zaman 6 saatten sonra ben uyanıp emziriyorum bıraksam daha uyur muhtemelen ama bu gece öyle olmadı ben de doymadı demekki dedim 8,5 saat biraz çok olsa da bence çok aç olsa mutlaka uyanırdı

Banada biraz fazla geldi. Devamlı olmuyorsa sorun diilde devamlı oluyorsa dediğin gibi 5 saat sonrası için alarmını kur istersen

hay maşallah bence hergün değil ya miray kız banyonun etkisiyle ne güzel uyumuş.bide heralde bugün bebeişlerin uyku günü keremde 5 saat uyudu ben uyandırıp emzirdim daha da uyuyordu
Benimki de iyi uyuyor 2 gündür çok gazı yok ben ona bagliyorum gerçi atak haftasindaymisiz belki de ondan uyuyordur...hepimizinkine maşallah...

Çok geçmiş olsun..
Benim de sütüm ilk ay az olmasına rağmen mastit olmuştum. Oğlum gece 5 saat boyunca uyumuş ,ben de o gece sütyen giymeden yatınca sabahında hem şiş hem ağrılı göğüs ile uyandım. Neyse ki ateş olmadı. Gün içinde saat başı emzirme sıcak uygulama ve sağma ile 3 günde atlattım ama o memeden o dönem 20-30 cc süt gelirken 5-10 ccye kadar düşmüştü. Şimdilerde arttı ama yine de mastit geçirdiğim memeden diğerinin yarısı geliyor sadece. Zaten süt az olunca bi de böyle bir şey yaşamak çok can sıkıcı oluyor..
Senin neden mastit oldu acaba?

bu mastit nasıl oluyor yaw

Canım ben mastit olduğumu göğüste ağrı ile hissettim ilk. Sonra dokununca elime fındık gibi kitle geliyordu ve çok ağrıyordu.
Sütü bol olanlarda ise göğüste kızarıklık ve ateş ,halsizlik titreme oluyor.

Gündüz iyi beslenen bebekler gece daha uzun uyurmuş. Hele bir de banyo yaptıysa daha güzel uyuyorlar.
Ben de uykusuna hiç müdahale etmem ama 8.5 saatte çok uzun olmuş.
Yarın doktora gideceğim ,bi sorayım bakalım gitmişken

Wbet kizlar 8.5 saat banada uzun geldi ama hep parmak emmesinin spnuclari bunlar duymayinca kaldiramiyorum zilliyi ilk uykusu en az 5 saat suruyordu zaten ben dediginiz gibi en guzeli yatirinca saati kurayim o kalkmasa bile 5 6 saat sonra en azindan ben mudahale edeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…