2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tabi ki kafana takılacak canım farklı bir davranılı olunca ister istemez insanın kafasına takılıyor.

Annelik farklı meslek valla duygusal olarak

Amin canım benimde en büyük korkum o yüzden yatarken emziremiyorum. Nefes dinleme bende de var gece kızımı bile kaç kere dinlerim hatta bazen abartıp elini kolunu oynatıyorum

Ahanda beeeen :)) anneme ve eşime biraz daha toleransliyim bu konuda ama geri kalan jerkes sanki tehlike :) sinir olurdum öyle annelere ve rahat bi anne olacağım derdim ama olmuyormuş. Alt komşumuz sık sık sevmeye geliyor. Hoplatip zıplatıyor. E çocukta kusuyor. Reflüsü olabilir çok kustu canı acır diyorum. Yok yok büyük insan zor kusar cani acır bebeklerin olmaz öyle diyor. Ya hu dili mi var desin. Bu nasıl mantık. Cevap verince de annem küstürme çok seviyorlar diyor. İçim gidiyor haberi yok :/ öyle herkese bırakılmıyor işte. Senin hassasiyetine saygı duymayı bilen insan da çok az. Ama dengelemek lazım. Zor is

Ne gadanda modernsiniz yahu :)) ben birakiyorum birakmasinada hep kafamda senaryolar kuruyorum ya agzini kapatir bogarsa ya dusururse ya kucaktaylen kendini atarsa falan filan ama birakiyorum yaaa :)
Ben birakip kosarak uzaklasiyorum hatta:)))
Ah bir de alternatif bir beslenme yöntemimiz olabilseydi daha neler yapardim :) simdi en fazla 1 saatligine.
Kizimi birakamazdim kimselere ama simdi oyle degilim konu komsu herkese birakma potansiyelim var :))

Ayy cok fena olmus
Buna da sukur ama Allah korusun daha kotu bir sey de olabilirdi.
Emre nin nasibi de tek memeden sutmus, uzulme hic

Kızlar bekçi anne ozellıklerı burda
https://sevgilibebek.com/makaleler/ebeveyn-aile/bekci-anne-sendromu-nedir
Var mı benım gıbınız
Oda bişeymi kız ben gece emzirip yatirdiktan sonra Ayy yüzüstümu koydum acaba diye defalarca ağzını gözüne burnuna bakıp tekrar öyle yatabiliyorum .öff 5 6 aylık olsunlar da biraz rahatlariz gerçi bu defada ev kazaları başlar otururken düşer .döner yuvarlanir allahım esirgesin bebislerimizi .Nöbet bitmez ömür boyu nöbetteyiz

Ayy cok fena olmus
Buna da sukur ama Allah korusun daha kotu bir sey de olabilirdi.
Emre nin nasibi de tek memeden sutmus, uzulme hic
Öyle canım cam 4-5 yerime girmişti hatırlıyorum birde sıcak olunca kanın fışkırdığını hatırlarım.
Kızım bu kadarda ememedi ne yazık ki

Bende babam vefat edeli panik atak var kızımın öğretmeni alıştı artık ben yazmadan günde 4-5 kez İlayda iyi merak etmeyin diye yazıyor.

Ne gadanda modernsiniz yahu :)) ben birakiyorum birakmasinada hep kafamda senaryolar kuruyorum ya agzini kapatir bogarsa ya dusururse ya kucaktaylen kendini atarsa falan filan ama birakiyorum yaaa :)
Bende eşime bırakıyorum ama yarım saatte bı resım atıyo halını
Bunlar hep modernlıkten

Canım seni tanımıyorum ama dua edicem. Allah isteyen herkese istediği zaman bebek nasip etsin inşallah. İnanıyorum yakında güzel haberleri alıcaksın
tesekkur ederım cnm inş dediğin gibi olur... Rabbim her isteyene nasip etsin... AMİN

Kızlar bekçi anne ozellıklerı burda
https://sevgilibebek.com/makaleler/ebeveyn-aile/bekci-anne-sendromu-nedir
Var mı benım gıbınız
ben ben ben...aynı ben özellikle dışarı çıkma maddesi bana uyuyor dışarı çıktığımda keremi emzirip uyutup çıkıyorum daha 1 saat olmamış ben başlıyorum düşünmeleri ya ağlarsa ya annem duymazsa ya acıkırsa bla bla bla..kendime zehir ediyorum dışarıyı zor atıyorum kendimi eve bi işte halledemiyorum çıkınca halledebilmişsem de o gün ciddi bir vicdan azabı çekiyorum

yalnız olmadığımı bilmek güzel bende öyleyim gece kalkıyorum sorayla çocukların odalaronı geziyorum ilk önce nefes kontrolü sonra üst örtme ..

Hakkaten zor işlermiş
Zaten sütü yettırmeye çalışırken bı de bunların stresı iyice geriyo canım ya :/

Ben kesinlikle değilim şimdilik daha eşim gelsede baksa modundayım
Evın içinde bende bırakıyorum ama dışarı çıkınca helekı eşimden baska kımseye bırakamıyorum ve gıtgıdede bu kaygımın arttığını hıssedıyorum :/
Mesela annem yakın oturuyo ılk aylarda bıkac kere anneme çaya ugradım oğlanı eşıme bırakıp
Ama sımdı yapamıyorum strese gırıyorum
O yuzden işe baslıycak annelere Allah yardım etsın

Öyle canım cam 4-5 yerime girmişti hatırlıyorum birde sıcak olunca kanın fışkırdığını hatırlarım.
Kızım bu kadarda ememedi ne yazık ki
İşte Ufacık bışey sonrasında nelere sebep oluyo ama saglık olsun sağlıklılar ya napalım

Ben bioderma kullanıyorum güneş kremi de ondan aldım n11de indirimdeydi

Gecen mastıt olunca akşamüstü buradaki acıle gıttım
Delı gıbı koşuyorum artık benı hepsı tanıyoda hamılelıktekı progestan iğnelerınden
Evde bebek var çabuk bakın dıye dıye receteyı almadan çıkmışım ilacı alamadan geldım eve
Karnını doyup bı daha gıttım reçete pesıne
Aklım evde ya bi işi beceremıyorum dışarlarda

Sorma bikaç sene önce bırısının bebegı kaka yaptı dıye sevınçten resım çekip ağladığını görsem Kafayı yemış der gülerdım
Ama ınsan herseyı yapabılıyomus evladı ıcın

Kendımı frenlemeye çalışıyorum ama dedıgın gıbı herkes potansıyel tehlıke
Elınımı öptü yok elını yıkadımı üstünde parfüm varmı sacları oğlumun Ağzına gırermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…