Tabi ki kafana takılacak canım farklı bir davranılı olunca ister istemez insanın kafasına takılıyor.Kizlar bu da dertmi demeyinde aksam Miray kizi yikadik pakladik 10 da emip uyudu. Ben uykusuna mudahalde etmiyorum uzun zamandir ne zaman uyanirsa emiyor ama 5 6 saati gecicek gibiyse uyanirsam ben emziriyorum. 8.5 saat olmus bir uyandim hatun uyuyor. Normal mi? Uykuda onemli artik su donemlerde tamam ama ac kalmiyordur degil mi kafamda deli sorular.
Annelik farklı meslek valla duygusal olarakDuymamana ımkan yok bence okadar tetıkteyız kı
Dun gece rüyamda umut aramızda yatıyormuş eşımde donup ustune yatıyo
Gece yarısı adamın ustune atlamışım çekıl dıye
Neoldugunu şaşırmış o da
Amin canım benimde en büyük korkum o yüzden yatarken emziremiyorum. Nefes dinleme bende de var gece kızımı bile kaç kere dinlerim hatta bazen abartıp elini kolunu oynatıyorumcanım bende kaynanamdan dolayı aşırı pimpirikli oldum kaynanamın bi oğlu 2 aylıkken yanında yatıyormuş sabah uyandığında ölüsüyle karşılaşmış o yüzden bende çok korkuyorum amacımız kimseyi korkutmak değil söyleyelim ki dikkatli olsun kızlarda Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.senin bubdediğin bekçi anne sendromu sürekli nefes dinlememi oluyor eğer o ise bende var sirekli uyurken gidip nefesini dinliyorum nefes alıyor mu huzlı mı alıyor yavaş mı alıyor ama bu durum beni çok yoruyor
Ahanda beeeen :)) anneme ve eşime biraz daha toleransliyim bu konuda ama geri kalan jerkes sanki tehlike :) sinir olurdum öyle annelere ve rahat bi anne olacağım derdim ama olmuyormuş. Alt komşumuz sık sık sevmeye geliyor. Hoplatip zıplatıyor. E çocukta kusuyor. Reflüsü olabilir çok kustu canı acır diyorum. Yok yok büyük insan zor kusar cani acır bebeklerin olmaz öyle diyor. Ya hu dili mi var desin. Bu nasıl mantık. Cevap verince de annem küstürme çok seviyorlar diyor. İçim gidiyor haberi yok :/ öyle herkese bırakılmıyor işte. Senin hassasiyetine saygı duymayı bilen insan da çok az. Ama dengelemek lazım. Zor isKımselere güvenip bebeği bırakamamanın modern adı
https://sevgilibebek.com/makaleler/ebeveyn-aile/bekci-anne-sendromu-nedir
Ben birakip kosarak uzaklasiyorum hatta:)))Ne gadanda modernsiniz yahu :)) ben birakiyorum birakmasinada hep kafamda senaryolar kuruyorum ya agzini kapatir bogarsa ya dusururse ya kucaktaylen kendini atarsa falan filan ama birakiyorum yaaa :)
Ayy cok fena olmusOlmaz mı canım neler çektim ama benim o göğsüm sorunlu annem geçen gün neden sorun olduğunu buldu. Ben küçükken hamamda kola şişesiyle düşmüştüm ve göğsümün ucunu kesmişti o yüzden o güsten süt akışı olamıyor. Mastit olduğumda da süt uçtan sadece 5-10 cc olarak çıktı sonunda da süt tamamen çekildi
Oda bişeymi kız ben gece emzirip yatirdiktan sonra Ayy yüzüstümu koydum acaba diye defalarca ağzını gözüne burnuna bakıp tekrar öyle yatabiliyorum .öff 5 6 aylık olsunlar da biraz rahatlariz gerçi bu defada ev kazaları başlar otururken düşer .döner yuvarlanir allahım esirgesin bebislerimizi .Nöbet bitmez ömür boyu nöbetteyizKızlar bekçi anne ozellıklerı burda
Var mı benım gıbınız
Öyle canım cam 4-5 yerime girmişti hatırlıyorum birde sıcak olunca kanın fışkırdığını hatırlarım.Ayy cok fena olmus
Buna da sukur ama Allah korusun daha kotu bir sey de olabilirdi.
Emre nin nasibi de tek memeden sutmus, uzulme hic
Bende babam vefat edeli panik atak var kızımın öğretmeni alıştı artık ben yazmadan günde 4-5 kez İlayda iyi merak etmeyin diye yazıyor.Oda bişeymi kız ben gece emzirip yatirdiktan sonra Ayy yüzüstümu koydum acaba diye defalarca ağzını gözüne burnuna bakıp tekrar öyle yatabiliyorum .öff 5 6 aylık olsunlar da biraz rahatlariz gerçi bu defada ev kazaları başlar otururken düşer .döner yuvarlanir allahım esirgesin bebislerimizi .Nöbet bitmez ömür boyu nöbetteyiz
Bende eşime bırakıyorum ama yarım saatte bı resım atıyo halınıNe gadanda modernsiniz yahu :)) ben birakiyorum birakmasinada hep kafamda senaryolar kuruyorum ya agzini kapatir bogarsa ya dusururse ya kucaktaylen kendini atarsa falan filan ama birakiyorum yaaa :)
tesekkur ederım cnm inş dediğin gibi olur... Rabbim her isteyene nasip etsin... AMİNCanım seni tanımıyorum ama dua edicem. Allah isteyen herkese istediği zaman bebek nasip etsin inşallah. İnanıyorum yakında güzel haberleri alıcaksın
ben ben ben...aynı ben özellikle dışarı çıkma maddesi bana uyuyor dışarı çıktığımda keremi emzirip uyutup çıkıyorum daha 1 saat olmamış ben başlıyorum düşünmeleri ya ağlarsa ya annem duymazsa ya acıkırsa bla bla bla..kendime zehir ediyorum dışarıyı zor atıyorum kendimi eve bi işte halledemiyorum çıkınca halledebilmişsem de o gün ciddi bir vicdan azabı çekiyorumKızlar bekçi anne ozellıklerı burda
Var mı benım gıbınız
yalnız olmadığımı bilmek güzel bende öyleyim gece kalkıyorum sorayla çocukların odalaronı geziyorum ilk önce nefes kontrolü sonra üst örtme ..Tabi ki kafana takılacak canım farklı bir davranılı olunca ister istemez insanın kafasına takılıyor.
Annelik farklı meslek valla duygusal olarak
Amin canım benimde en büyük korkum o yüzden yatarken emziremiyorum. Nefes dinleme bende de var gece kızımı bile kaç kere dinlerim hatta bazen abartıp elini kolunu oynatıyorum
Hakkaten zor işlermişOlmaz mı canım neler çektim ama benim o göğsüm sorunlu annem geçen gün neden sorun olduğunu buldu. Ben küçükken hamamda kola şişesiyle düşmüştüm ve göğsümün ucunu kesmişti o yüzden o güsten süt akışı olamıyor. Mastit olduğumda da süt uçtan sadece 5-10 cc olarak çıktı sonunda da süt tamamen çekildi
Belkı trendyolda o da ındırımdedır yada dermoeczanem Tarzı sıtelerede bak canımBende baktımda mustela alıcam sanırım :) her şeyimiz mustela memnunuz
Evın içinde bende bırakıyorum ama dışarı çıkınca helekı eşimden baska kımseye bırakamıyorum ve gıtgıdede bu kaygımın arttığını hıssedıyorum :/Ben kesinlikle değilim şimdilik daha eşim gelsede baksa modundayım
İşte Ufacık bışey sonrasında nelere sebep oluyo ama saglık olsun sağlıklılar ya napalımÖyle canım cam 4-5 yerime girmişti hatırlıyorum birde sıcak olunca kanın fışkırdığını hatırlarım.
Kızım bu kadarda ememedi ne yazık ki
Ben bioderma kullanıyorum güneş kremi de ondan aldım n11de indirimdeydiBı de yaz gelıyo bebelere guneş kremı işini ne yapacaksınız
Ben Dr a sordum
Benım kı babası gıbı beyaz peynır
O yuzden her dışarı çıktığımda sürmem Şart
Koruması 50 gıbı olsun dedı
Cok yüksek olursa güneşten yararlanmazmış
Ben babe nın pedıatrı kremını aldım
Trendyolda ındırımdeydı
Gecen mastıt olunca akşamüstü buradaki acıle gıttımben ben ben...aynı ben özellikle dışarı çıkma maddesi bana uyuyor dışarı çıktığımda keremi emzirip uyutup çıkıyorum daha 1 saat olmamış ben başlıyorum düşünmeleri ya ağlarsa ya annem duymazsa ya acıkırsa bla bla bla..kendime zehir ediyorum dışarıyı zor atıyorum kendimi eve bi işte halledemiyorum çıkınca halledebilmişsem de o gün ciddi bir vicdan azabı çekiyorum
Sorma bikaç sene önce bırısının bebegı kaka yaptı dıye sevınçten resım çekip ağladığını görsem Kafayı yemış der gülerdımTabi ki kafana takılacak canım farklı bir davranılı olunca ister istemez insanın kafasına takılıyor.
Annelik farklı meslek valla duygusal olarak
Amin canım benimde en büyük korkum o yüzden yatarken emziremiyorum. Nefes dinleme bende de var gece kızımı bile kaç kere dinlerim hatta bazen abartıp elini kolunu oynatıyorum
Kendımı frenlemeye çalışıyorum ama dedıgın gıbı herkes potansıyel tehlıkeAhanda beeeen :)) anneme ve eşime biraz daha toleransliyim bu konuda ama geri kalan jerkes sanki tehlike :) sinir olurdum öyle annelere ve rahat bi anne olacağım derdim ama olmuyormuş. Alt komşumuz sık sık sevmeye geliyor. Hoplatip zıplatıyor. E çocukta kusuyor. Reflüsü olabilir çok kustu canı acır diyorum. Yok yok büyük insan zor kusar cani acır bebeklerin olmaz öyle diyor. Ya hu dili mi var desin. Bu nasıl mantık. Cevap verince de annem küstürme çok seviyorlar diyor. İçim gidiyor haberi yok :/ öyle herkese bırakılmıyor işte. Senin hassasiyetine saygı duymayı bilen insan da çok az. Ama dengelemek lazım. Zor is
Ben birakip kosarak uzaklasiyorum hatta:)))
Ah bir de alternatif bir beslenme yöntemimiz olabilseydi daha neler yapardim :) simdi en fazla 1 saatligine.
Kizimi birakamazdim kimselere ama simdi oyle degilim konu komsu herkese birakma potansiyelim var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?