2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ninocin R rabbit35 kızlar bende o duyguyu ilk doğum yaptığım zamanlarda yaşamışıtım spinal aneztezi kaynaklı baş ağrısı yaşadığım için yatarak emziriyordum gece panikle uyandım keremi yanımda göremeyince kalbim yerinden çıkacaktı sonra bi baktım beşiğinde mışıl mışıl uyuyor

Insanın bıkac sanıye içinde aklı gıdıyo
Bı de bugüne kadar burda hiç dıle getırmedım moral bozmamak için ama artık bebeklerımız cok şükür büyümeye başladı
bıkac sene önce oturduğum sıtede bu konuyla ılgılı cok kotu bı olay yaşandı
Bende tramva olarak kaldı o olay :/​

Bı de yaz gelıyo bebelere guneş kremı işini ne yapacaksınız
Ben Dr a sordum
Benım kı babası gıbı beyaz peynır
O yuzden her dışarı çıktığımda sürmem Şart
Koruması 50 gıbı olsun dedı
Cok yüksek olursa güneşten yararlanmazmış
Ben babe nın pedıatrı kremını aldım
Trendyolda ındırımdeydı

Kızlar ben bekçi anne sendromu olmuşum
Var mı benım gıbı olanınız
canım bende kaynanamdan dolayı aşırı pimpirikli oldum kaynanamın bi oğlu 2 aylıkken yanında yatıyormuş sabah uyandığında ölüsüyle karşılaşmış o yüzden bende çok korkuyorum amacımız kimseyi korkutmak değil söyleyelim ki dikkatli olsun kızlarda Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.senin bubdediğin bekçi anne sendromu sürekli nefes dinlememi oluyor eğer o ise bende var sirekli uyurken gidip nefesini dinliyorum nefes alıyor mu huzlı mı alıyor yavaş mı alıyor ama bu durum beni çok yoruyor

Bende öyleyim sürekli kontrol ediyorum çok pimpirikliyim ama olması gerekende o sürekli gözümüzün üstünde olması gerekiyo bebeklerimizin

Canım senin kızla benimki aynı kafadan galiba. , benimkinin uykusu da öyle ağır ama ben beş saate kuruyorum saati önce uyanıp ememezdi ama şimdi uykusundan emiyo uyku mu daha iyi emmesi bilmiyorum., beslenmesi de öyle çok nadir emicem diye ağlar Ama ben verirsem de affetmez cadı

Kızlar buzlukta sütüm var 3 ayı gecti ayın 10unda ne yapmam lazım atıyımmı

Kızlar buzlukta sütüm var 3 ayı gecti ayın 10unda ne yapmam lazım atıyımmı
Atma normal dolap buzlugunda mi ? Kac poset dogru kosullarda sakladiysan ver biran once bebeğine anne sutu atilirmi hic. Ayri derin dondurucuda -18 -20 derecede 6 ay omru var. Normal dolap buzlugunda 3 ay ama 3 4 gun icin sut atılmaz

Atma normal dolap buzlugunda mi ? Kac poset dogru kosullarda sakladiysan ver biran once bebeğine anne sutu atilirmi hic. Ayri derin dondurucuda -18 -20 derecede 6 ay omru var. Normal dolap buzlugunda 3 ay ama 3 4 gun icin sut atılmaz

Normal dolap buzlugunda küvezdeyken sagmıştım ilk sütlerimden 3 4 poşet var bugun vermeye çalışıyım o zaman

S sinkar da sıra zaten banada oyle geliyor hayırlısıyla gelsin guzel haberler pespese insallah.
R rabbit35 Sabirsiz61 kızlar çok tesekkur ederım dualarınız için sizde bebişlerinizi sağlıkla büyütün inş tez vakitte 2. yavrunuzda olur inş... buğün 12. günüm ve daha ilişkıye bile başlıyamadık bu akşam başlıyacagız inş... Eğer Rabbim izin verir bu ay hamıle kalırsam ocak 2018 annesı olacagım ... bu arada eltim, oğlu sekiz aylıyken hamile kaldı üstelık oda sezaryandı hiçbirsey olmadı şu an ikiz gibi büyüyor bebişlerıni... sizde fazla ara vermeyın , korunmayında bakalım Rabbim ne zaman kısmet edıcek...Bu işler planlı olmuyor planlı olduğun zaman daha çok strese giriyorsun ... Neyse kızlar hepınızı öpüyorum ...İnş müjdelı hanerı vermek nasip olur :))

Kızlar bekçi anne ozellıklerı burda
https://sevgilibebek.com/makaleler/ebeveyn-aile/bekci-anne-sendromu-nedir
Var mı benım gıbınız

Olmaz mı canım neler çektim ama benim o göğsüm sorunlu annem geçen gün neden sorun olduğunu buldu. Ben küçükken hamamda kola şişesiyle düşmüştüm ve göğsümün ucunu kesmişti o yüzden o güsten süt akışı olamıyor. Mastit olduğumda da süt uçtan sadece 5-10 cc olarak çıktı sonunda da süt tamamen çekildi

Bende baktımda mustela alıcam sanırım :) her şeyimiz mustela memnunuz

Canım seni tanımıyorum ama dua edicem. Allah isteyen herkese istediği zaman bebek nasip etsin inşallah. İnanıyorum yakında güzel haberleri alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…