2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kamera aldım gunduzlerı o odada uyurken mutfakta seyredıyım dıye
Bu seferde hareket etmıyo Internet mı kesıldı vs dıye dıye yıne tepesıne dıkılıyorum
Ilk 3 ay beşıkte yatağının dıbınde yatıyodu aramızda 10 cm yoktu
10-15 gündür odanın dıger koşesınde parkyataga yatırmaya başladık
Şimdı aramızda 2 metre fılan var
Ilk yattığı gece eşime dıyorum kı sankı bı yere yatıya yolladım uzağa gıtmış gıbı

ayy bendeeeee bi mağazaya giriyorum ya diyelim kasiyerin elini ayağını birbirine dolaştıryorum evde bebek var diyee

İnşaAllah haydi bismillah :) çünkü babaannemin göbeğiyle aynı durumda benimki :))

Kızlar ben yarin dış dolgusu yaptircam bir sorum var, dolgu yapılırken morfin yapılacak ve 4 ila 6 saat emzirmemem gerekecek bu sürenin sonunda gogsumdeki sütü sağip atacak mıyım, daha önce benzer birsey yasayaniniz var mı

Gecmis olsun canim.
Sagip atman gerekiyor diye biliyorum n

Evet canim sagip atman gerekiyor

Eşime bi kez bıraktım eşim benden cok panik oldu 1bucuk saatte ben gidip gelene kadar uyumus fıstığım sorun olmadı :) karnını doyurup altını alınca 2saatliğine bırakırım gibime geliyor. Ac kalmaması lazım sadece acıkınca cıgrınıyo hiç bi şekilde susmuyor :)

nası zayıflıyosunuz ya.. 86 ile doğuma girdim, bugün hala 83üm. Bebeğim 3 aylık. Full emziriyorum ama tık yok. Hani emzirince veriliyodu.. : (

Korunmuyorsunuz Di mi siz ?
Ya beni de bi korku saldı korunuyoruz ama ihtimal her zman vardır bence :)
Allaha emanetyasim olmus 34 bunun icin 1 yil bekledim neredeyse ailede zaten erken menapoz var adet olana kadar ilk 6 ay boyle devam oluncada takip eder korunurum hamile kalmazsam tabi

nası zayıflıyosunuz ya.. 86 ile doğuma girdim, bugün hala 83üm. Bebeğim 3 aylık. Full emziriyorum ama tık yok. Hani emzirince veriliyodu.. : (
Hani herkes diyor ya hiç bi şey yapmadım nasıl gitti anlamadım diye benim ilk 12 kilo öyle gitti noldu bilmiyorm gerçekten halbuki Doğumdan çıktığımda sadece 3 kilo gitmişti
2 haftadır biraz dikkat edeyim diyorm ama emzirince pek dikkat olmuyor açıkcası ayda 2 kilo versek yeterli uzmanlar da öyle diyor
Sen süt olsun diye çok aşırı tatlı falan mı tüketttin ? Genelde öyle olunca kilo gitmiyor diyorlar
Biraz da bünyeyle alakalı olabilir metabolizman mı yavaş bilemedim ki canım kaç aylık oldu bebegin artık yavaştan sen de başlayabilirsin belki dikkat etmeye yürüyüşe vs

Allaha emanetyasim olmus 34 bunun icin 1 yil bekledim neredeyse ailede zaten erken menapoz var adet olana kadar ilk 6 ay boyle devam oluncada takip eder korunurum hamile kalmazsam tabi
Bence olsa da olur seninki artık ya ikiz gibi büyüsünler :)))
Ben bugün gebelik testi aldım kocamın zoruyla adamın kaç gündür rüyalarına giriyor yapayım da kurtulsun :)) beni o kadar etkiledi ki bugün bi yere uzanırken falan dikkat ettim bel ağrısı oldu kasıklarım ağrıdı düşün yani :)))

Bennnn elimi ıslatıp burnuna tutuyorum sürekli nefes alıp veriyor mu vs iyice takıntılı oldum kimseye güvenemiyorum oğlumu sadece ben hep bennn:))
Ya bıde bırı cok kucağında tutarsa trıplere fılan gırıyorum

Ya bıde bırı cok kucağında tutarsa trıplere fılan gırıyorum
O bende de var
Mesela
Anneme çok gülerse hemen önüne geçiyorum ben güldürüyorum :)

Kızlar bi de benimki artık baya baya yabancıları ayırt etmeye başladı Yabancı birine hiç gülmüyor hatta biraz yüksek sesle ona bakarak konuşursa dudak büzüp ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…