Kamera aldım gunduzlerı o odada uyurken mutfakta seyredıyım dıyeOda bişeymi kız ben gece emzirip yatirdiktan sonra Ayy yüzüstümu koydum acaba diye defalarca ağzını gözüne burnuna bakıp tekrar öyle yatabiliyorum .öff 5 6 aylık olsunlar da biraz rahatlariz gerçi bu defada ev kazaları başlar otururken düşer .döner yuvarlanir allahım esirgesin bebislerimizi .Nöbet bitmez ömür boyu nöbetteyiz
ayy bendeeeee bi mağazaya giriyorum ya diyelim kasiyerin elini ayağını birbirine dolaştıryorum evde bebek var diyeeGecen mastıt olunca akşamüstü buradaki acıle gıttım
Delı gıbı koşuyorum artık benı hepsı tanıyoda hamılelıktekı progestan iğnelerınden
Evde bebek var çabuk bakın dıye dıye receteyı almadan çıkmışım ilacı alamadan geldım eve
Karnını doyup bı daha gıttım reçete pesıne
Aklım evde ya bi işi beceremıyorum dışarlarda
Ben normal doğum yaptım ama korse takmadım. Cok arastırdım doktoruma sordum korse gevseyen kasları toplatmıyormus. Egzersiz sart :) bugun başladım egzersize ayse tolganın 1numaralı videosundaki egzersizler az yorucu onunla başladım :) haydi beraber yapalım
Yok canim oyle bir şey
Ben 6 sene once yaptim ilk dogumumu, karnim dümdüzdu.
Insallah zamanla yine yakalarim o günleri:))
Kızlar ben bekçi anne sendromu olmuşum
Var mı benım gıbı olanınız
Gecmis olsun canim.Kızlar ben yarin dış dolgusu yaptircam bir sorum var, dolgu yapılırken morfin yapılacak ve 4 ila 6 saat emzirmemem gerekecek bu sürenin sonunda gogsumdeki sütü sağip atacak mıyım, daha önce benzer birsey yasayaniniz var mı
Evet canim sagip atman gerekiyorKızlar ben yarin dış dolgusu yaptircam bir sorum var, dolgu yapılırken morfin yapılacak ve 4 ila 6 saat emzirmemem gerekecek bu sürenin sonunda gogsumdeki sütü sağip atacak mıyım, daha önce benzer birsey yasayaniniz var mı
Eşime bi kez bıraktım eşim benden cok panik olduEvın içinde bende bırakıyorum ama dışarı çıkınca helekı eşimden baska kımseye bırakamıyorum ve gıtgıdede bu kaygımın arttığını hıssedıyorum :/
Mesela annem yakın oturuyo ılk aylarda bıkac kere anneme çaya ugradım oğlanı eşıme bırakıp
Ama sımdı yapamıyorum strese gırıyorum
O yuzden işe baslıycak annelere Allah yardım etsın
Burdaki bir eczane internet fiyatına veriyor sagolsun ordan alıyorum ürünleriBelkı trendyolda o da ındırımdedır yada dermoeczanem Tarzı sıtelerede bak canım
Maşallah :)Kizlaaaaar
1 haftalik azimli diyetimin sonucu tamami yag dokusundan verilmiş -1800kg
nası zayıflıyosunuz ya.. 86 ile doğuma girdim, bugün hala 83üm. Bebeğim 3 aylık. Full emziriyorum ama tık yok. Hani emzirince veriliyodu.. : (Canım ben yürüyüş yapıyorum günlük
Ve artık ekmek hiç yemiyorum
Sabahları sağlıklı bi kahvaltı yeşillikli bol peynirli
Emzirdigim için de ağzım boş kalmıyor tabi en geç 2saate bir mutlaka bi şeyler atıştırıyorum ama gene sağlıklı şeyler :)
En az 2buçuk litre su
Şimdilik bu kadar ama sezeryan olduğum için egzersiz cesaretim Yok henüz
Bu hafta artık eski pantolonlarıma girmeye düğmeler kapanmaya başladı ama hala eskisi gibi olmuyor dar oluyor basenler genişlemiş
İnşallah yaza kadar istediğimiz kilolara ulaşırız
Korunmuyorsunuz Di mi siz ?Inmeden tekrar şişen olacak mi acaba ben simdi boyle dedim ya bombayi patlatirmisim yakinda
Allaha emanetKorunmuyorsunuz Di mi siz ?
Ya beni de bi korku saldı korunuyoruz ama ihtimal her zman vardır bence :)
Hani herkes diyor ya hiç bi şey yapmadım nasıl gitti anlamadım diye benim ilk 12 kilo öyle gitti noldu bilmiyorm gerçekten halbuki Doğumdan çıktığımda sadece 3 kilo gitmiştinası zayıflıyosunuz ya.. 86 ile doğuma girdim, bugün hala 83üm. Bebeğim 3 aylık. Full emziriyorum ama tık yok. Hani emzirince veriliyodu.. : (
Bence olsa da olur seninki artık ya ikiz gibi büyüsünler :)))Allaha emanetyasim olmus 34 bunun icin 1 yil bekledim neredeyse ailede zaten erken menapoz var adet olana kadar ilk 6 ay boyle devam oluncada takip eder korunurum hamile kalmazsam tabi
Ya bıde bırı cok kucağında tutarsa trıplere fılan gırıyorumBennnn elimi ıslatıp burnuna tutuyorum sürekli nefes alıp veriyor mu vs iyice takıntılı oldum kimseye güvenemiyorum oğlumu sadece ben hep bennn:))
O bende de varYa bıde bırı cok kucağında tutarsa trıplere fılan gırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?