2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım ben dogum yaptığımda epıduralden dolayı bı daha hastanelık olunca verılen serum yuzunden bıkac gun emzıremedım
Sağıp atıyodum :/
Istersen sende 1 kez yap

Ben dogum sonrası tekrar hastanelık olunca 5 günlük bebe hemde sarılık olmuş halliyle eşime kaldı
Öyle bı Tecrübe yaşayınca sımdı çok rahat bakabılıyo aslında ama ben panıgım

Ayyy bu gıdışle yabanı bı Çocuğum olucak
Hep bana Gülsün bı bana sarılsın
Iyıce delırdım bugun evlenıcegı kız acaba dogdumu dıye düşündüm

Hahaha erken kaynana sendromu galiba bu da kıskançlık oluyor. Ben babası ilgilenince cok seviniyorum. Ama hafta sonu teyzem geldi eşine başka bakıyor cok seviyor dedi. Aldı mı beni bi kıskançlık :)) eşim oy kızım diyor ben hemen aralarına girip kafamı uzatıyorum kuzum diyorum

Bide ılk kelımesı baba olursa sen napıcagını düşün

Beni bir hafta sonra tekrar gel diye cagirinca korkuyla basladim. Yarin kotrol var bakalim ne cikacak ortaya:)
Yalniz hic sekerli tatli bir sey yemiyorum durumlar fenaaaa:)))
Helal olsun demek istiyorum benimki ilk zamanlar kadar olmasada hala tatlı istediğim var ve yiyorum.
Canım ben günde bir kupa içiyorum yaklaşık 250 ml diyeyim 1 büyük bardak da olur ben de tadını çok sevmiyorum dikliyorum direk bide az bişey su ile açıyorum bnmki bayağı yoğurda yakın oluyo
Eker aldım buda öyle yoğurt kıvamında iki gündür içiyorum bakalım hayırlısı.

kızlar cumartesi günü regl oldum.ama fena halde oldum.bi ara korktum doktoramı görünsem diye neyseki dün azalmaya başladı ve sonuç göbeğin yarısı gitti
Bende merakla bekliyorum daha tık yok regl ne zaman gelecek bakalım. O kadar farketmesi süpermiş inşallah bizde de olur.

Kızlar gerçekten yollanabiliyorsa ben benimkini biraz çoğalttım birinize yollayabilirim ama nasıl dayanır bakmak gerek
Süper olurda sorunsuz gelir mi acep. Hangi şehirdesin sen canım?

Inmeden tekrar şişen olacak mi acaba ben simdi boyle dedim ya bombayi patlatirmisim yakinda

Ben doğumdan sonra ne zormuş daha yapmam dedim birde geceler ve günlerce gaz sancısı olunca bebeğin hem doğumun zorlukları hem bebeğin gaz sorunu ben fena tırstım. Halbuki çok çocuk severdim ben ama zaten yaşta ilerledi şimdi hep aklıma geliyor acaba ikinciyi yapsam mı çok ara vermeden yada zamana mi bıraksam. Bende kızıma haksızlık olur diyede düşünüyorum. Erkek kardeşimin ikinci bebeği oldu aralıkta oğlan 17 aylıkta kızı vardı ona bile üzülüyorum gerçi onun şansı anneannesi bakıyor kıza ama işte ben ikisinede bakarım der helak olurum.

Ozelden atarım pozisyonunu sana ogrenirsin sende teyzesi :)))
Bende isterim geçen yanağını görmüştük merak etmiştim. Buradaki arkadaşlarıda bebekleride merak ediyorum aslında ama bu ortamda foto paylaşılmaz tabi. Hamileyken dışarda hamile birini görünce acaba bizim kızlardan biri olabilir mi diyordum. Şimdide bebekli annelere diyorum acaba diye.

Bende bazen ne zaman emzirip koydugumu sasiriyorum panikle uyaniyorum sanki emzirdimde kucagimda onunla uyuya kaldim diye ama bir bakiyorum yok kucagimda :))
Banada oluyor bazen aynısı.

Benimde o soru var aklımda benimde eşim çok beyaz değil ama güneş dokunuyor hemen kızarır iyilik gibi olur. Baba kız sürerler güneş kremını artık.

Ne gadanda modernsiniz yahu :)) ben birakiyorum birakmasinada hep kafamda senaryolar kuruyorum ya agzini kapatir bogarsa ya dusururse ya kucaktaylen kendini atarsa falan filan ama birakiyorum yaaa :)
Ben bir defa acikögretim sınavına gittim babaannesi baktı. Bir kerede çok uykusuzdum yine babaannesi biraz baktı ben uyudum. Güvenmemek değil ama o deli sorular geliyor aklıma ister istemez benimde. Arada babaanneye bırakıp eşimle sinemaya filan dışarıya bir yerlere gitsek diyorum malum yazda geliyor ama diyordum da yapabılır miyim bilemiyorum zor gibi.

Çok güldürdün beni.

Sınemaya gıtsem fılmı anlamam kı hastaneye gıttım ıkı kere bırınde receteyı unutmuşum öbüründe kımlıgımı

İyi cevaplamıssın

Eşim bikaç gündür evde yoktu işyerinde eylem yapıyolardı aksam geldi benim oglan nasıl gülüyo babasına kahkaha atıyo ben güldürmeye calıştıgımda böyle gülmüyo çok kıskandım :) gecen gün arkadaşa gittim arkadaşın çocugu agladıgında buda agladı en ufak sese hemen dudaklarını büzüp aglamaya başlıyo

Kız kim yaptı onu sen mi yoksa

Belkide bizim kızlardan biridir. Ama sen fena kaynana olursun sana kız verilir mi bilemedim

Bence anne diye aglıyor diyorum kimse inanmıyor
Bazen öyle gibi ağlıyorlar banada eşim bak anne diye ağlıyor diyor. Geçen ba ba gibi bir ses çıkartmış eşim ilk baba dedi ben onu baba olarak kabul ettim diyor.

İyi cevaplamıssın
Valla bi ilki yaşadım maşallah iyim kızım uyudu 11 gibi normalde 2-3 gibi uyuyor malesef. Bende okuyamadiklarimi okudum cevapladım hazır boşken bu fırsat bi daha zor

Ayyy o ses sanada mı gelıyo
Bı anne bı de me meee
Evet evet bizim kızda ağlıyor öyle. Hatta yeğenimde de duydum.

Sınemaya gıtsem fılmı anlamam kı hastaneye gıttım ıkı kere bırınde receteyı unutmuşum öbüründe kımlıgımı
Belkide biraz daha büyüyünce olabilir birkaç ay daha geçişinde kesin en yakın sinemaya giderim kırk defada ararım kızım ne yapıyor diye. Özel bir günde yaparız belki bakalım nasip. Babaannesiyle dedesi pek seviyor diğer torunları çok sık görüyorlar bizimkini 10 15 günde filan görüyorlar özlüyoruz diyorlar onlarada jest olur aslında ama işte pinpiriklilik yapmazsam.

Merhaba arkadaşlar ben takipçi ocak annelerindenim 93 gunluk bir oglum var yazdiklarinizi okuyorum ve her okuyusumda sadece ben degilmisin diyorum bu insana inanilmaz iyi geliyor. Bu aralar oglumda burun tikanikligi var ates ve öksürük yok burun tikanikligina serum fizyolojik dışında ne kullaniyorsunuz? Bir de son bir hafta icinde 2 kere cok keskin aglayarak uyandi kucagima aliyorum bi sey yok boyle bi sey yasayan var mi simdiden teşekkür ederim.

Merhaba geçmiş olsun burun tıkanıklığı için serum fizyolojik dışında bi yöntem bilmiyorum ama keskin ağlama bizim kızda da oluyor bizim sebebimiz belli gaz sancısından oluyor bizimki aniden sancı girince birden ağlıyor bağıra bağıra kucağima alınca geçebiliyor bazen hareket iyi geliyor sanırım.

Bizim gaz sancilarimiz dogdugumuzdan beri var hatta 3. Ayi doldurunca biraz rahatladik diyebilirim ama hic boyle keskin aglamaya sahit olmadim. Ama dogru belki artik gaz agrilari anidende giriyor olabilir teşekkür ederim.

Evet ya parfum.ozellikle elini.yıkıyor her gelen ama parfuma.sinir oluyorum çocuğun kokusu değişiyor resmen bir de esim ve ben alerjik tipleriz parfum olmaz.evimizde biri parfum kullaniyosa direk belli oluyor: (

36.haftadaydim sanirim.dolgum dustu,doktor dogumu tetikler belki iğne yapmiim dogum sonrasi da 3saat emziremezsn ona.gore.gel dedi ben o gunden beri bos dolguyla geziyorum ,
biberon alacagim bu dolgu isi için

Ne kadarlık oldu bebegin cAnim seninle yakindi diye hatirliyorum benim kiz tam lafci keyfi iyiyse her konusana.gülüyor

Bence anne diye aglıyor diyorum kimse inanmıyor

Ayyy o ses sanada mı gelıyo
Bı anne bı de me meee
Tabi ki ya bildigin anneee memmeee diye bagiriyorlar =)

Sut konusunda.ben de.kararsizim.ya buzluktaki sutu nasil ideal sicakliga getireceğim, nasi verecegim,biberon alinca daha kolay ama simdi verirsem şırıngayla gogsumden mi versem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…