2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bekci anneligi.kismen tasiyorum ben de odasini nasi ayircam.diye düşünüyorum simdiden,kalkip kalkip bakiyorum.gece bizim kusma da cok fazla korkuyorum düz yatırmaya hala gevsek kundak.gibi yapiyorum gece uykusuna yatirirken bir de ise baslama.durumu var 3saat sut izni zaten 3saat caliscam gider gelirim diyodum simdi zaman.yaklastikca rapor almanin.yolunu ariyorum:/ dogum izni 8 hafta cok az ben aktarmama ragmen ancak 3ayi doldurmus.olacak.bebeğim gel de bekci anne sendromuna.tutulma simdi

Aaa ciddi misin o derece yani :)

Çok geçmiş olsun. Biz de aynı sorunu yaşadık. Bu süreçte serum fizyolojik haricinde okaliptus özlü cold mix isimli bir ürün kullandık. Yattığı yere ya da kıyafetine 2 damla dökerek. Rahatlatıyor açıyor burnu bir miktar.

Buzluktaki sütü akdadan buzdolabının altına indiyorum. Ordan sıck su dolu kaba koyunca içme sıcaklığına gelşyor. Nasıl vericegini en iyi sen bilirsin aslında. Ben biberon vereceksem emme pozisyonuna alıyorum bebeği öyle veriyorum :)

Maşallah kuzuya annesi çok güzel bakmıs :) bizden istemediler canım. 3ay bitmedi gerci daha

Maşallah kuzuya annesi çok güzel bakmıs :) bizden istemediler canım. 3ay bitmedi gerci daha
Sagol canim benim her anne güzel bakar çocuguna (istisnalar hariç)... elimizden gelenin en iyisini yapmaya calisiyoruz Rabbimin emanetlerine...Allah saglikli hayirli ömürler versin hepimizinkine de inşallah...

teşekkür ederim sanırım bizi kalerifer kurutuyor gunduz bir sey yok gece tikaniyoruz su koyacagim artik peteklere bu da cozum olmazsa bir de cold mix deneyecegim

Bitmedi mi senin iznin hala?
Benim 2 hafta oldu ve dedigin gibi son ana kadar calistim. 17 gun vardi ayrildigimda, resmi sınırların bile disina ciktim yani.
, 3.ayin doldugu gun işbaşı. Devlet annelere karis cok ama cok acimasiz. 3 saat calisirim diyorsun mesela ama 2 saat yol gidip gelen var. Resmen sut hakki elinden aliniyor bebegin.
Neyse sonuc olarak izne ayrildim ben.

Beyaz sabun çok iyi ben onun için bi sabun ayırdım çitileyip atıyorum leke falan kalmıyor

Benim.ocak.sonu dogum oldu o yuzden son.günlerdeym 27nisan baslangic da mayisa kadar 2 gun rapor alirim muhtemelen sonrasını dusunuyrm ..cok.haklisin benim okul eve 10dakika böyleyken düşünüyorum uzak.olsa.kesin ayrilirdim ucretsiz izne ben de ,sanirim mayis ortasina kadar alabiirsem rapor alip 15mayisda baslicm gibi duruyor

Ay benim sıpada öyle babaya ağzı ayrılıyor. 2 gündürde babasının sakalına dokunup gülmeye başladı.

teşekkür ederim sanırım bizi kalerifer kurutuyor gunduz bir sey yok gece tikaniyoruz su koyacagim artik peteklere bu da cozum olmazsa bir de cold mix deneyecegim

Aaaaaaa evet o çok önemli. Islak havlu veya su koyuyorum ben de sürekli . Nemi takip eden birşey kullanırsan içinde rahat eder . E bebekten weewell in almıştım termometre ve nem olcer.

Bızımkıde ani seslerden korkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…