2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu da bizimki :)

Eklentiler

• DSC_0001.webp
    DSC_0001.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 100
Oyy maşallah kuzuların saçlarına
Esra Esra canım tekrar geçmiş olsun.
xkardelenx xkardelenx canımsıkıntı yapma bir şeycik çıkmayacak kızımızda
Bizim saçlarda feci dökülüyor kestirsem mi acaba dedim ama babamız bir şey olmaz dedi bizfe kestiremedik.

Oyy maşallah kuzuların saçlarına
Esra Esra canım tekrar geçmiş olsun.
xkardelenx xkardelenx canımsıkıntı yapma bir şeycik çıkmayacak kızımızda
Bizim saçlarda feci dökülüyor kestirsem mi acaba dedim ama babamız bir şey olmaz dedi bizfe kestiremedik.
Bebek anneyi tanimaya baslayinca ikisininde saci dökülmeye baslar der buyukler bakalim benim sacim ne zaman baslayacak dokulmeye:)

Böyle saçlı olunca bebeler daha bi büyük gibi geldi bana. Hepsine masallah. Benimkide keltoş sayılır. Bir de hamilelikte bulantı ve yanmanın son noktasını yaşadım. Bebek saçlı olacak dediler hep :)) hami nerede :))
Evet sacli bebekler daha buyuk duruyorlar :) ben hamilelikte mide yanmasinda nirvanayi yasadim sonuc orsen orulurdu yani bende tuttu :)

Hülyaanıma sordum henüz belli değil dedi Kimya'cım. Bi' %10 bekliyorum ben açıkçası. Normalde kadınlar günü indirimi de olurdu bu sene o da olmamış. Dolardaki artıştan mütevellit herhalde. Fazla olmasın zaten ya. Olursa çok üzülürüm. :KK70: Tükenecek korkusuyla Boba'nın limited edition'larından birini aldım. Bi' de 100 lira indirim gelip tükenmezmiş. :KK70: Şakası bi' yana %20 civarı indirim gelirse Boba'lar neredeyse Retro fiyatına iner. Satarken sıfır zararı olur. E anneler günü kampanyaları falan da cabası kredi kartlarının. Retro'yu ben de aşırı beğeniyorum. Diş pedlerini o seçenekten aldım. Toddler Size seçeneklerimden biri o da bizim bey giyilmeyi severse. Yeni desenler de haziran sonuna ancak yetişirmiş. Dokunuyormuş şu an. O zamana kadaaar. Onları da toddler'da düşünürüz. Bi' de Fidella Fusion'lar var dokuma, rocknrolla serisini accaaip beğeniyorum ama azıcık tuzlular baby size gibi kısa zamana. Nekoyla, Boba makul o yüzden.
Toddler ihtiyacı doğana kadar boba yeterli olur herhalde senin icin. Fidella fusion a baktim simdi orijinalmis hakikaten rock n rolla. Tuniko 'dan da bekliyoruz böyle güzellikler :) neko baby size da diğerleri gibi yastık vb yok ya acaba şimdi kullanınca gömülür mu içine? Bugün yine parka çıktık ve en son durum yine kucakti :) ben de dayanamayıp her an alabilirim. Bu arada araştırma yapan ve yazan el cagizlarina sağlık ;)

Bizimkinde de kuruluk ve hafif kızarıklkık vardı. Ama kaçıntıyıntam bilemiyorum. Dktora sorduk bebek egzaması baslangıcı gibi dedi. Kortizonsuz linola krem verdi. Ama biz tam içerik bilmeyince mustela hydra yüz kremini aldık daha doğal içerikli diye. (tüm ürünleri mustela memnunuz) ve gecti canım. Az az yüzünde farklı yerlerde kuruma oluyor hemen sürüyoruz.
Çok teşekkürler ..bende deneyeyim bakalım.bizimki baya bi ilerledi sadece yanaklarında var....inşalah geçer..

Ben ilk dogumda 5 dozu tamamladim. Omur boyu bagisikligim var :) hepsini yaptir kurtul derim ben bir daha isin olmaz.
3. Oldum ıkı gun önce canım
3 gündür kolum cok ağrıyo
Sen nasıl oldun

Back
X