Esra
canım sen solomom baby kankuru almistin memnun musun. Erkek çocukları için sıkıntı olabilir vs yazıyordu nette biraz okudum. Doktorda 3.5 4 aylık ken kullansan daha iyi olur dedi.
Sen ne yaptın ?
Evet canim aldim ben. Yenidogan doneminde aldim ama o zaman kullanamadim. Yeni yeni kullaniyorum. 3 ayi gectikten sonra basladim yani.
Yine de uzun sureli tutmuyorum icinde, zaten durmuyor da oglum. Ama disards yuruyus icin falan cok ideal. Ben konforlu buldum tabi daha pahali markalar var onları bilemiyorum.
Kanguru benim surekli kullanabilecegim bir sey degil o yuzden bu standart bana fazlasiyla yetti.
40 imdada boyleydi canim o yuzden kiziyorum doktoruma sabah bile bana gececek zamanla diyor internettede okudum gecmiyor estetik cerrahta sadece kizariklik gececek en iyi ihtimal demis saglik olsun ne yapalim. Esim gidip aldi kremi bakalim ne olur. Birilerinde varsa bilsinler diye resmi koyuyorum. Rahatsiz etmeyecek gibi degil. Verdigim gorsel rahatsizlik icin ozur dilerim.
Canim ben kabarikligi tam anlayamadim bu fotograftan. Normal gibi gorundu bana. Kizariklik aynen boyle benim de.
Bir arkadasim anlatmisti ama o zamanlar ben cocuksuzdum cok ilgimi cekmedi detayini dinlemedim. Dikis yerim cok kabarik, dr orasi fitik gibi olmuş ikinci dogumda duzeltiriz dedi demisti.
Tabi bilmiyorum seninki gibi miydi onunki.
Haklisin zaten televizyona birşeyler öğrensin diye batırmıyordum. Sadece durmadigi ve benim gerçekten hiç hakim olmadığı zaman arada açıyordum. Otizm olacak diye değil riski bile korkutuyor. Onun için öyle dedim. Bizimki çünkü kucak delisi anneanne sağolsun şimdide ne yatıyor nede duruyor kucaksiz vs vs vs
Oooo darısı bana eşim şimdiden panik olmaya başladı malum karnım kocaman . birşey yoktur degilmi emin misin vs vs demeye :))
Adetler başlasın insin göbekler :)
Canim ben kabarikligi tam anlayamadim bu fotograftan. Normal gibi gorundu bana. Kizariklik aynen boyle benim de.
Bir arkadasim anlatmisti ama o zamanlar ben cocuksuzdum cok ilgimi cekmedi detayini dinlemedim. Dikis yerim cok kabarik, dr orasi fitik gibi olmuş ikinci dogumda duzeltiriz dedi demisti.
Tabi bilmiyorum seninki gibi miydi onunki.
O kizarikligin uzerine pipet koy aynen o kadar sislik var sert sekilde ele geliyor canim. Ayrica ne illetmis seni buluyor surekli senmi emzirieken biseyi hatali yapiyorsun diyesim var nasil oluyor bu kadar eziyet
Hayir hic ameliyatim yok yaramda yok o yuzden idrak edemedim zaten. Damgali essek gibiyim suan :) sali gunu doktoruma gidecegiz bakalim ne diyecek. Ben acikcasi cok takilmam rahatsizlik demeyelimde deli gibi kasiniyor ama orada disari cikinti olunca elimi atip kasimaya korkuyorum . bu arada simdi farkettim ilkokulda oldugum bir aşım var ve ayni sezeryan yerim gibi omzumdada serce parmak kadar yayilmis ve iz ona benziyor bende mi tuhaflik var acaba :)
Sezeryan tarihinden bile 10 gun once dogdu yilbasi ertesi pazar gunu kostur kostur hastaneye zor attik kendimizi normal gelmesin diye tersti hatun ve hala ters ben boyle inat bir cocuk gormedim:)))
O kizarikligin uzerine pipet koy aynen o kadar sislik var sert sekilde ele geliyor canim. Ayrica ne illetmis seni buluyor surekli senmi emzirieken biseyi hatali yapiyorsun diyesim var nasil oluyor bu kadar eziyet
Ben anlamadim gercekten nedir bu halim.
Meme ucunda minik beyaz bir nokta vardi sut kabarcigi dediklerinden. Ev ortaminda patlatmayin falan yazmislar ama ben zaten halden anlayan doktor bulamiyorum.
Sabunladim ellerimi patlattim onu. Ve tek bir minik delikten ( yeni emzirmistim meme bostu ) bir cay bardagi kadsr sut çıktı. Resmen minicik sey tikamis koca memeyi. Bir hayli yumusadi simdi.
Ama bu cozum degil o minik tikanikliklar oluyor bu ara ben temizlesem de tekrarliyor. Mikrop kapar iyice diye korkuyorum.
Yok canim nerde sut fazlaligi. Hele bu ikidir tikanan memeyi sutu az diye emmek bile istemiyor cogu zaman oglum. Meme ucinda tikaniklik oluyor. O da muhtemelen yaralardan kaynakli. Yani benim her sorunun cozulmesi yaralarin iyilesmesine bagli gorunuyor :/
2-3 gündür goruyordum beyaz sut kabarcigini, anca tikamis demek ki bu surede.
40 imdada boyleydi canim o yuzden kiziyorum doktoruma sabah bile bana gececek zamanla diyor internettede okudum gecmiyor estetik cerrahta sadece kizariklik gececek en iyi ihtimal demis saglik olsun ne yapalim. Esim gidip aldi kremi bakalim ne olur. Birilerinde varsa bilsinler diye resmi koyuyorum. Rahatsiz etmeyecek gibi degil. Verdigim gorsel rahatsizlik icin ozur dilerim.
Benım evımın yakınında hamılelık zamanı cıldırttıgım bı perınatolog var oğlumun adaşı cok konuşkan bı Dr
Bende 40 ımda ona gıtmıştım dıkışlerımı göstermeye
Dıkış yerlerının her ıkı başı daha kalın daha agrı verıcı daha kırmızı olur bu normal çünkü bız bebegı aldıktan sonra içerısı daha sıkı tutunsun zamanla sarkma yapmasın dıye ıkı bası köprü ayağı gıbı çıkıp ortaları öyle dıkerız demıştı
Ama senın cok sorunlu gözükmese de bıraz kırmızı kalmış canım
Ben açıkçası daha kotu bı görüntü sanmıştım
Sen yınede ıhmal etme tabi
Sezeryan tarihinden bile 10 gun once dogdu yilbasi ertesi pazar gunu kostur kostur hastaneye zor attik kendimizi normal gelmesin diye tersti hatun ve hala ters ben boyle inat bir cocuk gormedim:)))
Benımkı yılbaşını bıle bekleyemedı
Bıde 25 i 26 ya bağlayan gece yani christmas bebeği oldu
İsa yla aynı gece dıye hastanedekiler çıldırdı bızımkıne özel şapkalar fılan taktılar
Bızım sezeryan tarıhıne 3 hafta vardı ama orda sezeryanı 40. Hafta yapıyorlar
Kız senın Kızın neresı inat melek gıbı uyuyo parmak ağızda
kızlar yarın kv geliyo bana ve ne kadar kalacağıda belli değil ben napıcam yaaaa..ooofff ooffffff bide gıcık ki kendini övmeyi pek sever hayır övündüğü şeyler gerçek olsa anlıycam ama içi boş söylediği şeylerin