2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
O eskidendi bir haftadir kök sokturuyor bana resmen bide atak haftasindayiz. 3 mayistada bizim asilar var bu 15 gun zorlu gececek gibi bakalim hayirlisi hakkimizda :)

Ne rahatsızlığı burada bazı şeyleri paylaşmak çözüm bulmak ve çözüm aramak için girip birşeyler paylaşıp yazmıyor muyuz. Ne özrü
İhmal etme sakın onu şimdi resmine baktım evet sis. İnşaAllah tez zamanda düzelir .

mrs_aysel gecmis olsun canim Insallah sıkıntı yasamaz. Kilo alimi da iyidir umarim bu ay.
Biz birkac gun once doktora goturduk, farkli bir tartida bakildi ama ne kadar fark eder onu bilemiyorum. Gecen aya gore 200 gr artis vardi sadece. 2 mayista asimiz insallah toparlar biraz daha. Sisman olsun derdinde degilim de aç kaliyorsa dusuncesi sinir bozuyor.

Bende evde kullanmak için istiyorum . sipariş ettim istediğim desen stokta yoktu falan yazmıştın oradan hatirladim,
3aydan sonra yeni doğan aparatsiz direk kullanabiliyor muyuz yada almalimiyim canım.

O eskidendi bir haftadir kök sokturuyor bana resmen bide atak haftasindayiz. 3 mayistada bizim asilar var bu 15 gun zorlu gececek gibi bakalim hayirlisi hakkimizda :)
Bızımde dun fenaydı
Kucakta oda oda gezdık akşam
Artık ataklarında surelerı uzun
Gerçı benımkı bı suredır ne Doğduğu tarıhın ne de doğması gereken tarıhın atak haftalarına uymuyo
Bağımsız takılıyo

ninocin Allah seni ne etmeye isa yla aynı gün vs ne güldüm Allah ta seni guldursun
Ben o dogum telaşıyla bıle gece gece ıkı bavul gıttım hastaneye
Orda bana delı Gözüyle baktılar tatıle gıtmış gıbı
Herşeyi hastane verıyo
Annenin bebegın kıyafetı bezi vs
Mıllet elını kolunu sallıyp gelıyo hastaneye
2. Gun banyo yaptırmak istedıler
Cocuk bı geldı kafada şapkalar fılan
Hastane cıkışıda chrıstmas kıyafetını paketlemışler verdıler saklıyorum hala

En guzeli kurali yok demekki :)
Bu ara yatmak istemiyorlar kucakta saga sola bakmak cok cazip geliyor. emerken neredeyse ters donecek kucagimda ayagi kollari zapt edemiyorum. Buzdolabinin onune gittigimizde ciglik cigliga uzerindeki magnetlere bayiliyor. Donmeyide ogrendi ya kicindan soluyor oyun halisindayken cabuk yoruldugu icin sanirim uykulari artti gunduz ama sayi olarak artti sure olarak 5 10dk falan sekerleme yapiyor kisaca. Tvye bakmak icin cildiriyor baktirmiyorum. Gecen babasi yatakta maillerine bakiyor buda yanindaydi isadami edasiyla telefona oyle dikkatli bakiyorki yok boyle birsey. Herseyden kollamak lazim en ufak birseye dikkat kesiliyorlar zamane cocuklari bunlar isimiz var bunlarla:)

Bende evde kullanmak için istiyorum . sipariş ettim istediğim desen stokta yoktu falan yazmıştın oradan hatirladim,
3aydan sonra yeni doğan aparatsiz direk kullanabiliyor muyuz yada almalimiyim canım.
Sitesinde 3 ay ve uzeri aparatsiz kullanilir yaziyor. Ama bu daha populer olan markalar ( neko, boba vs ) genelde 4 aya kadar yenidogan grubu sayiyor. Ben de 4 ayi bekledim biraz o yüzden. Bir de bebegin boyu kilosu falan da etkili. Oglum nispeten iri bir bebek sayilabilir . cok sakınca gormedim kisa sureli kullanimlarda.
3 ayi gecmedi mi oglun? Sen en gec doguranlardandin sanki degil mi:) bence artik aparata ihtiyac olmaz.

Aynen canım bizimkide es kaza telefon yada tv görse hemen dikkat kesiliyor. Herşeyi inceliyor kafa yerinde durmuyor

Mutfakta anakucagından yatar bana bakardı
Dun mutfakta bı yemek yapıyım dedım
Yerınde dursun dıye resmen yerlıler gıbı tencere basında dans ettım
Oyun halısındakı oyuncakları sökemıyo dıye sınırden çıldırıyo zaten
2 gündür yaka iğnesı gıbı göğüsümde
Butun ataklarda ben tekken mi gelır ya
Tlf tv ye çıldırıyorlar hakkaten demın eşimle Görüntülü konuşuyoduk
Ellerını önunde bırleştırmış çıt yok seyredıyo
Eşime dıyorum bakalım hangımızın tlf yada tabletı ilk kırılan olucak dıye

Mutfakta tezgahin uzerine koyuyorum anakucagiyla mikirdanincada sarki soylemeye basliyorum susuyor hemen devam etmeyeyim diye sanirim :) ayni sekilde benimde yapmadigim sebeklik klmiyor hatuna. Ben hep yalnizim o yizden birsey diyemeyeceğim her durumunu ben karsiliyorum :)

9 ay karninda tasirsin, dogurucam diye bicilir kesilirsin, uykusuz gecelerin, sut pompasiyla kankaligin baslar, kusmugu parfumun, poklu bezleri hayatinin rengi olur resmen. Eziyetini ceker odadan odaya gezdirir durursun. O ne yapar aksam baba gelince bildigin bulbul gibi ona şakir. Bir kere tesaduf dedim. Iki oldu acaba dedim. Ama her aksam ayni sey bildiginiz baba eve gelince muhabbet ediyor yatana kadar cenesi durmuyor babayla sidik yaristiriyorlar resmen. Keza sabah uyandiginda da oyle. Kızlar babaya duskun olur derlerdide bu kadarini ve bu kadarda erkenini beklemiyordum. Babamiz mi? onun da totosu goklerde geziyor resmen hatunun sayesinde :)))

Akıl veren olmuyo o konuda rahat oluyo teklık
Ama benım eşimde iş yuzunden pek olmuyo
Bıde pat dıye gelebılecegı yerlere de gıtmıyo ki
Dun gıttı Çarşamba gelıcek
Senınde gecelerı olmuyomu eşin :/

Merak etme sabırsız erkek bebelerınde farkı yok bızımkı 4-5 gun sonra eve bı gelıyo
Umut kahkaha atmaktan ağızı ayrılıyor resmen
Tekken de hemen atak haftası baslıyo anneye özel
Bıara ınandıramıyodum bu cocuk mu durmuyo dedıgı oluyodu baba gelınce öyle Neşeli yanı

Kızlar tuhaf bir soru olacak ama bebek bezinin küçüldüğüne neye göre karar veriyosunuz. Popo kısmımı,belimi,uzunluğumu. Ben kiloya göre değiştiriyorum. 5 kilo oluna 3 e geçtim mesela,7 kilo oluncada 4e geçmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz.

Bizinkiyle selfy çekelim derken eli değdi ekrana. Ekran değişince resmen parmak uzatıo kaydırcak televizyon dan sonra telefonuda gösteriom artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…