- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
O eskidendi bir haftadir kök sokturuyor bana resmen bide atak haftasindayiz. 3 mayistada bizim asilar var bu 15 gun zorlu gececek gibi bakalim hayirlisi hakkimizda :)Benımkı yılbaşını bıle bekleyemedı
Bıde 25 i 26 ya bağlayan gece yani christmas bebeği oldu
İsa yla aynı gece dıye hastanedekiler çıldırdı bızımkıne özel şapkalar fılan taktılar
Bızım sezeryan tarıhıne 3 hafta vardı ama orda sezeryanı 40. Hafta yapıyorlar
Kız senın Kızın neresı inat melek gıbı uyuyo parmak ağızda
40 imdada boyleydi canim o yuzden kiziyorum doktoruma sabah bile bana gececek zamanla diyor internettede okudum gecmiyor estetik cerrahta sadece kizariklik gececek en iyi ihtimal demis saglik olsun ne yapalim. Esim gidip aldi kremi bakalim ne olur. Birilerinde varsa bilsinler diye resmi koyuyorum. Rahatsiz etmeyecek gibi degil. Verdigim gorsel rahatsizlik icin ozur dilerim.
Evet canim aldim ben. Yenidogan doneminde aldim ama o zaman kullanamadim. Yeni yeni kullaniyorum. 3 ayi gectikten sonra basladim yani.
Yine de uzun sureli tutmuyorum icinde, zaten durmuyor da oglum. Ama disards yuruyus icin falan cok ideal. Ben konforlu buldum tabi daha pahali markalar var onları bilemiyorum.
Kanguru benim surekli kullanabilecegim bir sey degil o yuzden bu standart bana fazlasiyla yetti.
Bızımde dun fenaydıO eskidendi bir haftadir kök sokturuyor bana resmen bide atak haftasindayiz. 3 mayistada bizim asilar var bu 15 gun zorlu gececek gibi bakalim hayirlisi hakkimizda :)
Ben o dogum telaşıyla bıle gece gece ıkı bavul gıttım hastaneye
En guzeli kurali yok demekki :)Bızımde dun fenaydı
Kucakta oda oda gezdık akşam
Artık ataklarında surelerı uzun
Gerçı benımkı bı suredır ne Doğduğu tarıhın ne de doğması gereken tarıhın atak haftalarına uymuyo
Bağımsız takılıyo
Sitesinde 3 ay ve uzeri aparatsiz kullanilir yaziyor. Ama bu daha populer olan markalar ( neko, boba vs ) genelde 4 aya kadar yenidogan grubu sayiyor. Ben de 4 ayi bekledim biraz o yüzden. Bir de bebegin boyu kilosu falan da etkili. Oglum nispeten iri bir bebek sayilabilir . cok sakınca gormedim kisa sureli kullanimlarda.Bende evde kullanmak için istiyorum . sipariş ettim istediğim desen stokta yoktu falan yazmıştın oradan hatirladim,
3aydan sonra yeni doğan aparatsiz direk kullanabiliyor muyuz yada almalimiyim canım.
Aynen canım bizimkide es kaza telefon yada tv görse hemen dikkat kesiliyor. Herşeyi inceliyor kafa yerinde durmuyorEn guzeli kurali yok demekki :)
Bu ara yatmak istemiyorlar kucakta saga sola bakmak cok cazip geliyor. emerken neredeyse ters donecek kucagimda ayagi kollari zapt edemiyorum. Buzdolabinin onune gittigimizde ciglik cigliga uzerindeki magnetlere bayiliyor. Donmeyide ogrendi ya kicindan soluyor oyun halisindayken cabuk yoruldugu icin sanirim uykulari artti gunduz ama sayi olarak artti sure olarak 5 10dk falan sekerleme yapiyor kisaca. Tvye bakmak icin cildiriyor baktirmiyorum. Gecen babasi yatakta maillerine bakiyor buda yanindaydi isadami edasiyla telefona oyle dikkatli bakiyorki yok boyle birsey. Herseyden kollamak lazim en ufak birseye dikkat kesiliyorlar zamane cocuklari bunlar isimiz var bunlarla:)
Mutfakta anakucagından yatar bana bakardıEn guzeli kurali yok demekki :)
Bu ara yatmak istemiyorlar kucakta saga sola bakmak cok cazip geliyor. emerken neredeyse ters donecek kucagimda ayagi kollari zapt edemiyorum. Buzdolabinin onune gittigimizde ciglik cigliga uzerindeki magnetlere bayiliyor. Donmeyide ogrendi ya kicindan soluyor oyun halisindayken cabuk yoruldugu icin sanirim uykulari artti gunduz ama sayi olarak artti sure olarak 5 10dk falan sekerleme yapiyor kisaca. Tvye bakmak icin cildiriyor baktirmiyorum. Gecen babasi yatakta maillerine bakiyor buda yanindaydi isadami edasiyla telefona oyle dikkatli bakiyorki yok boyle birsey. Herseyden kollamak lazim en ufak birseye dikkat kesiliyorlar zamane cocuklari bunlar isimiz var bunlarla:)
Mutfakta tezgahin uzerine koyuyorum anakucagiyla mikirdanincada sarki soylemeye basliyorum susuyor hemen devam etmeyeyim diye sanirim :) ayni sekilde benimde yapmadigim sebeklik klmiyor hatuna. Ben hep yalnizim o yizden birsey diyemeyeceğim her durumunu ben karsiliyorum :)Mutfakta anakucagından yatar bana bakardı
Dun mutfakta bı yemek yapıyım dedım
Yerınde dursun dıye resmen yerlıler gıbı tencere basında dans ettım
Oyun halısındakı oyuncakları sökemıyo dıye sınırden çıldırıyo zaten
2 gündür yaka iğnesı gıbı göğüsümde
Butun ataklarda ben tekken mi gelır ya
Tlf tv ye çıldırıyorlar hakkaten demın eşimle Görüntülü konuşuyoduk
Ellerını önunde bırleştırmış çıt yok seyredıyo
Eşime dıyorum bakalım hangımızın tlf yada tabletı ilk kırılan olucak dıye
Akıl veren olmuyo o konuda rahat oluyo teklıkMutfakta tezgahin uzerine koyuyorum anakucagiyla mikirdanincada sarki soylemeye basliyorum susuyor hemen devam etmeyeyim diye sanirim :) ayni sekilde benimde yapmadigim sebeklik klmiyor hatuna. Ben hep yalnizim o yizden birsey diyemeyeceğim her durumunu ben karsiliyorum :)
Merak etme sabırsız erkek bebelerınde farkı yok bızımkı 4-5 gun sonra eve bı gelıyo9 ay karninda tasirsin, dogurucam diye bicilir kesilirsin, uykusuz gecelerin, sut pompasiyla kankaligin baslar, kusmugu parfumun, poklu bezleri hayatinin rengi olur resmen. Eziyetini ceker odadan odaya gezdirir durursun. O ne yapar aksam baba gelince bildigin bulbul gibi ona şakir. Bir kere tesaduf dedim. Iki oldu acaba dedim. Ama her aksam ayni sey bildiginiz baba eve gelince muhabbet ediyor yatana kadar cenesi durmuyor babayla sidik yaristiriyorlar resmen. Keza sabah uyandiginda da oyle. Kızlar babaya duskun olur derlerdide bu kadarini ve bu kadarda erkenini beklemiyordum. Babamiz mi? onun da totosu goklerde geziyor resmen hatunun sayesinde :)))
Bizinkiyle selfy çekelim derken eli değdi ekrana. Ekran değişince resmen parmak uzatıo kaydırcakEn guzeli kurali yok demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?