2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende bugun ayrılıyorum ayın 15inde 9günlük maaş yatmıstı. Seninki de öyledir canım
Çocuklara yardm eder belki :) iyi düşün iyi olsun :)

Hee sen es anlaminda soyledin esim geceleri oluyor ama varligi yoklugu bir canim horul horul uyuyor bide emip direkt uyuduğu icin ihtiyacimiz olmuyor ona :)) asil gunduz lazim evde :)

Prima 2numaradaim henüz. 1numaranın beli artık göbek seviyesinde değildi daha aşagıda kalıyordu canım. Taşırma yaptı iki gece hatta o yüzden. Büyüğe gecince sorun kalmadı. Bezin üstündeki kiloyla orantılı gidiyor bu arada onuda baz alabilirsin

Nesi tuhaf sorunun :) biz kiloya gore degilde hatunun bacaklarinin bogumuna gore ilerliyoruz. Bacaklarını sikinca degisiyorum bezini. Mesela suan 3 numara 4 tane kaldi yarin 4 numaraya baslayacagim sukur 1 haftadir sikiyordu bezi. Kiloya gore baksam gecmeme gerek yok ama bezde önemli olan kalca genisligi ve bacak kalinligi. Bacaktan etliyse belli ediyor zaten bogum yerleri baya kizariyor bezden dolayi anlarsin onu.

Iyi bari kizi erkegi farketmiyorsa inan aksam oldumu kendimi dislanmis hissediyorum resmen :)

Benim telefon kadınlar kulübünü kaldıramadı.
Ben İstanbuldayım canım valla çok çok geçmiş olsun benimde yara olmaya başladı göğüs ucum akabinde hemen mastit gelişti sürekli emzirerek açtım şükür.

Bende başladım şükür ama tatlı krizlerimi kontrol etmeye çalışıyorum. Onuda bir başarırsam tamamdır.
3 gündür inek gibi ot yiyorum :))

Kuculunce bez gobek kısmına dogru cok çıkmamaya bacak kısmını sıkmaya baslıyo bıde kucuk bezde çiş sızıntısı cok oluyo bunlar benım gozlemledıklerım
Bıde ben uzerındekı kıloya takılmıyorum mesela benım oğlana uzerındekı yazılı kıloya 1 kılo kala bez kucuk gelmeye baslıyo vücut yapısıda etkılı sanırım

Aynı bizzzzz dün yüzüme bakmadı resmen hanfendi. Kızım diorum bi ucundan bakıp yüz ceviriyo. Babası kızım dio resmen agzı ayrılcak babası etrafında dolasıo bizimkinin kafa kopcak onu takip ederken :) babası da havalı bana bakcak tabi aşk yaşıoz kızımla biz dio

Hee sen es anlaminda soyledin esim geceleri oluyor ama varligi yoklugu bir canim horul horul uyuyor bide emip direkt uyuduğu icin ihtiyacimiz olmuyor ona :)) asil gunduz lazim evde :)
Bızımde gecelerı durum aynı ama yınede evde olması bı güç oluyo bazen insana
Yoksa sabah Uyandığında bu gece uyandımı umut dıye soruyo o ayrı
3 umuz aynı odadayız düşün

Bende bugun ayrılıyorum ayın 15inde 9günlük maaş yatmıstı. Seninki de öyledir canım

Çocuklara yardm eder belki :) iyi düşün iyi olsun :)
aman yok eksik olsun pis elleriyle istemez yardım filan.benim sinirleri oynatmasın başka bişey istemem

adoniss34 canım ilk bezin üzerindeki kilo önemli birde göbek ve bacaklara dikkat et.bacakları sıkıyorsa veya göbeğin altında kalıyorsa bez artık büyüğüne geçmen gerekir.kerem şuan 7.700-7.800 filan elimde 7-8 tane 3 numara bez kaldı yarın veya öbürsü gün 4 numaraya geçicem.

Bızımde gecelerı durum aynı ama yınede evde olması bı güç oluyo bazen insana
Yoksa sabah Uyandığında bu gece uyandımı umut dıye soruyo o ayrı
3 umuz aynı odadayız düşün
Hahah alemler yeminle benimki tetikte uyuyor cocugu emzirmek icin kalkacagim zaman atletime yapisip beni yataga geri cekiyor sanki miray dusuyorda onu tutuyor. Tamamen dunyadan kopuk uyurken. Birde biri sorunca gece uyaniyor durmuyor falan demezmi sorsan kac kere uyandigindan bi haber :)

Ben kiloya göre geçtim. Bacaklarının popoya yakın kısmı kızarıyordu ama ben fazla sıktım diye olduğunu düşündüm. Çünkü şuan 3 numaradayım şuanda kızarıyor. Gevşeltincede bez kayıyor oyusden çok gevşeltmiyorum.

Bağlarken göbeğinin altında kalmıyor ama bacakları kızarıyor biraz. Biz en son 5550ydik şuan 5800 filanızdır. Bende kiloya göre geçiyorum 7 kiloda da 4e geçicem ama 3 numara 9a kadar, 4te 7den başlıyor ya neye göre karar versem diye bir sorayım dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…