Ay kilo9+3 teyim mide bulantım çok olmadı çok sık acıktım. 1.5 kilo almışım. Herkes vermiş yaaabu gidişle 25 kiloyu bulcam heralde
Aynen bende kilo slıyorum. Zaten kıloluydum ıyıce şişeceğim9+3 teyim mide bulantım çok olmadı çok sık acıktım. 1.5 kilo almışım. Herkes vermiş yaaabu gidişle 25 kiloyu bulcam heralde
Canim.doktrm Saliha Eroğlu özel muayenesinde hizmet veriyo kadikoy de yeri bir dene derim acikcasiDr unuz hangi hastanede ? Benim de aklimi çelmeye başladı ssvd. Dikişlerden korkuyorum sadece sezaryenim çok agir geçmişti günlerce iyileşmedi de
Tesekkur ederim İnşallah gideceğim .Canim.doktrm Saliha Eroğlu özel muayenesinde hizmet veriyo kadikoy de yeri bir dene derim acikcasi
AmiiiinnnnAllah razi olsun canım .Rabbim senin evlatlarinida sana bagislasin inşallah
Olsun canım
Mor cizgi sadece gozun dibinde.gobek deligi usten kabarik.iki ultrasona baktim ikiside cok benziyor birbirine ayni yerde duruyorlar.bakalim ne olacak.30 haziranda kontrolum var gostecekmi cinsiyetini.oglumda 13 haftalikken drum soylemisti erkek diye.30 hazirandada 13 haftalik oluyomBir göz dibinden diğer göz dinine kadar mor mavi ince bir damar burun kemiği üstünden gidiyorsa arkası farklı cinsiyet derler, ama sadece bir gözün dibinde azcık çizgi mavi mor damar varsa arkası yine aynı cinsiyet demek yani oğlun var oğlun olur .birde göbeği üsten dışarı firlamissa yine erkek olur alttan dışarı firlamissa göbek deliğindeki et bu defa cinsiyet değişecek demek kız olur yani kesenin 8 haftalik halinde soldaysa yüzde 80 erkek oluyor tuymayanlar yüzde 30 a giriyor .birde 8 haftada bebek şeklindeyse USG erkektir çünki erkek bebek çabuk şekillenir kız bebek USG de 9 haftaya kadar kafa şekli falan belli olmuyor
Rabbim gonlundekini sağlıkla nasip etsin canım oğlunun doğum tarihini yazarmisin birde bu bebeğin tahmini dogumunuMor cizgi sadece gozun dibinde.gobek deligi usten kabarik.iki ultrasona baktim ikiside cok benziyor birbirine ayni yerde duruyorlar.bakalim ne olacak.30 haziranda kontrolum var gostecekmi cinsiyetini.oglumda 13 haftalikken drum soylemisti erkek diye.30 hazirandada 13 haftalik oluyom
Benim oğlumun da burnunun en üstünde sol gözünün ön tarafında mavi damar var doğduğundan beri çok belirgin burun direğinin yarısına kadar geliyor çizgi ama göbeğine dikkat etmedimRabbim gonlundekini sağlıkla nasip etsin canım oğlunun doğum tarihini yazarmisin birde bu bebeğin tahmini dogumunu
Hıh anlatmak istediğim buydu burun direğine kadar mor damar varsa arkası aynı cinsiyet demekmis .ama taa karşı göz dibin e kadar çizgi devam ediyorsa farklı cinsiyet demekmis arkası .yarısına kadar varsa damar oğlunun kardeşine kendi gibi erkek geliyordur canım .birde göbeği üstten dışarı firlamissa da arkası aynı cinsiyet demekmis.sağlıkla kucaklayan bebeğini. Kaç tane USG varsa atarmisin fotosunu 8 10 haftalikBenim oğlumun da burnunun en üstünde sol gözünün ön tarafında mavi damar var doğduğundan beri çok belirgin burun direğinin yarısına kadar geliyor çizgi ama göbeğine dikkat etmedim
Senın bebegın kesesı ne tarafta canım. Sagdamı soldamıMor cizgi sadece gozun dibinde.gobek deligi usten kabarik.iki ultrasona baktim ikiside cok benziyor birbirine ayni yerde duruyorlar.bakalim ne olacak.30 haziranda kontrolum var gostecekmi cinsiyetini.oglumda 13 haftalikken drum soylemisti erkek diye.30 hazirandada 13 haftalik oluyom
Günaydın canım. Benim de bu haftadayken oğlumda erkek gibi demişti Dr 2 hafta sonra da kesin demişti. 2 hafta sonra kontrolüm var ben de merak etmeye başladım yavaştan odaklanmak istemiyorum göremezse merak eder dururum bu sefer diye gerçi ondan sonra da başka dra gitmeyi düşünüyorum o Dr erken goruyo hep cinsiyetleri :)) Yine de ramazan sonunu bulacak hayırlısıHayirli guzel haftalar herkese arkadaslar.
Bakiyorum da cinsiyet telasi sarmis herkesi :)
Kizimda 10 haftalikken soylemisti dr, buyuk ihtimalle kiz ama yine de belli olmaz diye, yanilmadi. Su an 10 haftalik olduk, haftaya kontrolum var ama bir aksilik olmazsa hafta sonuna dogru gidip 12. Haftaya yanasmak, cinsiyet bilgisi alabilmek istiyorum.
Ikinci diye fark etmiyormus, her bebek ayri heyecan. Allah once saglik versin hem bebeklerimize hem bize, sonra hayirlisiyla cinsiyetlerini de ogreniriz insallah
Canım bebeğin ne kadarlık, daha ne kadar emzireceksin merak ettim. Benim kızım 20 aylık şuan yeni bıraktırıyorum. Bir düzene girmesi lazım yeni bebiş olmadan. Önce emmeyi bıraksın sonra hedefim tuvalet eğitimi
Kızlar bakın neler aldım :)
Eki Görüntüle 1845109 Eki Görüntüle 1845110 Eki Görüntüle 1845111 Eki Görüntüle 1845112 Eki Görüntüle 1845113
Kizlar nerden baksaniz bir haftadir giremiyorum.benim oglan tutunarak kalkiyor artik iyi hos guzelde kalktiktan sonra ellerini birakiyor dusecek diye hep yanindayim bi yurumeye baskasa rahatlarmiyim sizce
Cok tesekkur ederim canim. Bir tek sen yorum yaptin.güle güle kullanın canım cicilerinizi:)
Erken goren doktor nerede? Yakinsa ben de gideyim :) merak etmeye basladimGünaydın canım. Benim de bu haftadayken oğlumda erkek gibi demişti Dr 2 hafta sonra da kesin demişti. 2 hafta sonra kontrolüm var ben de merak etmeye başladım yavaştan odaklanmak istemiyorum göremezse merak eder dururum bu sefer diye gerçi ondan sonra da başka dra gitmeyi düşünüyorum o Dr erken goruyo hep cinsiyetleri :)) Yine de ramazan sonunu bulacak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?