- 2 Eylül 2015
- 2.446
- 3.416
- 63
Aman eşin farkındaysa kendi ailesinin yaptıklarının hiç sorun degil bence biraz tabi sinirler yıpranıyor mide kasılıyor ama :)))Bezdırmek ıcın cok uğraştılar ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman eşin farkındaysa kendi ailesinin yaptıklarının hiç sorun degil bence biraz tabi sinirler yıpranıyor mide kasılıyor ama :)))Bezdırmek ıcın cok uğraştılar ama![]()
boşver çok iyi yapmışsın doğal şeklinde düşecekken neden ilaç veresin bi kere bizim de aramızda öyle bi muhabbet geçti ve benim annem bizi ilaçsız iğnesiz hastanesiz büyütmüştür ona rağmen kıyamadı torununa huzursuz hadi şurup verelim diyor :))) vermeyince de nasıl vicdanın rahat ediyor bu çocuk böyleyken diyor :) sanki ben doğurmadım benden çok düşünecekler :)4.ay aşımızı olduk dün. Henüz ciddi bir ateş söz konusu değil. Ama huzursuzdu dün. Gündüz uykusunda birkaç kez ağladı, iç çekti. Aksam bir ara 37,1 oldu ama çok geçmeden bir daha ölçtüğümde daha düşüktü. Sonra da 36 larda devam etti. Calpol vermedim diye annem, püh sana dedi gitti :))) ciddi ciddi hem de. Cani anne yaftası yedim ya la :)) Bir tek sen biliyorsunlar falan da cabasi. Yani kv lere felan kizmayin. Bana değil de gelinine deseydi kıyamet kopardı heralde :))
Geçmiş olsun canım kilo kaybetmiyorsa iyi bizimki de çok kusan bi Bebek ama kilo alımı iyiydi bu ay çok şükürKızlar merhabalar nasılsınız
Oğlum sürekli kusuyor feci durumdayım anlayacağınız dra gittik reflüden şüphelendi. Ama kabızlık olduğu için ilaç veremedi 4 günde 50 gram almış dr Allahtan kilo kaybetmemiş dedi ama acayip canım sıkkın
4.ay aşımızı olduk dün. Henüz ciddi bir ateş söz konusu değil. Ama huzursuzdu dün. Gündüz uykusunda birkaç kez ağladı, iç çekti. Aksam bir ara 37,1 oldu ama çok geçmeden bir daha ölçtüğümde daha düşüktü. Sonra da 36 larda devam etti. Calpol vermedim diye annem, püh sana dedi gitti :))) ciddi ciddi hem de. Cani anne yaftası yedim ya la :)) Bir tek sen biliyorsunlar falan da cabasi. Yani kv lere felan kizmayin. Bana değil de gelinine deseydi kıyamet kopardı heralde :))
Kesinlikle duz zemin canim daha rahat hateket ediyor aksine.105 günlük olduk canim ama düz zemin daha yarali gibi geliyor dönmeyi emeklemeyi ögrenebilmesi icin...cocuk da zorlaniyor ama en azindan 5 dk öyle tutsammi acaba diyorum
Ne anlami kalirdi 37 derecede calpol mu verilirmis 38 e kadar normal azicik uzerini inceltip rahatlatirsin olur biter atesi cikmadan dusurunce ne gerek kaldi igneye amacindan sapiyor bosuna cani aciyor. Ama iste anlatamiyorsun.4.ay aşımızı olduk dün. Henüz ciddi bir ateş söz konusu değil. Ama huzursuzdu dün. Gündüz uykusunda birkaç kez ağladı, iç çekti. Aksam bir ara 37,1 oldu ama çok geçmeden bir daha ölçtüğümde daha düşüktü. Sonra da 36 larda devam etti. Calpol vermedim diye annem, püh sana dedi gitti :))) ciddi ciddi hem de. Cani anne yaftası yedim ya la :)) Bir tek sen biliyorsunlar falan da cabasi. Yani kv lere felan kizmayin. Bana değil de gelinine deseydi kıyamet kopardı heralde :))
Sağol canim. Senin de mi o sekilde tikaniyor meme ucun? Nasil aciyorsun peki?Esra geçmiş olsun canım benimde aynen haftada bir mutlaka o ağrıyı çekiyorum.
Kusmasina canini sıkma Miray dogdugundan beri kesik kesik ve sut seklinde surekli her emme sonrasi hatta daha emerken kusuyor. Kilo aliminda birsey yoksa onemseme dr da onemsemiyor. Sen beslenme araligini uzatabilirsin. Gece uykusunda kusmuyorsa demekki cok geliyor fazlasini kusuyor. Bizim sadece gunduz ve hic abartmiyorum daha oncede yazdim kustugu ile bir cocuk daha doyar. 2.5 saatten once gunduz emzirmiyorum azaliyor kusmasi.Kızlar merhabalar nasılsınız
Oğlum sürekli kusuyor feci durumdayım anlayacağınız dra gittik reflüden şüphelendi. Ama kabızlık olduğu için ilaç veremedi 4 günde 50 gram almış dr Allahtan kilo kaybetmemiş dedi ama acayip canım sıkkın
Bunun mucaselesini ben cok verdim kizimdayken.Ne anlami kalirdi 37 derecede calpol mu verilirmis 38 e kadar normal azicik uzerini inceltip rahatlatirsin olur biter atesi cikmadan dusurunce ne gerek kaldi igneye amacindan sapiyor bosuna cani aciyor. Ama iste anlatamiyorsun.
Evet ona da bleb deniyor yanılmıyorsam. Sicak uygulama ardindan emzitin diyor emzirme sanati kitabı. En cikmazinda iğneyle delip bosaltmak cozum.Bugza cok tesekkur ederim.
Aslinda benim yasadigim sey tam oparak mastit degilmis.
Meme ucumda sut kanali tikaniyor. Küçücük igne ucu gibi bir yer. Sut kabarcigi deniyor. Sut akisi olmayinca ordan o uca bagli kanallar tikaniyor. Dun aksam yine oldu.
Ve tabiki iyice sisip aci verene kadar fark edemiyorum bu durumu.
Acarken de mikrop kaptirmaktan korkuyorum.
Bahsettigin kisiyi takibe aliyorum hemen, mesaj gondereyim belki yardimci olur.
Tekrar tesekkur ederim.
Anladim canim cok sagol.Arada bende de oluo sicakla cozdum bi kete de patlattim.Esra
Sicak su dolu tasin icine batiriyorum ben de gogsumu, emziriyorum, sagiyorum. Yine acilmazsa elimle patlatiyorum igne degil de.Evet ona da bleb deniyor yanılmıyorsam. Sicak uygulama ardindan emzitin diyor emzirme sanati kitabı. En cikmazinda iğneyle delip bosaltmak cozum.
ama böyle yaparak ateş düşürücü ilaçlara karşı bağışıklık kazandırıyorlar.Bunun mucaselesini ben cok verdim kizimdayken.
Kuzenim , aman cocuk esintide kaldi hasta falan olur diyerek yatirmadan ilac veriyor. Cocuk hem oglen hem ikindin oynadiysa disarda oglen uykusundan once de veriyor.
Ya da cocuk dustu mesela, huzursuz olur basi agrir diyerek ilac veriyor.
Ben elestirince suclu oldum o yuzden agzimi acmiyorum hic artik.
Ates dusurucu manyagi yaptilar boyle boyle cocuklari
Denedim anlatmayi ama anlamak istemiyorlar Aslicim. Ben de soyleue soyleye cok bilmis, itici damgasi yemekten sıkıldım, nasil biliyorlarsa oyle yapsinlarama böyle yaparak ateş düşürücü ilaçlara karşı bağışıklık kazandırıyorlar.
Bana da kuzenlerim aşıdan önce illa ağrı kesici ateş düşürücü ver diyorlar vermediğim içn çok şaşırıyorlarBunun mucaselesini ben cok verdim kizimdayken.
Kuzenim , aman cocuk esintide kaldi hasta falan olur diyerek yatirmadan ilac veriyor. Cocuk hem oglen hem ikindin oynadiysa disarda oglen uykusundan once de veriyor.
Ya da cocuk dustu mesela, huzursuz olur basi agrir diyerek ilac veriyor.
Ben elestirince suclu oldum o yuzden agzimi acmiyorum hic artik.
Ates dusurucu manyagi yaptilar boyle boyle cocuklari
Denedim anlatmayi ama anlamak istemiyorlar Aslicim. Ben de soyleue soyleye cok bilmis, itici damgasi yemekten sıkıldım, nasil biliyorlarsa oyle yapsinlar
Bir de facebooktan paylaşım yapmis. Calpolun icinde cocuklarin sinir sistemini etkileyen maddeler varmis da bilmem ne de. Allah Allah bilinclendi herhalde dedim. Bir gun konusurken bahsi gecti, ayyycalpol cok zararliymis ben cok icirdim fslsn diyor. Ohh dedim anlamis. Artik Parol veriyorum calpol almam bir daha asla diyor. Gerizekali. Anlatirken sinirlendim :)))
en başta Allah sana kolaylık versin.eşin seni anlıyor bu çok önemli bak benim eşim annesi beni üzdüğü zaman ilkten annesine kızıyor sonra biraz zaman geçince bi bakıyorum bana uzatma moduna giriyor.sinir oluyorum.neden çocuğuna kv bakmak zorunda eğer kv bakarsa daha çok hak görür kendinde ve daha fazla müdahale eder sanaah ahh fena mı fena bir kayınvalide de bende var kızlar..evleneli beş sene oldu ben ne kadar sınırlarımı çizmeye araya mesafa koymaya çalışsam da bu kadın anlamadı anlamak istemedi..sizinkiler hadi çocuğu bahane edip odanıza giriyor bizimki evlendik evleneli sormadan danışmadan girer..her geldiğinde bu yüzden tartışmamız olur oğlu anne girme eşimin hoşuna gitmiyor der yine kendi bildiğini okur..ben evde yokken evi köşe bucak didik didik eder..kadın resmen laftan sözden anlamıyor ne desek de utanıp kızarmıyor..biz de öyle bir şey yok biz gelinin odasına gireriz diyor yüzsüzce benim kızımın odasına da kendi kayınvalidesi giriyor diyor..ya sizi bizi mi var ben istemiyorum girmeni ötesi mi var..kadın yani sen ne dersen de gircem diyor yüzsüzce..en son geldiğinde de çok kötü kavga ettik..tartışırdık normalde ama bu sefer karşılıklı çok ağır laflar söyledik..yaktın oğlumun başını yaktın diyor..anne benim başımın yandığı felan yok yansa şuan evli olmazdık dedi siz anlaşamıyorsanız o sizin meseleniz deyince kadın öylece kaldı..daha kalacaktı sabahına evine değil kızına gitmiş beni anlatmaya..siniri geçmemiş annemi babamı aramış sizin kızınız böyle böyle yaptı diye..annem ben ordayken seninde onunda neler yaptığını gördüm kim haklı kim haksız iyi biliyorum sana defalarca istemiyorum yapma dediği şeyleri yapıyorsun demiş..annemden babamdan da destek bulamayınca tamamen çıldırmış..anneme telefonda bir sürü beddua etmiş..kadın sinirlenince kendini iyice kaybediyor..eşimi sevmesem bir gün katlanılcak kadın değil..
işin kötü yanı ise benim çocuğuma mecburu sebeplerden dolayı bu kadın bakıcak..eşim öyle istiyor..napcam bilmiyorum..