2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
gozun aydın artık kılo alımı yavaslıyo hareketlendıler cunku onun ıcın gayet ıyı

@bugza ninocin Esra ve sütünü arttırmak için uğrasanlar .Motilium adlı ilacı duymuşsunuzdur. Hakkında ne biliyoruz? Kullandınız mi süt arttırmak için
Motillium reflu ilaci. Yan etkisinim prolaktini arttirdigini duydum ama kullanmadım. Sut damlasini kullandin mi Edanne? Galactago...ilac yerine onu dusunebilirsin bence

Kızlar acilen bir şey danışacağım. Az önce farkettim kızımın boynunun altı kıpkırmızı olmuş. Ne sürsem iyi gelir saat geçmeseydi bir sağlık ocağına giderdik ama kapanmıştır.
Pisik gibi mi olmus? Gidisi mi ensesi mi? Bilemiyorum ne iyi gelir gercekten.
Gecmis olsun

Selam kızlar. Burda bebeği atopik dermatit olanlar vardı galiba benim bebeğimin derisi çok kuru ve başında konak aşırı derecede çok zeytin yağı sürüp yıkıyorum ama bi türlü temizlenmiyor bunun için doktor ketoral diye şampuan yazdı ama ben araştırdım bebeklerde ve çocuklarda kullanılması zararlıymış. böyle şampuan kullanan oldumu? Yardım ederseniz sevinirim

Kızlar acilen bir şey danışacağım. Az önce farkettim kızımın boynunun altı kıpkırmızı olmuş. Ne sürsem iyi gelir saat geçmeseydi bir sağlık ocağına giderdik ama kapanmıştır.
canım bızde de aynı durum
dr nemlendirici sut demıstı etkı etmedı
sudokrem pudra denedım
en ıyısı kuru tutup pudralamak gunde bıkaç defa
ama hala bıtmedı

Ben de doyup doymadığından emin değilim bu hafta sağlık ocağında kilo kontrolu yapmayı düşünüyorum kilo alımı böyle devam etmişse aç kalıyor demek ki
ısteyerek tercıhımız degıl tabıkı mama olayı ama gelişimlerını de hedaba katıp hareket etmelıyız
inş ıyı haberle donersın canım

gozun aydın canım

@bugza ninocin Esra ve sütünü arttırmak için uğrasanlar .Motilium adlı ilacı duymuşsunuzdur. Hakkında ne biliyoruz? Kullandınız mi süt arttırmak için
Canım burda hiç konusu geçmedi bende yazmak istemedim sonuçta hap ama ben içtim sabah öğle akşam 2 tane ile başladım bi 10 gün sonra 1e düşürdüm hala 1er tane içiyorum ben cidden arttırdığını gördüm hiçbirşey öyle etki etmedi bana tavsiye ediyorum demiyorum ama deneyebilirsin

kızlar bu mıde ılacı ve emzıren anneler ıcın dr a danısılmadan kullanılmamalı anne sutunden bebege gecer ve zarar verebılır yazıyo
yanı mamayı övmüyorum ama mamadan daha zararlı ılaç sonuçta

asli2434 iyi sabrettin sık dişini
emınım cok bunaldın
bunlarda kendılerı cöreklenıp b.kunu cıkarttıkları yetmıyo gıbı mılletı davet edıyo bı de

Doktor mu tavsiye etmişti peki?Belirgin bir artış olmuş sanırım.

Doktor mu tavsiye etmişti peki?Belirgin bir artış olmuş sanırım.
Bana teyzem söylemişti onun da 1,5 yaşında kızı var az kilo alımı olunca doktor tavsiye etmiş ve cidden artmış ben de doktora sorup kullandım dediğim gibi içim rahat ederek değil ama o sıra yeter ki sütüm artsın modundaydım ve gerçekten arttı ama en son çare bence her yolu dene ondan sonra yap derim

Haklısın , biz de kutlamazsak "Anneler gününden de yırttık" diye sevinebilirler, benimki utanmaz ama pes önemsediğimi anlar belki inşallah

Konak için zeytinyağını bi saat falan taradıktan sonra bebek tarağıyla dikkatlice tara canım kendiliğinden kalkması lazım

Iyi akşamlar kızlar ,biz de 19 ocak doğumluyuz kızım(Pelin) bir haftadır sırtüstünden yüzüstüne dönüyor, yine bi kaç gündür sırt üstü yatarken elimden destek alarak oturma pozisyonuna geçiyor çok tatlı heyecanlı günler yaşıyoruz bu aralar :) ama kilo alımımız bayagi düştü 3. Ayda 550-600 civarı aldı bu ay da en fazla öyle olacak sanırım gündüz iki saatte emiyo ama gece uyanmıyo ben de bazen uyanabiliyorum, sütten bebeğe kilo aldırcak besinler var mıdır nelerdir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…