2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Nasılsa belli bi aya geldiklerinde kendileri atlayacakmış yemeklere kendileri zaten yemek isteyecek nasılsa diyorlar blw ile kilo almazmış öyle diyen doktorlar var :)))
Ya ben farklı tedaviler için bile gittiğimde hastasını küçümseyen daha önceki doktorların söylediklerini küçümseyen çok doktor gördüğüm içn doktor nasıl böyle söyler diyemiyorum. Onların da tıp okuduklarında bunları öğrenmediklerini düşnüyorum.

Sözle bile kutlamadı özellikle günün sonuna kadar söylenmeden bekledim ama yok. Allah düşmanımın başına vermesin böylesini
Aman benimki sözlü kutladı ama ben ondan oğlumun ilerde bana söyleyeceği şeyleri söylemesini beklerdim mesela "sen dünyanın en iyi annesisin bitanesin " gibi şeyler :)))
Bi çiçektir yemektir yok işte
Ama biz babalar gününde ilk babalar günü diyip düşünüp bi şeyler hazırlarız belki utanırlar :))

Maşallah canım
Hastalığına rağmen çok iyi kilo alımı
Benimki de 4. Ayda 4cm uzamış 900gram almıştı
Bir hafta sonra 5. Ay kontrolümüz var
Evdeki ölçümlerime göre bu ay 2cm uzamış gibi
Kefir sevmem ama bebiş için içilir :)

Bizim doktorlarimiz hasta yogunlugundan midir bilmiyorum ama fakultede ogrendiklerinin uzerine pek bir sey eklemiyorlar sanki.
Yeni yaklasimlardan cok azinin haberi var.
Devlet hastaneleri ya da sgk kapsamindaki ozel hastanelerdeki doktorlardan bahsediyorum tabi.
Sanıyorum ki o kendini gelistiren doktorlar aylik muayenesine 300 lira isteyen kisiler.
Allah korusun muhim bir durum olmadikca da bebegin boyunu kilosunu takip etsin diye bir muayeneye o kadar para veremem :))
O yuzden biz kendimizi gelistirmeye acik olsak daha dogru olur sanirim

kızlaaarrr benim sinirler yine tavan..bı dabah kv arkadaşını kahvaltıya çağırdı masada kadın keremi sevmek için kucağına aldı ben bi çay doldurup gelene kadar ağzına peynir vermiş çocuğun.bide bana söylüyor annesi küçğk bi prynir verdim diye.alsım kadının kucağından birşey demedim ama bana sormadan verilmesine sinir oldum zaten öncedende pek haz etmezdim bu kadından çok bilmiş.saygımı bozmak istemiyorum 68 yaşında ama sinir oluyorum

Asli sık dişini verme canıni
Bu nedir boyle ya izdirap gibi coktuler tepene resmen
Allah sabir versin daha ne zaman gidecek?
Kendi yetmedi bir de arkadas mi getiriyor :))
Ama en azindan soylemis kadin o da bir sey nihayetinde :/

Asli benim kiz kucukken kakasindan iplik iplik siuah seyler çıktı. Ilkinde bekledik oglen tekrar yapti. Kayinvalidem de evde.
Biz korktuk aldik eşimle doktora goturduk, muz falan mi verdinix dedi. Hayir dedim, azcik yalatilsa bile boyle olabilir sindiremez dsha dedi , tahlil trmiz cikti geri döndük.
Kayinvalideme anlatiyoruz boyle boyle dedi diye, himm yaa oyle mi falan diyor. Hic sarismadi kadin muz lafina.
Sonra evde muz oldugunu animsayinca dank etti bize de. Yedirmis muzu meger :)

ben doktor kontrolünde başlamak istiyorum ek gıdaya millet kafasına göre takılıyor.sinir oluyorum maşallah herkes herşeyi biliyor.benim kv bana sormadan vermez Allah var inkar edemem.dün bana keremin ağzına azıcık portakal sıkayım mı dedi hayır sakın portakal asitli 8 aydan önce olmaz dedim direk tamam dedi.ben çok daraldım kızlar kocamda çok anlayışlı biri değil açıkcası.kvlerin bazı sıkıntıları var gidecekler inş bu hafta

Bende sözlü opucuklu kutlama disinda heriften birsey gormedim. Ama bu sürprize bayildim cok duygulandim.

Eklentiler

• IMG_20170514_001937_604-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar,bizimde 4. ay kontrolümüz vardı bugün. 4 cm uzamışız,650 gr almışız. Kilo alımımız düşmüş biraz ama doktor iyi gidiyoruz dedi. Aşıda olduk. Çok aşırı ağlamadık. Şimdilik de keyfimiz yerinde görünüyor.

okuyunca o gunu yasadım resmen
çok şükür kı yavrularımız saglıkla kucagımızda
bemde gece 12 de gıttıgımde acılma 4.5 cm di sabah 7 de dogdu umut
kimbilir o an kaç cm di
amerıkanın saçma sapan prosedurlerı ıcın bekledım bende
alttan elle kalan suyu bıle boşalttılar o anı tarıf dahi edemem
en cok ogluma bişey olucak dıye korktum saatler geçtıkçe

Ben blw ile başlarım diye düşnüyorum nasıl devam ederim bilemiyorm ama bazı doktorlar hiç tavsiye etmiyor gelecek hafta gidince danışacağım ben bakalım ne diyecek bizimki
onumuz yaz daha cok ev dısında olunca ne kadar mumkun olur bende bılemıyoruö

Kızlar acilen bir şey danışacağım. Az önce farkettim kızımın boynunun altı kıpkırmızı olmuş. Ne sürsem iyi gelir saat geçmeseydi bir sağlık ocağına giderdik ama kapanmıştır.

Ohhh be içime su serptin ödüm koptu dedim kesin çocuğa birşey oldu diye düşün düşün beynim yandı :)
yok kız dönuşleri muhteşem oluyo
anlamayanlar aglıyo mu dıyo
bıldıgın avaz avaz bagrıyo
dun eşimle lobıye cay ıcmeye inelim dedık
adamcagız bı elınde cay bardagı dıger elınde bebek arabası lobıde kosuyodu
bızımkının cılgınca bagırmasından

ahh canım sende cekmişsın dedıgın gıbı yavrularımız saglikla kucağımızda ya gerısı boş
cok sagol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…