Canimcim yakada taksam boynunun altına geliyor gıdısının altına faydası olmuyor malesef keske olsa. Dün bi gördüm şok oldum çok fena kipkırmızi olmuştu banyo yaptırıp kurulayıp pisik kremimizden sürdüm bugun hafiflemiş şükür ama yinede var. Öyle bir yer ki çok zor görülüyor
Hergün yapıyor musun canım? Mete de konaktan çok çekti. Mustela kobak önleyici şampuan ve zeytinyağı uygulaması ile hergün devam edince daha yeni yeni gecti. Iki gün yıkamasam yine çıkarlar bence o kadar inatciydi. Ketoral şampuan kullanmadan önce yıkamayı ve zeytinyağı sürdükten sonra taramayı sıkılaştırmak en iyisi.
Bizim doktorlarimiz hasta yogunlugundan midir bilmiyorum ama fakultede ogrendiklerinin uzerine pek bir sey eklemiyorlar sanki.
Yeni yaklasimlardan cok azinin haberi var.
Devlet hastaneleri ya da sgk kapsamindaki ozel hastanelerdeki doktorlardan bahsediyorum tabi.
Sanıyorum ki o kendini gelistiren doktorlar aylik muayenesine 300 lira isteyen kisiler.
Allah korusun muhim bir durum olmadikca da bebegin boyunu kilosunu takip etsin diye bir muayeneye o kadar para veremem :))
O yuzden biz kendimizi gelistirmeye acik olsak daha dogru olur sanirim
300 lira verince gerçekten çok güzel ilgileniyorlar ama ya :)))
Ankara'da özel hastanelerde muayene ücretleri çok pahalı Antep'te öyle degil neyseki :))
Öğretmenlerde de var bilirsin. Yeni yaklaşımları uygulayan var hiç umursamayan var . her meslek için önemli kendini geliştirmek. O yüzden senin dediğin gibi yapıyoruz kendimizi geliştirip çok bilmiş anne oluyoruz :)))
Aslında yaparız ya küçük kaplara hazırladığımız besinleri koyup gittiğimiz yerlerde gene veririz eline ama gittiğimiz yerlerden kovulabiliriz :))
Bi de otellerde artık Bebeği olanlara özel menü yapıyorlar sen ne istersen ona göre pişiriyorlar
Belki bi ihtimal işte canım bu sene deneriz olmazsa bi daha biz de yapmayız :)))
Laf vurup durursam benimki mutlaka alır o dediğim şeyi
O yüzden kendiliğinden yapmasını beklemeyip sürekli hatırlatayım en iyisi :))
O kadar iyi mi coresatin gercekten?
Gecen hafta gittigik dermatolog onu önerdi bana hem kendin icin hem bebegine kullanabilirsin diye ama almadim ben.
Bu derece iyiyse alayim . pembe kapakli olani dedi bana. Cok cesidi varmis herhalde
Gecen hafta gittigik dermatolog onu önerdi bana hem kendin icin hem bebegine kullanabilirsin diye ama almadim ben.
Bu derece iyiyse alayim . pembe kapakli olani dedi bana. Cok cesidi varmis herhalde
Evet canım pembe kapaklı benim kızın iki kaşının ortası kıpkırmızı olmuştu onu sürdüm gün içinde 3-4 kere filan kalmadı hiçbişey boynuna da bişey gördüğümde sürüyorum hemen geçiyo benim elimdeki egzemayı bile geçirdi ki benim egzema çok inatçıdır
Bu arada bebeginin kilo alımından memnun olmayan anneler. Bebeğinizi tamamen çıplak bezsiz tartıyolar dimi. Bazı doktorlar bezini çıkartmadan tartıyor. Sonuç yanıltıcı ve yanlış oluyor.
Bu arada bebeginin kilo alımından memnun olmayan anneler. Bebeğinizi tamamen çıplak bezsiz tartıyolar dimi. Bazı doktorlar bezini çıkartmadan tartıyor. Sonuç yanıltıcı ve yanlış oluyor.
300 lira verince gerçekten çok güzel ilgileniyorlar ama ya :)))
Ankara'da özel hastanelerde muayene ücretleri çok pahalı Antep'te öyle degil neyseki :))
Öğretmenlerde de var bilirsin. Yeni yaklaşımları uygulayan var hiç umursamayan var . her meslek için önemli kendini geliştirmek. O yüzden senin dediğin gibi yapıyoruz kendimizi geliştirip çok bilmiş anne oluyoruz :)))
Ben kizimi goturmustum bir kez Ankarada bir profesöre. Ama belirgin bir hastalik degil yani genel kontrol. Kusuyordu ama reflu oldugunu biliyorduk.
Normal doktorlardan haric olarak bekleme salonuna kendisi gelip iceri davet etti :)
Bol muhabbet ettik. Genel kontrollerini yapti ustune bir de telefon numarasi verdi gerektiğinde arayabilmemiz icin :)
O yuzden goturmuyorum ben, Allah korusun ciddi bir rahatsizlik olmasin da tek proflari eksik kalsin.
Normal muayene icin de ozel hastaneye gidiyoruz , 40 lira ucret. Ama hic memnun degilim burda secenek olmadigi icin götürüyorum. Devlettekiler dshs guvenilir burda ama asiri kalabalik oldugu icin her zaman gidemiyoruz.
Evet canım pembe kapaklı benim kızın iki kaşının ortası kıpkırmızı olmuştu onu sürdüm gün içinde 3-4 kere filan kalmadı hiçbişey boynuna da bişey gördüğümde sürüyorum hemen geçiyo benim elimdeki egzemayı bile geçirdi ki benim egzema çok inatçıdır
Bu kadar iyiyse ben de alayim evde bulunsun en iyisi.
Yalnız bana bunu meme yarasi icin onerdi, yara tedavisinde de etkili mi acaba cunku ben hep egzemayla baglantili duydum coresatin adini.
Çiş yaparsa eger kilosu farkeder,iyi bir çiş 100 150 gr oynatır. Heleki birkaç saat kalmış bir bezle gidersen dahada çok oynayabilir canım. Çıplak tartır bencee bizimki hep çıplak tartılıyor
Çiş yaparsa eger kilosu farkeder,iyi bir çiş 100 150 gr oynatır. Heleki birkaç saat kalmış bir bezle gidersen dahada çok oynayabilir canım. Çıplak tartır bencee bizimki hep çıplak tartılıyor
Biliyorum canim ama hic oyle bir teklifte bulunmadilar bize. Bir de dogdu dogali hep ayni sekilde tartildigindan kilo artis oraninda sıkıntı yoktur o dogrudur da mevcut kilosu bize soylenilenin 200gr falan altidir muhtemelen.
Cok da onemli degil bence :))
Biliyorum canim ama hic oyle bir teklifte bulunmadilar bize. Bir de dogdu dogali hep ayni sekilde tartildigindan kilo artis oraninda sıkıntı yoktur o dogrudur da mevcut kilosu bize soylenilenin 200gr falan altidir muhtemelen.
Cok da onemli degil bence :))
Yeri geliyor 50 100 gr ların peşine düşüyoruz gelişimi için o yüzden dedim. Örnek veriyorum.Farzetki götürdüğünde bezi çişliydi. 5500 çıktı. Bidahakinde fazla çiş yok 5950 kilo çıktı sen az kilo 450 gr aldığını düşündün. Belkide mamayı arttırdın. Ama halbuki gercek kilosu 5350ydi. Aslında 600 gr almıştı normaldi gibi. Tabiki bu benim düşüncem. İlk ay az kilo aldığı, sütüm yetiyormu yetmiyormu endişesi yaşadığım icin o günlerden beri benim için çok önemli bu farklar ondan dedim
Belki bi ihtimal işte canım bu sene deneriz olmazsa bi daha biz de yapmayız :)))
Laf vurup durursam benimki mutlaka alır o dediğim şeyi
O yüzden kendiliğinden yapmasını beklemeyip sürekli hatırlatayım en iyisi :))[/QUOTE
Aynen bizimkiler kendiliğinden akıl edemeyen tiplerden ,ben söyledikten sonra yapsa neye yarar diye gurur yapıyodum ama böyle böyle yola gelir belki :)