2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kız aslında iyi fıkır kaplara doldurup doldurup orda burda yedırıcen
oteller gercekten her konuda cok ılgılenıyolar bebekle ılgılı
her turlu mama yapmak yatak hıjyen konusunda anlatıp teklıf edıyolar
Ben kızımla ilk tatile gittiğimde ( ki o donem aldigi tek ek gida tarhana ve tavuklu sehriye corbasiydi ) corbalari yapip tek porsiyonluk dondurdum. Gunluk 2 corba diye hesapladim ve onlari giderken buzla dolu termosa koydum. 12 saat cozulmeden gittiler :))
Otelde de kettle ve legende isittim. Tam deli işiydi ama harika bir cozumdu cunku kizim cok seciciydi.
Gonul rahatligiyla doyurdum karnını.
Su an cocuk dostu oteller falan bir hayli revacta ama yine dd kendi hazirladigin gibisi yok :)

A
Aslında konak kanama olmadığı sürece zararlı değil, bebeğe kaşıntı vs. Herhangi bir rahatsızlık da vermiyo bildiğim kadarıyla o yüzden çok arttığı zamanlar zeytinyağı ile tarıyorum baya gidiyo onun dışında çok uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum kendiliğinden geçer dedi Dr da

Yogurt ilk donemde verilmiyor canim blw de. Biraz kasik tutabilecek donemde olmasi yada bardakla cirpip icebilecegi kivamda verilmesi soyleniyor. Ben bu yuzden blw ve klasik birlikte deneyecegim.

Yarım cay kasığını da verdıgımde yarısını gerı çıkartıyordu zaten belkı de o yuzden etkı etmedı mıktarın azlığından
Oncekı tüp bebek tedavısınde verılen ılaçlar kabız yapıp benımde ıkınmamam gerektıgınden tedbır Amaçlı banada vermışlerdı,bende bıle etkı etmıştı aslında
Bı sorun olduunu sanmıyorum
Bana Dr senı cocuk cerrahısıne yonlendırebılırım dedıgınde panık olmuştum
Nıye dıye sorunca ılerıde kronık Kabızlık oluşmasın demıştı ama gastrologda suan bu durumların normal oldugunu soyledı

Kaldığımız otelın kettle Uygulaması yoktu
Aradığınızda 24 saat sıze sıcak su saglıycaz dedıler
Onda bıle delı ettım
Otelde yıllardır gıttıgımız bı yer receptıon dan oda servısıne restorant a kadar herkes umut bey e 1.5 lt kapalı sışe açılıp kaynatılıyo merak etmeyın dıyıp durdu
En guzelını yapmışsın sende
Ben bı ara kafamdan evde kaynatıp soguttugum suyu bavula koyım dıye bıle gecırdım ama o halde uçağa bınmeye kalksam eşim su sıselerıyle benı beraber atardı kesın
İşte bebek sırf emıyosa en uygun tatıl zamanı ek gıdadan oncekı zaman

Kuzum kıyamam çok geçmiş olsun. Bir an evvel iyileşir inşallah. Sıcak sonrasında rüzgar kabusumuz olacak anlasilan.
Teşekkür ederim canım bugun özele götürücez şehir dışına bi de o doktor görsün istedik. İnşallah hemen atlatır kuzum valla buz gibi havalarda bişi olmadı ani sıcaktan oldu pişman olduk gittiğimize

Ayrandan daha koyu, yoğurttan daha ince bir kıvamda fincan ya da benzeri küçük bir bardakla içirerek ya da kaşıkla tanışma zamanı kaşığa doldurulup eline verilecek. Youtube'da preloaded spoon diye video örnekleri var. :)

İnşallah evde neler yaptın rahatsın diye ılık banyo yaptırıp burun temizliyorum sadece ben şu anda

60lısını marketten 4lira civarı alıyorum ben. Başka sitelerede bak istersen
Bende sık sık burnuna serum fizyolojik sıktım ve ılık banyo bide bizimki baya sağlam kusmuştu acile gittik antibiyotik ventolin ve calpol verdi antibiyotik vermedim ama diğer ikisini 2,5 gün düzenli kullandım pazartesi doktorumuz kes dedi bıraktık arada hafif öksürüyo o kadar aşılarımızı da olduk hatta sıkıntı olmadı çok şükür
Pamuğu GittiGidiyorda buldum 3,5a geliyor yaklaşık

Calpol varda bakim doktor nediycek. 3,5gayet iyibi fiyat bu arada

Cok uygun al beklemeden bence :)

Antepte 50tl ama gerçekten güzel ilgileniyordu doktorumuz

Bu arada Ankaralı anneler

Arkadaşım bi doktor tavsiye etti Beytepe devlet hastanesinde. çok sakin bi hastaneymiş Zaten. biz 5.aymıza oraya gideceğiz. ayına uygun oyunları mail olarak atıyor falan dedi. memnun kalırsam burdan da yazarım sizinle de paylaşırım mutlaka.

Bu arada bebeginin kilo alımından memnun olmayan anneler. Bebeğinizi tamamen çıplak bezsiz tartıyolar dimi. Bazı doktorlar bezini çıkartmadan tartıyor. Sonuç yanıltıcı ve yanlış oluyor.
Biz giysili tartıyoruz montunu falan çıkarıyoruz tabi :) ama gitmeden önce bezini değiştiriyorum çok kısa mesafe Zaten çiş bile yapmıyordur . Ama tartımdan sonra 80-100 gram düşüyoruz kıyafetler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…