- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
Allah kolaylik versin, erken olmus biraz ama alisinca duzene girer insallah.hepinize merhaba arkadaşlar . Eskisi kadar sık girmiyorum buraya arada baksamda bebekten pek fırsat bulamıyorım . 4 buçul aylık olduk bizde ve ben işe başladım iznim bitti malasef . çok zor bi gündü ama oğluma kavuşunca herşey bitti . Allah yardımcımız olsun valla çok zor . Başka başlayan varmı takip edemedim ama
yaa valla öyle bi imkanın varsa başlama . Kafam da deli sorularla başladım . Bebeğimle kurdugumuz düzen bozulcak başkası benim gibi bakamıcak gibi . Bi kadının yeri evi diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum .Allah kolaylik versin, erken olmus biraz ama alisinca duzene girer insallah.
Ben baslamadim, baslamayi da düşünmüyorum, umarim yapabilirim :))
Esta piti cordicim. Hepisini bi alt üst edeyim . Malum şunun şurasında 6.aya ne kaldı caaanim
Belki facebookta yenisin ama son derece profesyonelsin bebegimEt et. Babyvırring'e de gel. DünEsra 'yı kıstırdım. Arada seni de yakalarım.
Beşer Yapım Bakım Onarım, Attachment Parenting Türkiye, Emzirme Sanatı/ Emzirme Sorunları ve Çözümleri, Yıkanabilir Bez/Cloth Diaper Türkiye (en sevdiyiiiim bu) bunlar faydalı gruplar zaten takip ettikçe aynı segmentte grupları önerecek sana Facebook. İnceler, devam edersin.
Yıkanabilir bez düşünüyordun bu arada değil mi? N'aptın başladın mı? Bu arada uyumayan ve durmayan kurtlu bebelerimizden Cino hergelesi de nassııl bir mucize olduysa Boba'da uyumaya başladı. Dışarıda yine mızmızlık ediyor ama bu da kafi. Bazen üstümü giyip onu sırtıma alıp sonra altımı giyip önüme çeviriyorum. Sabırsız hergele.Geçen kontrolde doktoru bile bu şimdiden üçkaatçılığı öğrenmiş, işiniz var diyor.
Uyuyunca kanguru da gözüme bir tatlı gelmeye başladı. Evde basit işlerde sırtlamak, 2 dakika markete gitmek için falan onbu gibi daha basit bi' şey de alacağım sanırım, çok güzel uyuyormuş bebe bunların içinde.
Ya bu arada ensesi kapanan kepler var lcw internet mağazasında, jaws'a benziyor tasarımı.Kanguru için şapka arıyorsan bak muhakkak. Bayağı kullanışlı. Güneşle gözü kapalı mırmır kavga ediyorlar sonra. sjfhdklfkl.
Sartlari bir zorlayacagim bakalim.yaa valla öyle bi imkanın varsa başlama . Kafam da deli sorularla başladım . Bebeğimle kurdugumuz düzen bozulcak başkası benim gibi bakamıcak gibi . Bi kadının yeri evi diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum .
Kucağında bebekle tuvalete gidebilen anneden selam sana o haldeSağol canım. Benim tek çocuk. Son 1 aydır annemdeyim de en azından hızlıca wc ye gidebiliyorum. Tek olanlara ve başka çocuğu da olanlara Rabbim ekstra yardım etsin. Kocaları Çok çok anlayışlı ve yardımsever olsun. Amin :)))
Kitabi mi alsak acaba Aysel, ben grup takibiyle cozemeyecegim olayi sanirim tam olarakmFacebook'ta blw grubunda kendi kendine yiyen bebekleri görüp bayılıyorum ya çok tatlılar bizimkiler de yemeli öyle
yok canim cok agir benimki 8 kiloyu gecti denedim daha yorucu oluyor kanguru. boyle hassas cocuk gormedim yoldan gecen ambulans sesine uyaniyor ki yol eve baya uzak...hamileligim baya stresli gecti ondan mi bu cocuk boyle oldu acaba diyorumBir de kanguru kullanıyor musun? Uykusuzluktan perişan şekilde diğer yöntemleri reddedince kanguruyu takıyorum en azından biraz uyuyor.
Dün başladım ağlayarakSartlari bir zorlayacagim bakalim.
Eylulde verecegim dilekcemi hazirana kadar diye. Kizimda da oyle yapmıştım ise basladigimda 19 aylikti. Bunda da olur insallah.
Zorlanirsak izni bozar geri donerim artik.
Sen ne zaman basladin, bakici mi bakiyor bebege?
İnternet beni Facebook'a üye olmaya itti. Kader kurbanıyım.Belki facebookta yenisin ama son derece profesyonelsin bebegim
İnternet beni Facebook'a üye olmaya itti. Kader kurbanıyım.@Sabirsiz61'i de gördüm. Maaşallah boncuk Miray'a.
İsimlerinizi kağıda yazıyorum tek tek bitsin hepinizi deşifre edeceğim.
ahaahaha bende buldumSabirsiz61 i bende gördüm hemde tesadüfen. Cocuga süt verilir mi alerjen diye milleti azarlıodu :))
Cok şükür gecmiş olsun canımBu arada doktordan dönüyoruz. Cigerleri temiz görünüyor. Antibiyotik de işe yaramaz bol bol temizle bi hafta bekleyelim dedi. Grip burnu tıkalı dedi. Dünkü doktora güvensek yarın akciğer filmi cekiliodu
Yaa kiyamamDün başladım ağlayarakBabannemiz bakıyor çok şükür en azından aileden biri baktığı için daha rahatım . 2 gündür 27363939 aradım bide görüntülü konuşma (iyiki var) öyle geçirdim . Bakalım bundan sonra nasıl olacak kaygılarım çok fazla umarım düşündüğüm gibi olmaz
Beni bulmak cok kolay ben bile internette yasadigim sorunlar uzerine araştırma yaparken kendi mesajlarimla karsilasiyorum :)))))İnternet beni Facebook'a üye olmaya itti. Kader kurbanıyım.@Sabirsiz61'i de gördüm. Maaşallah boncuk Miray'a.
İsimlerinizi kağıda yazıyorum tek tek bitsin hepinizi deşifre edeceğim.
Ayyy gece gece moralım yerıne geldı bu msj ı okuyuncaahaahaha bende buldumSabirsiz61 seni.bende tesadüfen buldum bende bulduğumda kadının birini kalaylıyordu kaç aylık olmuş bebeği niye gece uyandırıp duruyorsun seni ikidebir uyandırsalar olurmu hiç diye
Face deki gruba yaz sana hemen eti cici bebe onerırlerAy inanamıyorum ya insanlar bi garip gercektenbenim bebişte bu 20günde 300gralmıs, az yani. Doktor hemen kasık maması verebilirsin dedi. Daha haftaya 4aylık olucak. Ve doğum kilosunu ikiye katlamak üzere. Vermeyi düşünmüyorum şu anda o yüzden hiç. Sütü yağlandırmaya calısıcam bakalım.
Ah bacim ah ayni seyleri ben de ikincide yasadim. Buyuk ogluma cit cikarttirmazdim kucugu uyanmasin diye. Sonra ucuncu dogunca birinin cikardigi ses miymis dedim. Birini sustursam oburu susmaz. Bir de birlikte oynanan oyunlar ayri gurultu. Baktim kafayi oynatmak uzereyim careyi daha fazla gurultuyu bebegin odasina koymakta buldum. Ayni odaya muzk acarak buyudu 3 numara. Simdi dorduncude diger ucunun sesi var ama ruhu duymuyor bebenin cunku gene muzik var odasinda. Bir de yuzustu yatiriyorum daha rahat ediyor. Artik kafalarini rahat ceviriyorlar deneyebilirsin sen de. Emerek uyudugunda da daha cabuk uyaniyor benimki oyuzden wrap slingde uyutuyorum genelde.ah canim sorma agliyorum artik valla sinirlerim harap oldu yemin ederim hic bisey yapamiyorum oglumla esimle ilgilenemiyorum bazen yemek bile yapamiyorum evde kimse yokken cocuk uyaniksa wc ye giderken salonun wc nin kapisini acik birakiyorum ordan sesleniyorum cocuga dusun parkelerin citirdayan yerlerini ezberledim mayin tarlasi gibi hoplaya ziplaya geziyoruz evde o derece cocuk uyanmadan mutfagi toplayamiyorum kap kacak sesinden ust komsuyla kavga edicez yakinda konusmalari bile birebir duyuluyor bugun sabahtan beri 5. yatirisim 20-25 dk lik periyotlar halinde...Allah im bir an önce büyüsün diye dua ediyorum artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?