2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kız aslında iyi fıkır kaplara doldurup doldurup orda burda yedırıcen
oteller gercekten her konuda cok ılgılenıyolar bebekle ılgılı
her turlu mama yapmak yatak hıjyen konusunda anlatıp teklıf edıyolar
Facebook'ta blw grubunda kendi kendine yiyen bebekleri görüp bayılıyorum ya çok tatlılar bizimkiler de yemeli öyle

ay bayilacam ben artik sirtimin belimin agrisindan ölüyorum düzen diye bisey yok bu cocukta yaw 5. aya girdik hala ayni... bir gun gunduz uyuyor bir gun gece bir gun 2 saat uyuyor diger gun yarimsar saat ne zaman duzene girecek uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum disari zaten cikamiyorum iyice depresyona girdim esir aldi bu cocuk beni 45 kiloya dusmusum yarin psikiyatriye gorunecegim...

Kapıya asılan bebek uyuyor yazılarını gereksiz bulurdum. Ta ki annemin alt komşusunun yılmaksızın ve hunharca kapi çalısıyla tanışana kadar. Gecenin onunda zile basar, az önce ve bundan defalarca kez daha önce tak tak tak tak diye sertce tokmaga vurmalar. Bir de nasil zor uyuttugunu görüyorlar. Yazıp asacagim artık . Butun gun kolum belim kopuyor anca akıl veriyorlar. Sen uyandırma yeter diyemiyorum. Zorla uyuttum ya zorla. Yapılır mı bu bana :) bu postu yazarken biri de pat diye kapıyı kapattı ya la :)) kucaktan yatağa, yataktan pusete , ordan oraya 5 er dakikalık uyutuyorum. xkardelenx çeken bilir kardeş uyumayan bebegi :) beni de götür psikologa ama geçecek bu günler. Bundan önceki bitmez dediğimiz geceler nasıl geçtiyse bu günler de geçecek. Allah yardımcın olsun.

Grubun adı ne tam olarak? facebook kullanmıyordum ama bu tarz gruplara bakmaya karar verdim. mercaneke senden de kitabın adını öğrenebilir miyim?

Blw Türkiye. Ben de bu tarz gruplara bakmak için yeni üye oldum. ama yabancı Blw grupları da gayet faydalı kaynak ve içerik olarak. Bugün sazanlığım üzerimde alllaaam.

ah canim sorma agliyorum artik valla sinirlerim harap oldu yemin ederim hic bisey yapamiyorum oglumla esimle ilgilenemiyorum bazen yemek bile yapamiyorum evde kimse yokken cocuk uyaniksa wc ye giderken salonun wc nin kapisini acik birakiyorum ordan sesleniyorum cocuga dusun parkelerin citirdayan yerlerini ezberledim mayin tarlasi gibi hoplaya ziplaya geziyoruz evde o derece cocuk uyanmadan mutfagi toplayamiyorum kap kacak sesinden ust komsuyla kavga edicez yakinda konusmalari bile birebir duyuluyor bugun sabahtan beri 5. yatirisim 20-25 dk lik periyotlar halinde...Allah im bir an önce büyüsün diye dua ediyorum artik...

Büyüyecek insallah. Sağlıkla büyüsünler. Bu günleri tebessümle hatırlayacağız. Zordu diyip geçeceğiz. Tek başına kolay değil tabi ki. Her bebek farklı. Istedikleri ilgi farkli. Çevrenin ailenin de beklentileri düşük tutması gerek. Karin bir şekilde doyar. Muazzam hazırlanmış bir yemege yorgun, sitemkar, hayattan bıkmış bir anne/es eşlik edince de olmuyor (cefakar annemden biliyorum, bizim için cok yorulmasi beni pek mutlu etmedi. ) Her dengeyi sağlamak kadına düşüyor. Ikinci, ucuncu cocugu olanlar gozumde anne degil ana ana :) Bu arada o parke ve yatak gıcırtı sesleriyle resmen kavga ediyorum. Insanlara, uykusuzluğa, bozulan hayat düzenine, bir bardak sıcak çay icememeye rağmen bunlar güzel sıkıntılar diyip bi çığlık atıp yolumuza devam ederiz biz gücümüzün yettiği kadar , yettiği sekilde. Çok dağıldı konu. Pirdin irkidişler

Bi kaç gündür uykusu bozulduda mahvoldum. Allah size kolaylık versin. İnşallah en kısa sürede oturur düzenleri

Blw Türkiye. Ben de bu tarz gruplara bakmak için yeni üye oldum. ama yabancı Blw grupları da gayet faydalı kaynak ve içerik olarak. Bugün sazanlığım üzerimde alllaaam.
Esta piti cordicim. Hepisini bi alt üst edeyim . Malum şunun şurasında 6.aya ne kaldı caaanim

Bi kaç gündür uykusu bozulduda mahvoldum. Allah size kolaylık versin. İnşallah en kısa sürede oturur düzenleri
Sağol canım. Benim tek çocuk. Son 1 aydır annemdeyim de en azından hızlıca wc ye gidebiliyorum. Tek olanlara ve başka çocuğu da olanlara Rabbim ekstra yardım etsin. Kocaları Çok çok anlayışlı ve yardımsever olsun. Amin :)))

Bu arada doktordan dönüyoruz. Cigerleri temiz görünüyor. Antibiyotik de işe yaramaz bol bol temizle bi hafta bekleyelim dedi. Grip burnu tıkalı dedi. Dünkü doktora güvensek yarın akciğer filmi cekiliodu
Doktorlar yapmayın böyle şeyler ya sonra sen doktorları dinleme diyen teyzeleri hakli çıkarıyorsunuz . Geçmiş olsun tekrar.

Bir de kanguru kullanıyor musun? Uykusuzluktan perişan şekilde diğer yöntemleri reddedince kanguruyu takıyorum en azından biraz uyuyor.

https://instagram.com/p/BUMY9vWFnpX/ kızlar bu haberi okuyun.belçikada bir çiftin 7 aylık bebeklerini yanlış beslediklari için ölümüne sebep olmuşlar
Ay inanamıyorum ya insanlar bi garip gercekten benim bebişte bu 20günde 300gralmıs, az yani. Doktor hemen kasık maması verebilirsin dedi. Daha haftaya 4aylık olucak. Ve doğum kilosunu ikiye katlamak üzere. Vermeyi düşünmüyorum şu anda o yüzden hiç. Sütü yağlandırmaya calısıcam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…