2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dogru dıyosun canım hamılelıgımde dışarı Yemeğe gıtmıştık arka masanın konuşmalarına kulak mısafırı oldum
2ılaç mumessılı 1 cocuk dr U
Bebek mamaları kota dolunca uçak bıletlerı tatıller vs
Bende öyle Şahit olmuştum Dr ların bazen neden ısrarcı olduklRına
Ben kımseyı bulamadım aslında sabırsızla Esra yakaladı benı

R rabbit35 sut oda sıcaklığında beklemiş olucak sonra ısıtıcan yoksa kesılıyo

Keske mamaya ıhtıyacı duymasak ama gelısımlerını de düşününce yada açlık ağladıklarını gördükçe yapıcak bışey kalmıyo :/
Eğer mama vermen gerekıyosa
Kullandığın mamayı degıştırebılırsın yada 1 ay kullandığın bıberon ucunu kullanıyosan onu degıstırmenı tavsıye ederım uçları cok ince olduğundan mamanın yavaş akışı suan onlara yetmıyor artık belkı bunlarda mamayı ıstememe nedenıdır
Yada belkı sadece anne sutu almak istedıgı ıcın mamayı reddedıyodur

bayrama uzun yola gidecek arkadaşlar bebeklerinizi arabada nasıl götüreceksiniz? benimki şimdiden pusete sığmıyor sayılır..oto koltuğuna oturamaz zaten..babynest var ona mı koysam diyorum ama güvenilir olur mu ki napsam bilemedim?

Oooo gruplar gruplar :) bez alamadım. Hem içinden çıkamadım hem de yurt dışından almak işi sekteye uğrattı . Aliexpress'den hiç alis veriş yapmadım. Yurt dışında Almanya ve Amerika da tanıdık var. Onlardan bir şansımı mi denesem? Grubu inceleyeyim bi. Turkiyedekiler çok mu kötü?
Demek Cihan alıştı Bobasina :) aslında dışarıda daha çok sevmesi gerekmez mi? Etrafa bakınırken alisir. Tarzı bu demek ki :))
güneşte yüzü binbir sekle giriyor.bahsettiğin şapkalar çok iyi olur.

Biz 0-13 kg oto Koltuğu/ana Kucağı var onunla gidicez. inşallah kazasız belasız gider geliriz

Deniycem canım yarın hemen :)
Bende o şişeli olanlardan kullanıyorum ama bitirmiyordum. Daha cok damlatayım o zman. Şişeleri doldurmakta mantıklı geldi teşekkür ederim :) kolları tutuncada kafayı sallıyor ufaklık eşim başını tuttu ole temizledik ama ağladı üzüldüm baya

Biz yeni 900km yola gittik geldik. Sabah cok erken cıktık. O zman bebek arabasının portbebe gibi olan kısmında uyudu. Sonra uyandığında onu kaldırıp anakucagını koyduk. Hem evde gibi oldu oyuncakları ile oynadı hem uyudu. Bize sorun cıkarmadı masallah. Hava değişikliğinden hasta oldu sadece

Iyi akşamlar kızlar , ben bez konusunda hep Türk malı ürünleri kullanmayı düşündüm Allah tan seçenek de bollaştı. Kullandıklarımı söyleyeyim belki fikir olur.
En bilinen molfixle başladık Yenidoğan iyiydi ama sonrakiler bi garipti göbek kısmı bol, bacaklar hep sıktı.
Sleepy denedim sıkmıyodu bel kısmı da güzel sarıyodu ama yanlardan sızdırdı, çok kalitesiz , uyduruk bi bez gibi geldi bana.
Yakınlarda baby&me nin yeni çıkan bezini aldim . Çok rahat sızdırma, taşırma , sıkma olmadı.
Baby&me ile aynı gün komili de aldım o da çok rahat zeytinyağlı olması nedeniyle baby&me den bi adım önde diyebilirim.
Bundan sonra Baby&me ve komili tercihim.
Benim gibi yerli malı takıntısı olup bez değiştirmek isteyenlere fikir olur belki. Uzun oldu kusura bakmayın

Grubun adı ne tam olarak? facebook kullanmıyordum ama bu tarz gruplara bakmaya karar verdim. @mercaneke senden de kitabın adını öğrenebilir miyim?
Kızlar yazmış sanırım tekrarlamayayım
Benim vardı ama pek girmiyordum artık takipteyim Zaten anasayfamda hep o grupların paylaşımları var :))

Kitabi mi alsak acaba Aysel, ben grup takibiyle cozemeyecegim olayi sanirim tam olarakm
Kitabı okuyup hala anlamayanlar da var :)))
Grubun başa tutturulan gönderisindeki yorumlar kısmını okudun mu ? Ben mantığı anladım da ufak püf noktalar vardır onları da hem o listelerden hem yorumlardan öğreniriz ya ama kitabı da denk gelirse almayı düşünüyorum ilk kitapçı ziyaretinde inceleyelim :))

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir..arabanın o dediğin kısmı nasıl hiçbir fikrim yok hiç kullanmadık ya..bi bakayım rahat olcak gibiyse bende öyle yapayım..

Bazen altını açıyoruz daha kapatamadan bile yapabiliyorlar benimki sadece bir öneriydi sadece kendimizi üzmemek adına. Tabikide herkesin kendine göre bir yöntemi vardır.
Evet canım özellikle temiz beze yapmaya bayıldıklarını düşnüyorum :) ama kilo kontrolünde hiç denk gelmedi Allah tan :)
Sağol tabiki önerilerin içn :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…