Dogru dıyosun canım hamılelıgımde dışarı Yemeğe gıtmıştık arka masanın konuşmalarına kulak mısafırı oldum4658.sayfaya kadar okidum daha da cok sayfa var alintilari bi yazayim kalani.yarina=)
Facedeki gruba.ben de uye oldum incelemeye baslayacahim ama kati uygulayamam ben sanirim kasikla ağzına bi veririm illa ben yapmasam anane babanneyi durduramam kafamda deli.sorular:/
Haklisin.oyle davranmakla arkadasim ilaç mumessili doktorlarin ic yüzünü onunla.ogrendik.biz dehepsi ayni degil tabi ki ama malesef anlasma geregi gereksiz bir dunya ilac yazanlar var , karşılığı tatil,hediye vs
Esra ninocin Sabirsiz61 @cordeliac. Herkes birbirini bulmus facede yaa cok.heyecanlı bir takibi kacirmisim ) kanguru alanlara hayirli olsun.anneler gunu.indirimiyle ben de kaptım bi.neko=) birkac cm eksigimiz var kullanmak.icin slingle devam.ediyoruz.yolumuza:) havalar da ısınınca cikiyoruz markete carsiya ilçe esnafınim slingle imtihani basladi alisiyolar yavastan=)
R rabbit35 sut oda sıcaklığında beklemiş olucak sonra ısıtıcan yoksa kesılıyoGule gule buyutun bebisinizi rabbit.
Hatirladigim kadar yazayim:
1 litreye 10-12 adet incir kullanacaksin.
Incirleri 5 dk ilik suda bekletip yumuşattım, ardindan kucuk kucuk dogradim.
1 litre sutu, ayni yogurt mayalama sicakligina getireceksin. Kaynar degil ama serce parmağını icine soktugunda biraz sonra yakacak:) icine incirleri atip blenderdan gecireceksin. Sicakken kaselere koyup uzerini örtüp ods sicakligina gelmesini bekleyeceksin.
Ay kendimi damgali essek gibi hissettim yaaa:))Bu akıma bende dahil olayım dedimSabirsiz61 seni bulmak çok kolaymış,gruba girer girmez tesadüfen seni buldum. Maşallah Miraya bu arada.
Keske mamaya ıhtıyacı duymasak ama gelısımlerını de düşününce yada açlık ağladıklarını gördükçe yapıcak bışey kalmıyo :/Kızlar ben buraya ancak sorunlarımla geliyorum maalesef olumlu birşey yazamadım henüz bebeğimin kilo alımının çok az olduğunu yazmıştım bir de gün içinde yarım saatde bir saatde bir emmek istiyo ama aç olduğu için emmek istediğinden eminim artık ve sütümü arttırmak için burda sizden öğrendiklerimin hepsini denedim nerdeyse olmuyor galiba. Artık dün akşam mama vermeye karar verdim maalesef bebeğim istemedi mamayı ne yaptıysam almadı ama doğduğu ay bir ay vermiştim mamayı hiç sorun yoktu emiyodu şimdi noldu anlamadım artık kabullendim ben bebeğime bakamıyorum galiba bir de yalnızım burda kimsem yok yanımda birşeyleri eksip yaptığımı düşünüyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun yazdım
Et et. Babyvırring'e de gel. DünEsra 'yı kıstırdım. Arada seni de yakalarım.
Beşer Yapım Bakım Onarım, Attachment Parenting Türkiye, Emzirme Sanatı/ Emzirme Sorunları ve Çözümleri, Yıkanabilir Bez/Cloth Diaper Türkiye (en sevdiyiiiim bu) bunlar faydalı gruplar zaten takip ettikçe aynı segmentte grupları önerecek sana Facebook. İnceler, devam edersin.
Yıkanabilir bez düşünüyordun bu arada değil mi? N'aptın başladın mı? Bu arada uyumayan ve durmayan kurtlu bebelerimizden Cino hergelesi de nassııl bir mucize olduysa Boba'da uyumaya başladı. Dışarıda yine mızmızlık ediyor ama bu da kafi. Bazen üstümü giyip onu sırtıma alıp sonra altımı giyip önüme çeviriyorum. Sabırsız hergele.Geçen kontrolde doktoru bile bu şimdiden üçkaatçılığı öğrenmiş, işiniz var diyor.
Uyuyunca kanguru da gözüme bir tatlı gelmeye başladı. Evde basit işlerde sırtlamak, 2 dakika markete gitmek için falan onbu gibi daha basit bi' şey de alacağım sanırım, çok güzel uyuyormuş bebe bunların içinde.
Ya bu arada ensesi kapanan kepler var lcw internet mağazasında, jaws'a benziyor tasarımı.Kanguru için şapka arıyorsan bak muhakkak. Bayağı kullanışlı. Güneşle gözü kapalı mırmır kavga ediyorlar sonra. sjfhdklfkl.
Süt kızından ve uslubundan yakaladım seni ;-)Ay kendimi damgali essek gibi hissettim yaaa:))
Kotumu kiz uslubum yine birilerinimi azarliyordum yoksaSüt kızından ve uslubundan yakaladım seni ;-)
Biz 0-13 kg oto Koltuğu/ana Kucağı var onunla gidicez. inşallah kazasız belasız gider gelirizbayrama uzun yola gidecek arkadaşlar bebeklerinizi arabada nasıl götüreceksiniz? benimki şimdiden pusete sığmıyor sayılır..oto koltuğuna oturamaz zaten..babynest var ona mı koysam diyorum ama güvenilir olur mu ki napsam bilemedim?
Deniycem canım yarın hemen :)Islak mendilini havadan hışırdat canım. İdilde altını sararken durmuyor. Islak mendili gösterince onu inceliyor ellemeye çalışıyor birkaç saniye bacağı popoyu oynatmadan duruyor baglıyorum bendeikisi aynı şey değil ama denemeye değer canım
Bende o şişeli olanlardan kullanıyorum ama bitirmiyordum. Daha cok damlatayım o zman. Şişeleri doldurmakta mantıklı geldi teşekkür ederim :) kolları tutuncada kafayı sallıyor ufaklık eşim başını tuttu ole temizledik ama ağladı üzüldüm bayaBirisi hafif oturur pozisyona getirip kollarindan tutarsa daha kolay oluyor. Sende o arada sıkarsın burnuna tek kullanimlik küçük plastik sisede olanlarla kolay oluyor. Fiyat olarak 30 lira gibi bi sey. Ben artik devamli 30 lira vermemek icin kullandigin küçük siseleri atmiyorum. Eczanelerde serum posetlerinde izotonik satiliyor (bir hemsire yakinimiz onerdi fiyati 4 lira) artik ondan alip siringayla cekip kullanacagim kadar küçük siseye doldurup kullanıyorum cok ekonomik oluyor tavsiye ederim birde bir tüp mutlaka bitecek yoksa ise yaramiyor.
Biz yeni 900km yola gittik geldik. Sabah cok erken cıktık. O zman bebek arabasının portbebe gibi olan kısmında uyudu. Sonra uyandığında onu kaldırıp anakucagını koyduk. Hem evde gibi oldu oyuncakları ile oynadı hem uyudu. Bize sorun cıkarmadı masallah. Hava değişikliğinden hasta oldu sadecebayrama uzun yola gidecek arkadaşlar bebeklerinizi arabada nasıl götüreceksiniz? benimki şimdiden pusete sığmıyor sayılır..oto koltuğuna oturamaz zaten..babynest var ona mı koysam diyorum ama güvenilir olur mu ki napsam bilemedim?
Amin canım inşallah..bizde de öyle bir şey var da benim bebek biraz iri bir aya hiç sığmaz içine ama mecbur kalırsam iyi kötü yine onla gitcez galiba..Biz 0-13 kg oto Koltuğu/ana Kucağı var onunla gidicez. inşallah kazasız belasız gider geliriz
Kızlar yazmış sanırım tekrarlamayayımGrubun adı ne tam olarak? facebook kullanmıyordum ama bu tarz gruplara bakmaya karar verdim. @mercaneke senden de kitabın adını öğrenebilir miyim?
Kitabı okuyup hala anlamayanlar da var :)))Kitabi mi alsak acaba Aysel, ben grup takibiyle cozemeyecegim olayi sanirim tam olarakm
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir..arabanın o dediğin kısmı nasıl hiçbir fikrim yok hiç kullanmadık ya..bi bakayım rahat olcak gibiyse bende öyle yapayım..Biz yeni 900km yola gittik geldik. Sabah cok erken cıktık. O zman bebek arabasının portbebe gibi olan kısmında uyudu. Sonra uyandığında onu kaldırıp anakucagını koyduk. Hem evde gibi oldu oyuncakları ile oynadı hem uyudu. Bize sorun cıkarmadı masallah. Hava değişikliğinden hasta oldu sadece
Evet canım özellikle temiz beze yapmaya bayıldıklarını düşnüyorum :) ama kilo kontrolünde hiç denk gelmedi Allah tan :)Bazen altını açıyoruz daha kapatamadan bile yapabiliyorlarbenimki sadece bir öneriydi sadece kendimizi üzmemek adına. Tabikide herkesin kendine göre bir yöntemi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?